Arama sonuçlarınız

1. M

50binde r25?

125 bin tl ye veriyorsa al
  2. M

Scooter mı MotoSiklet mi ?

platonun idealar dunyasina gore degerlendirelim
  3. M

Scooter mı MotoSiklet mi ?

Heyecan, aşk, şehvet= motosiklet Huzur, evlilik, konfor= scooter
  4. M

Kendisine Çarpıp Kaçan Aracın Önce Aynasını Sonra Taşla Camını Kırdı.

Motorcu arkadas cok tehlikeli bir is yapmis.Hic onaylamiyorum ama izlerken icimin yaglari eridi.
  5. M

Sizce Türkiye sosyolojik olarak iyileşir mi?

ekonomik olarak bizden kotu olup, toplum olarak bizden iyi bir ulke gosterebilirmisiniz? Maslow un ihtiyaclar hiyerarsisinin en alt basamaginda yasiyoruz. Ust basamaklarda basarili olmamiz mumkun degil.
  6. M

Motosikleti bırakmak kararı

Her ask biter. Ya ayrilik olur, ya da sevgi ve saygiya donusup huzurla devam eder. Daha once de defalarca yazdim. Sadece keyif almak icin asla motora binmem, ama ulasim ihtiyacimi motorla keyifli hale getiririm. O yuzden elim ayagim tuttugu surece motoru birakmam diye dusunuyorum.
  7. M

Sym SYM-Jet 14 200i ABS

o sym basligi varmis hemen yazalim:) 2024 mayista symphony200 aldim. Daha once sym kullanmamistim. Bi 6 ay 5k km kullandim. ilk basta pek sevmemistim ama kullandikca hem sym markasi ile hemde syphony ile aramizda bir bag olustu. deneyimlerimi paylasmistim tekrar yazmaya gerek yok sanirim...
  8. M

ABS Konusundaki Fikir ayrılıkları

Yeni aldigim motorda ilk yaptigim is abs nin hangi noktada devreye girdigini ogrenmektir. On ve arka tekerin hangi noktada kitleyecegini bilmem lazim. Abs olmassa bunu test edemem. Ayrica abs en cok yeni baslayana lazim o yuzden absnin baslangic motorlarinda da zorunlu olmasi lazim. Birde...
  9. M

Boykot Ediyor musunuz

Zamaninda pinar urunlerinin boykotu olmustu. "urunleri kaliteli ama bu dötlerin urununu almayacagim" mottosu etrafinda olusmustu boykot. Sonuc Pinar hayati boyunca yapamayacagi reklami yapti. Reklamin iyisi kotusu olmaz.
  10. M

Yüksek stroke düşük piston hacmi VS Düşük stroke yüksek piston hacmi

uzun stroke uzun piston kolu demek, oda piston kolunun uzerindeki stresin artmasi demek. Bu acidan da degerlendirmek lazim.
  11. M

Boykot Ediyor musunuz

He monakoluyum butun derdim bitti bi boykot kaldi. Cennet vatani timarhaneye ceviren, milleti aclikla imtihan ettirenleri boykot edin illa birseyleri boykot edececeseniz.
  12. M

Uzak Durduğunuz Motorlar...

Bir kizilderili atasozu der ki; Hakirden harac, Fakirden arac alinmaz. Zengin arkadasimin arabasi ppf kapli, haftada 1 ic-dis yikaniyor, yilda 2 kez detayli ozon temizligi yapiliyor, kapali otoparkta tutuluyor, yaz lastigi kis lastigi servis bakimi zarti zurtu derken prenses gibi bir hayat...
  13. M

kask camı buhu problemi.. nası üstesinden geliriz ?

ister pinlock gecmeli olsun, ister yapistirmali olsun dogru uyguladiginiz bugu onleyici buguyu keser. Maksat disardan soguyan vozorun icerden sicak buhar ile hava boslugu olusturarak temasini kesmek. Yalniz alinip icerden yapistirilan bugu onleyisi kalitesiz ise gozu yoruyor haberiniz olsun.
  14. M

40 Binde NS160 Alınır mı?

Bulabilirsen bajaj v15 al. taş gibi motordur.
  15. M

Kawasaki neden araba üretmiyor?

ihtiyac, arz, talep, arge, sermaye, uretim, dagitim, altyapi, personel, teknoloji, reklam, surdurulebilirlik, servis
  16. M

Motoruma R25 kellesi atacağım

250 cc hacim nasil 600cc ye kadar buyumus arkadasa bi sorarmisin:)
  17. M

Ülkemizde'ki Commuter Açığını Japonların Kapatmaması

Bu durumun sebebi cok basit. Ihtiyac. Daha dogru bir deyis ile; commuter motorlarin ihtiyaci karsilamamasi.
  18. M

aynasını kıran kuryeyi ezen sürücü

Videoda hayatinin hatasini yapan bir kurye, ofke krizi ile cinayete tesebbus eden bir araba surucusu, linc girisiminde bulunan diger insanlar var. Vahset dolu bir video dehsete kapildim.
  19. M

GÜMRÜK VERGİSİ MOTOSİKLET

Killingroad aciklamis okumaya usenenler icin ozetleyim: Devlet:kac para bu motor? ithalatci: 1500 dolar devlet: Vergisini 4000 dolarmis gibi hesaplayacaksin. vatandas: neden? devlet: öyle ithalatci:tamam abi vatandas: sin kaf sin kaf tamam abi. bayi: ooooo parayi koyduk yerli uretici pardon...
  20. M

2025 Motosiklet Yeni Gümrük Ek Vergisi ve Gözetim Vergisinin Satış Fiyatlarına Etkisi

Zaten cook coook zordu ama once ev almak imkansizlasti, sonra araba almak imkansizlasti simdi de motosiklet almak imkansizlasacak. Bize reva olan hayat bu. Bu topraklarda cicek acmaz artik. En azindan biz goremeyiz. Hayatin sifir noktasinda olan kardeslerim firsatiniz varsa kaçin gidin.

Yeni mesajlar