Arama sonuçlarınız

1. M

kask konusu

arkadaslar selam, biliyorum surekli kask konusu aciliyor. Biraz arastirma yaptim ama gerekli bilgiye ulasamadim. Tecrubeli arkadaslardan yardim rica edecegim. sorum su: -kask tercihi yaparken, almak iatedigim kask racing motora mi uygundur, naked motora mi uygundur naail anlayacagim? Mantik...
  2. M

Bajaj f250 ve n250

https://youtu.be/-VaHeRpXWXY *250 cc hava sogutmali yeni bajajlar. motor gucu ns200 ile ayni, torku yuksek imis. *Hindistan fiyati ns200 den bi tik yuksek. *5 vitesli naked olanin kafasi mt nin kopyasi bu arada.
  3. M

trafik sigortasi+yol yardimi

arkadaslar bazi sorularim olacak. 1-trafik sigortasinin kapsaminda yer alan yol yardimi hizmeti motosikletlere yardima geliyor mu? yoksa duzenek yok ivir zivir deyip gelmiyorlar mi? 2-arabam icin yaptigim sigorta teminatinda sinirsiz sayida yol yardimi hizmeti ibaresi yer alirken, motosiklet...
  4. M

istanbul'da 34 harici plakali arac kullanmak

Herkese selamlar, Bu cuma insallah 2. el bi motosiklet alacagim. Arac 16 plakali. noterde plaka degisikligi yapmasak ve ayni plaka ile istanbulda kullanmaya devam etsek, bir sıkıntı oluyor mu acaba? Tesekkurler.
  5. M

istanbulda ev kiralari

Biliyorum icimiz şişti surekli fakir hayatimizi paylasmaktan, ama onemli bir ekonomik ve sosyal bir kriz bizi bekliyor. Oturdugum sitede kiralar 3000-3500 tl ye zipladi. Ben ve benim gibi bircok eski kiraci bu tutarin yarisini oduyoruz. (Her yil yasal tavan sinir tefe-tufe den kira artirimi...
  6. M

Motosiklet tavsiyesi

Agalar ayni baslik 1500 kere acildi biliyorum, ama is ciddiye bindi beynim ambele oldu tavsiye bekliyorum. Benim findik motoru satiyorum. Butce max 40 olacak sekilde tavsiyeleri bekliyorum. scooter uzagim, ama kesin olmaz da demiyorum. kafamdaki secenekler karman corman. aklimdaki modelleri...
  7. M

Haksız adli para cezası

Yakın arkadaşımın başından geçen olayı anlatacagım. Kendisi 4-5 sene önce istanbulda bir alış veriş merkezinde kız arkadaşıyla dolaşırken, 3-4 tane kansız kız arkaşına laf atıyor, hatta bir tanesi kız arkadasına elle tacizde bulunuyor. Kendisi eski boksör, hepsini orda pataklıyor. Bir kışının...
  8. M

03.06.2021 Bajaj zammı

dominar 250 37.000 tl olmus beyler bayanlar. Diger modeller de zamlanmis.
  9. M

BJK yüzünden kafamda saç kalmadı

boyle bir konu açmak yasaksa silinsin. Hani derler ya ben böle aşkın ızdırabını seveyim diye.. Sigara dahil hayatımdaki bütün kötü alışkanlıkları bıraktım, ama Beşiktaş sevdasını içimden atamadım. Şuan benim gibi Beşiktaş yüzünden kafayı yiyenler buyrun hislerinizi alayım. Bjk yüzünden bi 5...
  10. M

Bugün karşılaştıgım kaza

Akşam saat 8 gibi Mahmutbey-Altınşehir yolu istikametinde ilerlerken sağ şeritte yan yatmış bir scooter ve yerde oturan adam gözüme ilişti. Durdum hemen, beyaz renkli paket kurye motoru. motor kaza yapmıs, sagında solunda kanlar, plastık aksam kırık içinde. Motorcu arkadaş elini utuyor ama...
  11. M

oto akusu tavsiye

1-arkadaslar varta, inci, mutlu vs marka akulerin malzeme kalitesi degisiklik gosterir mi? 2-ayni kullanim sartlarinda, kullanim omru degisiklik gosterir mi? 3-yukaridaki kriterlere dayanarak hangi akuyu tercih etmeliyim? kulaktan dolma ve yazili olan teorik bilgilere sahibim(cca degeri vs...
  12. M

Mondial 2019 Mondial Nevada 250 - V Twin Cruiser

big mac index, calisanin bir ulkede big mac icin ne kadar emek vermesi gerektigini gosteren index ise; arkadasimiz da harley icin ne kadar emek verilmesi gerektigini gostermis. yani yapilan hesap, big mac index mantigi ile ayni. bu durumda siz bilmeden konusmus oluyorsunuz.
  13. M

hocam aslinda havalar guzel olunca bi inceleme videosu ceksen fena olmaz:)
  14. M

masallah dostum, cok guzel gozukuyor. nasil memnunmusun? tuketim, titresim, performans vs nasil?
  15. M

tvs rtr200 e karar kilarsaniz, yag kacirma sorunlarina bir goz atmanizda fayda var.
  16. M

Akü sülfatlaşma sorunu

Arabamın aküsü için yardımınıza ihtiyacım var. Aküm 72 amper bakımsız inci akü. 10 ay oldu alalı. pandemiden dolayı araç bol bol yatınca 2 ay kadar önce bir gün marş basmadı. Şarjdır vesairedir 2 aydır kurcalıyorum. En son elektrikçiye gecen cuma şarja bıraktım, şarj sonrası 13.5 v değeri...
  17. M

Turkiyede neden insanlar surekli birbirini kazikliyor?

Suana kadar beni kaziklamaya calisanlarin listesini yapmaya karar verdim. kimisi basarili oldu, kimisi olamadi. kimisi eminim cok basarili olmus ve ruhum duymamistir bile. 1-emlakcilar: 2 ayri olay yasadim. biri kaporama yatti, digeri de 1 kira dolandirdi. 2-taksiciler: saymakla bitmez...
  18. M

altai tank 50(110)

selamlar. yeni uyeyim, ilk mesajim. en az 15 yillik ertelenmis bir motosiklet sevdasinin kullerin dogmasi, araba kullanmaktan bikmam, pandemi, can sikintisi falan derken altai tank 50 cub motoru aldim. scooter almak istemedim acikcasi, cinlilerin kayis aktarmasi bana pek guven vermedi. en...

Yeni mesajlar