Arama sonuçlarınız

1. M

karamürseldeki kaza

Olen kardesimizin geride biraktiklarina sabir diliyorum. arac cok suratli geliyor tahminimce. Motorun konumu hic dogal degil. arkadan suratli gelen araci fark edip saga kacmaya calisiyor gibi. Akil alir gibi degil pisi pisine gitti bir can.. Sosyal medyada kendine "arabaci" diyen kitle var...
  2. M

Soğuk havada motor sürme

zamaninda boyle bir havada ayni hatayi yapmis ve ist-altinsehir viyadugunde asfalti kucaklamistim. Tavsiye etmem.
  3. M

Sharp test güvenli mi? LS2 Challenger F vs Scorpion 491

kafa yapiniza hangisi uygunsa, kafanizi hangisi guzelce sarip sarmaliyor ise onu alin. Kafaya uymayan, bosluk kalan kask darbe aninda darbeyi oldugu gibi kafaya iletecektir.
  4. M

300 Bin TL'ye kadar motosiklet önerisi?

Senin yerinde olsam ilk seceneklerim xsr700 ve suzuki sv650 ve kawasaki z650 olurdu.
  5. M

Sym jet 14 yağ eksiltme

@Motoseverrr bi el at dostum. Basit ihtimalden karmasik ihtimale dogru secenekleri siralamak lazim. 1-olcum hatali olabilir Bir onceki degisimde usta yagi az koymus olabilir. Filtre degisince konulmasi gereken yag miktari da degisiyor malum. 2-motorunuz yag yakiyor Yanma odasina yag...
  6. M

En sorunsuz motosiklet

Arababanin hem bahsettigin sebeplerden avantajlari var, hemde araba suruculerinin yuzde 99 unun arabayi cani alinmasi gereken bir heyecan kaynagi olarak gormemesi avantaji var. Tabi bide artik manuel vites isi de bitti. otomatik araba belli modeller haric ne kadar hirpalanmis olabilir ki...
  7. M

En sorunsuz motosiklet

Arabalarda ve motorlarda gelmesini istedigim 2 ozellik marş sayar. Km sayaci gibi sifirlanamayan bi veri olacak. Optimum sicaklik, devir ve hizda tek marş ile yol yapmis motor ile, surekli kisa mesafe gitmis zirt pirt marş, dur kalk yapmis motor bir olur mu hic?
  8. M

Kask takmayanlara benzin yok

Motorculara 5 senede bir vergisiz ekipman alma hakki da verilsin. (Bi sansimizi deneyelim bakalim)
  9. M

Sürerken zevkten 4 köşe oldunuz motosikletler ?

En keyifli motor kendi motorundur:)
  10. M

nasıl bir türkiye istiyorum.

Herkese Daron Acemoglu'nun 2024 nobel ekonomi odulunu almasini saglayan "kurumlar teorisi" isimli teorisini ozellikle "evrim agaci" kanalindan izlemesini tavsiye ediyorum.
  11. M

Kartalkaya otel yangını.

Anladigim kadariyla Isin belediyeyi ilgilendiren kismi, itfaiye tarafindan verilmesi gereken belgeler. Geri kalan kontroller ve denetimler Kultur ve turizm bakanligi tarafindan yapilmasi gerekiyormus. Ismail saymazin haberine gore, otel en son aralik ayinda Bolu belediyesi itfaiye mudurlugune...
  12. M

Öğretilmeyen teknikler hk. (Yorumsuz)

Saol hocam cok teknik ve detayli olarak anlatmissiniz. Acikcasi benim bu konudaki fikrim gayet net. Tecrube ve azicik yetenekli bileklerin cok rahat ogrenebilcegi bir teknik. Burda boyle anlatilinca sanki uygulamasi cok karmasik birsey gibi geliyor ama zaten viraja girmeden frenleme gecikince...
  13. M

Ahah yukardaki yanina cagirmaz insallah:) Hocam viraji teoride kusursuz, pratikte de usúlunca biliyorum diyelim. Ama tabi simdi Kilpayi yirttigim olaylar da oldu, uzun zaman oldu tabi. Ben trail braking olayini yanlis mi biliyorum yoksa tam dogru mu soramadim bilemiyorum ama soyle anlatmaya...
  14. M

ben trail-braking olayinin egitiminin verilmesi gerektigini dusunuyorum. Temel becerileri kazanmis, acemiligi bitmis suruculerin mutlaka bu trail braking in ne oldugunu anlamasi ve pratigini yapmasi lazim diye dusunuyorum. hepimizin mutlaka basina geldi ve motoru limitlerde kullanmayi...
  15. M

R1 için yardım

Eger aku sorun olsa sogukken de mars basmaz. sicakken mars basmiyor ise sorun baska bir elemanda. 13.7-13.8 aku 12 voltluk bi aku icin saglikli bir sarj voltaji degeri. Hem sarj degerinden, hemde kullandigin motosikletin parca kaletesinden yola cikarak statorun saglam bence. Yani akun sarj...
  16. M

Biraz ortalık karışsın 😄 1000cc ile başlamak

Konu tikandi madem bi kac psikolojik analiz yapalim alakaya maydonoz minvalinde. Maydonoz gibi sevdigim bir bitkinin boyle negatif bir deyimde gecmesine vesile olan atalarimizi da ayrica kiniyorum soylemeden gecmeyim. Konu basit beyler. Milyonlarca yillik evrim surecinde belkide ilk defa son...
  17. M

Soylediklerine katiliyorum dostum. Simdi bi baslik var burda 1000cc ile baslamak diye. Genel kanı başlanmaz yönünde. Farkli sebepler görüşler sunulmuş: 1-Başlanmaz ölürsün 2-Başlanmaz motorun hakkini veremessin 3-Ne bok yiyorsaniz yiyin milleti ozendirmeyin Bu görüşlere de katiliyorum...
  18. M

Konunun vurucu noktasi "adam acemilere yuksek cc ile baslamayi ozendiriyor, cok yanlis" idi. E o ne kadar yanlis ise, viraj guzellemesi de o kadar yanlis agalar olayi kacirmayalim. Pist disi viraj yapmak usta suruculer icin bile cok buyuk ölüm veya sakatlik riski tasir unutmayalim. Not...
  19. M

Bu adam youtuber degilmi agalar niye bu kadar ciddiye aldiniz? Baktim soyle bi goz gezdirdim. zaten vucut gelistirme, soylemler, tavirlar hep "iddiali" "curetkar" delikanli kanalindan ilerliyor. Kanalina malzeme yapacagi hersey iddiali olacaktir dogal olarak.
  20. M

Zamcıktan sonra motorunu satmaya çalışan "fırsatçı" kitle

Baslik sahibi arkadas sana bir sir vereyim. Gezegendeki butun ticaret firsatlar uzerine kurulu haberin olsun:) Ticaret= alabilecegin en ucuz fiyata al, satabilecegin en yuksek fiyata sat. Bonus sır: Peygamber de bunu yapiyordu:)

Yeni mesajlar