Arama sonuçlarınız

1. akbird

Antalya Motosiklet Festvali (28-29-30 Haziran, 1 Temmuz )

Arkadaşlar mrb. Ülkemizde İstanbul dan sonra en çok motosikle bulunan Antalya ilimizde bu sene Motosiklet festivali düzenlenmesi için Antalya da bulunan bir çok motosiklet kulübü ve firma işe el attı. Kavurucu sıcaklar gelmeden önce , Ramazan bayramının arkasında 29-29-30 haziran ve 1 temmuz...
  2. akbird

Motosiklet kazası

kaza sonrasi arkadaşımıza bişi olmaması. tek tesellimiz. Çok daha kötü sonuçlanalibirdi. grup sürüşleride ne yapılmaması gerektiğine örnek kaza :(
  3. akbird

Ata 07 / Antalya Korkuteli- Elmalı- Adrasan gezimiz

Antalya da bulunan ATa07 motosiklet kulübümle geçen hafta sonu yaptığımız gezinin kısa bir özetini hazırladım. umarım beğenirsiniz.. İyi seyirler...
  4. akbird

Birazda apaçilik yapalım

Ben eskiden gayet sakin kullanan bi adamdım ne olduysa MT07 aldıktan sonra oldu. İçimdeki apaçiyi ortaya çıkardı ve MT kullanıcılarının büyük kısmında da bunu sezdim. uygunsuz bir davranış sergiliyoruz evet ama napalım makina böle yaptı bizi :(
  5. akbird

2. motosikletin ülkemizdeki durumu

Yazı alıntıdır. Severiz ikinci eli...... Bizde Km hep uzun yolda yapılır. Yol uzun değilse zinhar binilmez , yürüyerek gidilir. Motorlar hiç garajdan çıkmaz. Hepsi temiz ve bakımlıdır. Keyfe keder satılıktır. Keyfe keder boyanmıştır. Hatta keyfe keder şasiye bile kaynak yapabilirler. Lakin...
  6. akbird

Motosiklet değil yürüyen DİSKO

Trükiye de ki birçok fesvitale katılan Denizlili Sami abi antalya ya ziyaretimize geldi. Gelmişken onu sizlere tanıkmak istedim. 150bin km de çinli scooterde yok yok.
  7. akbird

Fazla gaza gelince motor gümledi :(

yolda giderken karşılaştığımız arkadaşlarla takılırken. fazla zorladı sanırım makinayi gümledi gitti :(
  8. akbird

19 Mayıs kortejin de KAZA ( Antalya )

9. akbird

Hediye çekilişi / Hayat Motorcuya Güzel

Arkadaşlar mrb. Alpaslan Apak abimizin yazmış olduğunu '' Hayat Motorcuya Güzel '' isimli kitabı geçtiğimiz hafta çıktı. Alpaslan abi A2 teker , milliyet Akdeniz ve Motosiklet.net te motosiklet hakkında yazılar yazan bir abimiz. Kendisi abonelerime hediye etmem için bana 2 adet imzalı...
  10. akbird

Harley e binen masum köylü ( Motovlog )

Antalya ya gelen Harley tırını ziyeret ettim. Saolsunlar Road Glide verdiler bi dana sürelim diye. Ben çok eğlendim binerken ve çekerken. Umarım sizde eğlenirsiniz izlerken :)
  11. akbird

Bugün önümde olan motosiklet kazası (antalya)

Kaza yapan kişi yaklaşık 1 dk önce ben kırmızıda beklerken kaldırımdan egzoz sesi vere vere geçip gitmişti. Hatta bende kendi kendime ''şu artise bak '' demiştim ayağında kösele ayakkabı keten pantolonla sadece koruma olarak kafasında kaskla geçti. yol düz olunca başladı makasa tabi hız da var...
  12. akbird

Türk polisi yakalar ( video )

Yolda giderken polislerin birini yakaladığını gördüm. sonra polis yanıma geldi. ne olduğunu sordum, polisleri görünce kaçmaya başlamış eleman polislerde kovalamış 2 sokak yakalamış ama neden kaçtıgını bilmiyorlar :) videodan 15dk falan önce susturucuyu takmıştım Allahtan. Takmasam sıkıntı...
  13. akbird

KTM ORANGE DAYS (test günleri )

Arkadaşlar mrb. Ktm test günleri etkinliği başlatmış. Merak ettiğiniz motosikletleri test edebilirsiniz. Öncesinde internet üstünden randevu almak gerekiyor bilginize. '' KTM Orange Days - Test Sürüş Günleri başlıyor! KTM 200 DUKE, 250 DUKE, 390 DUKE, 690 DUKE, 390 RC, 1190 Adventure...
  14. akbird

Motosikletle kızının hiçe sayan öküz baba

Geçen akşam trafikte karşılaştığım bir durum. Plakasız motosiklet hadi onu anladıkta kızını o şekilde arkada durmasına nasıl izin verirsin , ayağı kaysa arabanın altında kalacak küçük kız. Hiç mi vicdan yada zeka belirtisi yok. İnsanları anlamak çok güç çok !!!! :pr:
  15. akbird

Neden motosiklet kullanıyoruz ?

Kendimce sebeblerimi videoda anlattım. Yumuşayan ve monotonlaşan dünyaya karşı DİK bir duruştur motosiklet kullanmak.... Siz hangi sebeblerle kullanıyorsunuz motosiklet ?
  16. akbird

H2R Türkiye otobanında 356 km/s hız !!!

Ülkemiz de kaç kişide var H2R bilmiyorum ama otoban da 356 km hızı görüyor. Türkiye olduğunu nereden anldın derseniz , dikkatli bakınca 2 dk içerisinde kamil koç ve pamukkale otobüslerini görebilirsiniz :queen::queen:
  17. akbird

2016 motosiklet fuarı nın özeti ( 3dk lık video )

Pazar sabahı Antalya dan istanbula uçtum. Akşam geri döndüm. Uçak biletimi 1 ay önceden aldığım için 120 tl gibi bir rakama gittim geldim. :cat: İlk kez katışdığım için eğlenceli geçti ama bi daha gidermiyim ? Gidersemde pazar günü kesinlikle gitmem ona eminim. Abi her motosikletin...
  18. akbird

MT 07 ile başlanır mı ? ( bence olmaz )

Birçok yerde okumuştum MT07 ile başlayanlar ve başlamayı düşünenleri. Fiyatının diğer 600cc üstü motosikletlere göre şuan uygun olması, 250cc motosikletlerin üstüne biraz koyup MT07 alırım denmesi üzerine bende MT07 kullanmaya başladıktan sonra bu konu hakkında fikirlerimi aktardım. İyi...
  19. akbird

Pazar Sabahı Fuara gidecem. Elimde fazladan 5 bilet var !

Arkadaşlar mrb. Pazar sabah 9 buçukta havalanında inecem. en geç 10 da fuara giriş yapmış olurum. Eğer Hafta sonu bileti ihtiyacı olan varsa ve sabah 10 da fuar alanı kapısında olurum diyorsa yardımcı olabilirim.

Yeni mesajlar