Arama sonuçlarınız

1. Utided

Sıfır Motor pul ücreti

Selam dostlar, Bir hafta önce motosikletimi aldım, Plaka ruhsat işlerini tamamladıktan sonra bana bankadan 90 tl pul ücreti yatırmam gerektiği söylendi. Bir de Temmuz ayında yıl döndüğünden Temmuzda bir kez daha yatırmam gerekiyormuş. Bu işin aslı astarı nedir, bankaya gidip ne diyip...
  2. Utided

Yeni Motorcuya Sürüş Eğitimi?

Merhaba dostlar kısa bir süre sonra motorumu alıyorum. Yalnız daha önce motor kullanmışlığım olmadığından en azından başlangıç sürecinde bir eğitim almam gerekiyor. Aradım taradım honda ve yamaha dan başka bir yer bulamadım. İkisi de bazı sebeplerden dolayı bana uymuyor. Bu sebeple sizden ricam...
  3. Utided

Motor gücü tahmini yapabilir misiniz?

Merhaba dostlar yaklaşık bir aydır benim sorularımdan en az birine kesin rastlamışsınızdır. Teşekkürler herkese. Çok sıkmadan konuya giriyorum. Son kararım başlangıç motoru olarak Kuba Superlight 200 almak, daha kullanıcısına rastlayabilmiş değilim internette. Üçerler motordan edindiğim...
  4. Utided

SATILIK PROBIKER YAZLIK KORUMALI MOTOSİKLET ELDİVENİ (FIRSAT ÜRÜNÜ)

Kullanılmamamış, Sıfır ambalajında. detayları ilanda inceleyebilirsiniz; http://urun.gittigidiyor.com/garaj/probiker-korumali-yazlik-motosiklet-eldiveni-82863491
  5. Utided

Plaka ruhsat vergi 590TL

Selam dostlar, Superlight 200 almayı düşünüyorum. Bayi plaka ruhsat ve vergi işlemleri için 590tl istiyor. Bir başka bayi de motoru 350tl fazla fiyata satıyor ama bu masraflar için 450tl istiyor. Forumda da değişik değişik rakamlar dönüyor ama bu rakamın biz yaparsak oluru nedir acaba tahmininiz...
  6. Utided

Ben bildiğin BÜYÜKmüşüm (Resimli)

Selam dostlar, forumda sayılmam ama motor konusunda acemiyim. Mayıs 15 gibi ehliyetim elimde olacak ve o zamana doğru da kanuni nin yeni çıkan gt veya gv 170 modelinden almayı düşünüyordum. Dahası ondan önce MR 150 Vulture istiyordum ama küçük kalacağını düşünmüştüm bana. Boy: 185, kilo: 110...
  7. Utided

Acemi motorcuya kask önerisi

Merhaba arkadaşlar, Öncelikle yeni üye olduğum için kısaca kendimden bahsedeyim önerilerin daha sağlıklı olması açısından. Hiç motor tecrübesi olmayan fakat yıllardır motor sevdalısı biri olarak yaklaşık bir ay önce kesin kararımı verdim ve artık ertelemek yok dedim. a2 ehliyete yazıldım...
  8. Utided

Merhabalar dostlar

Merhabalar arkadaslar. Araniza yeni katiliyorum ve paylasimlarinizi, ozellikle gezi paylasimlariniz ilgi ile takip ediyorum. Hemen kısaca kendimle ilgili bilgileri vereyim. Boyum 185, kilom 107, yaş 25, Makine Mühendisiyim, 2008 B ehliyetim var, şu anda A2 almak üzereyim Nisan sınavına...

Yeni mesajlar