Arama sonuçlarınız

1. R

2008 dragstar 650

Istanbul Kadıköy-2008 model 31 binde kapalı garajda muhafaza edilmiştir. 22 bin tl istiyorum, üç anahtarı ve kullanma klavuzu, Özel yapım egzos (orjinali verilecek), highway hawk yolcu palet ayaklığı, highway şasi kaplama, highway koruma demiri,highway Çanta demirleri, highway sisybar, kuryakyn...
  2. R

Hells angels Emre abiyi kaybettik

Hells angels istanbul başkanı emre abi gece geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etmiştir...tüm motosiklet camiasının başı sağolsun
  3. R

Yolda önüme köpek çıkması

Şileden dönüyoruz 5 motosiklet hava kararmaya yakın bilmediğim köyiçi yollar 70-80 le gidiyoruz aniden önüme köpek çıktı bi an frene basayım dedim ama faydası olmayacaktı köpek ikiye ayrıldı inanılmaz üzüldüm ama biraz acemi olsam yada panik yapmış olsam bugün forumda olmayacaktım. Motosiklet...
  4. R

Dragstar egzos

Merhaba arkadaşlar. Dragstar 650 klasik için highway hawk, vance&hines, cobra komple egzos arıyorum sıfır ikinci el farketmez
  5. R

Sıfır ayarında iPad 4 retina

Çok az kullandım gold bilgisayardan aldım kutusu vs herşeyi durmakta üzerinde 70 tl ye aldığım gelaskins sticker ve taşıma kılıfı var en ufak çizik dahi yok cepten yazdığım için foto ekleyemiyorum sıfırı neyse aynen o durumda cihaz... Mail order yoluyla kredine kartına taksit yapabilirim...

Yeni mesajlar