Arama sonuçlarınız

1. Lombardo

Tvs Apache Rtr 200 alınır mı?

Görmüyorum. Aynı paralara hero alabilirsin.
  2. Lombardo

Maybach ın maslak trafiğinde ilerleyememesi

O zenginlerin para verse de yaşayamayacağı tek şey nedir biliyor musunuz?..... Ben bilmiyorum. Zengin adam, parası olan adam her istediğini elde edebilir. Onun için boşuna kasmayın. Emin olun o maybach lı trafikte takılmak istemeseydi, takılmazdı. Sizin için zorunlu olan bir şey , onlar için...
  3. Lombardo

Ehliyetsizten Hakkında soru

Yok mu arttıran. Bence 50 000 e kullanmaz.
  4. Lombardo

En eski motosiklet

Arkadaşlar gördüğünüz en çok km yapmış yada en eski motosiklet ne idi? Kaç modeldi? kaç km deydi?
  5. Lombardo

Ehliyetsizten Hakkında soru

Bence caydırıcı hocam , baksanıza buraya mesaj atıp sormuş. Caydırıcı olmasaydı hiç sormazdı.
  6. Lombardo

Ducati nasıl bu kadar süper güç oldu

Haklılar abi. İnsanoğlunun para kazanmak için neler yapabileceğinin basit bir göstergesi.
  7. Lombardo

Ducati nasıl bu kadar süper güç oldu

Bence olaya şöyle bakmak lazım. 2018-2019 da en çok satan araç vw olmuş. Peki sorayım en kaliteli VW miydi? En dayanıklı? Motora yazılım atıp milleti kandırmaya çalışan da VW değil miydi? Emisyonu hatalı ölçdürüp ve bunu bilerek yapan sonra araçları geri çağırıp düzelten. Bir şeyin çok satıyor...
  8. Lombardo

Honda bayileri yağ problemi.

Bırak Hondacıları Herocular da 10 40 koyuyorlar. İşin ilginci hero kitapçığında da 10 30 yazıyor. :D şaka gibi. Bulaşıcı galiba.
  9. Lombardo

Yağ tulumu heybetli adamların racing sürmesi

Katılıyorum. Güzel, çirkin, fazla , biraz, daha iyi, kötü, yakışıyor, yakışmıyor .... Bunlar göreceli kavramlar. Kişiden kişiye değişir. Düşünsenize sizin kilolu , şişman, kel , yada çirkin dediğiniz insanlar ile evlenip bir ömür boyu zaman geçiren insanlar var. Demek ki bu işler dediğiniz gibi...
  10. Lombardo

İnsan İlişkileri Ve Modern Çağa Ayak Uyduramamak

İnsanlar yurt dışında yaşamanın rahat ve kolay olduğunu düşünüyor. Bazı açılardan bu doğru. Mesela eğer birini dava ederseniz mahkeme yıllarca sürmez. Eğer dava ettiğiniz devlet yetkilisi ise, hesap verir. vs.... Ancak Dünya standartlarının çok çok üzerinde yaşayan ve bunu ülkemizde yapan pek...
  11. Lombardo

SH 125

Dişli kutusunda motor yağı değil şanzıman yağı kullanılır. Kitapçığınızda ne konulması gerektiği yazar. Eğer yazmıyorsa, Honda'ya mail atıp sorunuz. Şanzıman yağının motor yağından farklı özellikleri vardır.
  12. Lombardo

büyük motorlarda neden çift fren diskleri olur

Bilgi olmadığını nereden biliyorsunuz? Çok komik. 1741596423 jiroskobik etkiden olabilir mi? Ya da fren gücünü lastiğin her iki tarafına eşit dağıtmak için.
  13. Lombardo

Bu yanlış. Dis çift olunca abs zorunlu gibi bir şey oluyor.
  14. Lombardo

Aslında bunların hepsi doğru tespitler ancak bence bu işin bir kaç püf noktası var. Sonuçta tek disk de motosikletleri durdurabilir. görece hafif vstrom 650 de çift disk varken görece ağır Nc 750 de tek disk var. BU durumda honda mühendisleri daha mı kötü? Şöyle bakmamız lazım. Fren dediğimiz...
  15. Lombardo

İnsan İlişkileri Ve Modern Çağa Ayak Uyduramamak

Zamanında bir esprili bilmece vardı. Kadınlar neden çok konuşur ve erkekler neden çok düşünür diye? Cevap kadınların 2 ağzı var, erkeklerin ise 2 başı. Biz artık bedenimizin üzerindeki baş ile değil de diğer başımız ile düşünmeye başladık. Bu sebeple hareketlerimiz sadece karşı cinsi...
  16. Lombardo

5 yıl sonra ilk defa !

Bende dün bugün birer saat dolaştım. Aga bu havada 4 mevsim montla bile anormal terledim. Yazı düşünemiyorum. Acilen yazlık mont almam lazım. Manisa yamahada lse mont satılıyor. Yarın gidip alacağım. Sezon başlıyor. Herkese hayırlı olsun.
  17. Lombardo

Milyon km yapmış 42 yaşından gün almış eğitmenler

Yurdumda her noktada ayırım yapmak moda oldu. Yok cg cileri sevmem, yok, ss cileri sevmem, yok gs cileri sevmem yok fb lileri sevmem... Yapmayın etmeyin. Ayırım yapmak çok yanlış ve ayıp bir durum. Siz gs cilerden nefret ederseniz onlarda kamyonculardan nefret eder. Diğerleri çerkezlerden, bir...
  18. Lombardo

Türkiye'de bakım aralıklarının kısa tutulması hakkında bir araştırma.

Öncelikle temel anlamda size katılmak ile beraber, bazı fikir ayrılıklarımız var. Öncelikle IQ belirleyici değildir. Çünkü her insanın zekası farklı çalışır ve farklı hızda çalışır. Sizin dediğiniz gibi olsaydı IQ sü 88 olan insanların olduğu yerde IQ su 86 olan bir insan gerizekalı muamelesi...
  19. Lombardo

zincir temizleme spreyi alternatifi

Ohooo ona gelene kadar kimler var kimler. Düşünüyorum da bir kereden bir şey olmazcılar mı dersin, ananı da al gitçiler mi dersin, hiç bir şey olmamışsa da bir şeyler olduranlar mı dersiniz..... Dosya kabarık.

Yeni mesajlar