Arama sonuçlarınız

1. M

Sym SYM-Jet 14 200i ABS

istanbulda iseniz servis ve parca sorununuz olmaz. Hem anadolu hem avrupa yakasinda guzel servisler var. Onu dert etmeyin. Ama symnin farkli bi hissi vardir. Deneme surusune ciksan asik olmassin ama kullandikca, sorunsuzlugunu yasadikca motoru cok sever ve baglanirsin. 170cc motor blogu...
  2. M

MT25 mi, CB250R mi?

2 motoruda deneyimlemis bi insan olarak goruslerimi belirteyim. cb250ri 2 sene kullandim. Mt25 ve r25 i de arkadaslarimin motorlari olarak kullandim. Goruslerim soyle: -Cb250r cok hafif, kivrak cok eglenceli. Kucuk bir alet. -mt25 daha buyuk motor hisi veriyor. deposu, kalibi, daha kallavi...
  3. M

Maxi scooter önerisi

Ustadim istanbuldaysan enkal motor sym ile bi gorusmeni tavsiye ederim, cok guzel esnaflar. Test motoru vardir diye tahmin ediyorum. adx, joyride ile ayni motor blogunu kullaniyor. Benim sahsen joyride300 ile ilgili en sevdigim olay, nispeten dusuk devirde otoban hizlarinda gidebilmesi. 6-6.5k...
  4. M

Maxi scooter önerisi

joyride 300 un avrupada asyada cok kulanicisi var. Bilinen sadece on amortisorden gelen bi vurma sesi var kasise sert girince. Bunu da herkes bahsesiyor sadece bi sikinti yasayan hic gormedim. Onun disinda motor sikintisiz. Sym nin oyle sikintili modeli de yok zaten. Symye belki asik olmazsin...
  5. M

Musatti m125r alınır mı

alinmaz. Avcilarda markanin sahibi firmanin dukkanina giderseniz anlarsiniz sebebini.
  6. M

Maxi scooter önerisi

Bindigim motor olan sym joyride300 derim baska da birsey demem:) Piyasanin degeri bilinmeyen cevherini tavsiye ederim
  7. M

Hem karada hem denizde gidebilen motosiklet yaptı

Gencler niye gomuyorsunuz adami iyi yada kotu bi projeye girismis ve basarmis adam. Vallahi helal olsun. Hayal var, yaraticilik var, cesaret var, gayret var, ustalik var, muhendislik var. Biz bi motorun yagini degistiriyorum, bi araba ampulu takiyorum bi aku sarj ediyorum gururlaniyorum adam...
  8. M

Honda bayileri yağ problemi.

Hondanin 10w30 yerine 10w40 koymasi konusu var ooo en sevdigim:) Daha once ayni sorunu yasayip, 10 farkli ustaya sorup, hepsinden "10w40 olur no problem" cevabini almistim. not:sordugum kisiler koftirik ustalar degildi. kot2: KuralZ de no problem demisti.
  9. M

2. El 250NK alinir mi?

2. el nk250=kecilerin kaportasini yedigi anadol
  10. M

Motosiklet Modelleri İle Özdeşleştireceğiniz Araba Modelleri

r25 scirocco 1741712557 mt07- s2000
  11. M

Merhaba Motosiklet Dünyası!

Ahah kopek baliklari geldi falan diye agliyordu album tanitimi yaparken:)
  12. M

Merhaba Motosiklet Dünyası!

Tebrikler sana Gokhan ozenden civciv sarkisini armagan ediyorum
  13. M

Rölantide akü değerinin 5-6v anlık düşmesi hk.

Simdik arkadaslar akim(amper) oldugu surece gerilim (voltaj) olculebilir. akimin olmadigi yerde voltaj da olmaz. E peki voltaja sifira dusuyor ise akim da gitmez ve motor nasil calisir halde kalacak:) avometre hatali kesin. Rolantide akunun sarj etmeme sebebi akimin ancak motorun kendini...
  14. M

sym joyride 300 aldim:)

Ahah insallah yuce rabbim bu mesaji gelecekten bana yollamistir da 5 sene sonra da olsa bi gs aliriz:)
  15. M

sym joyride 300 aldim:)

sym joyride rodaj bakimini yaptirdim. servis ile ilgili bikac detay yazayim marka ile ilgili bilgilenmek isteyenlere faydali olabilir. Esenyurt mez moto. Evime cok yakin zaten adamlar mez oto toyotanin yetkili servisi. Benim eski symphony icinde bikac kere gitmistim. Servis daha yeni, ktm ve...
  16. M

Hangisi? Cb 500, cb 250r, Mt25

E tamam alma senin bilecegin is. ben sana olani soyledim Hondanin Yamahanin pandemide stokculuk yaptigini, zorunlu aksesuar, hava parasi aldigini, galericilere toplu mal verdigini, hepimiz biliyoruz.Zamaninda civic sahiplerini nasil magdur ettigini de unutmadik. Ben Honda motorlarini severim...
  17. M

Benim 3 tane honda motorum oldu kardes Honda pesinde kosmuyorum suan. Ne sevgi ne ofke bir his beslemiyorum. Honda pesinde kosan sensin artik gerisini sen dusun.
  18. M

Yaw agalar su baslikta gercekten yararli cok az bilgi var. Kim neye neden bu kadar sasirdi anlamis degilim. 1-cb500 serisi hicbir zaman uygun fiyatli olmadi. Misal hatirliyorum 2018 yiliydi sanirim mt07 39k iken cb500f 38k idi. 2-0 motor almak isteyen gidip bi bayiye isim yazdirmak yerine...
  19. M

ABS deki büyük tehlike !!!

Hocam agzina saglik harika anlatmissin. "Fren konusunda antrenman yapmamissaniz (istediginiz kadar uzun tecrübeniz olsun farketmez , özellikle bu konuya calismadiysaniz ögrenemezsiniz) , Hangi tekerlekteki ABS nin devreye girdigini anlayamazsiniz." yukaridaki aciklamaya istinaden bir sorum...
  20. M

Honda NX 200

Asya pazarinda bunun gibi birsuru model var. pozisyon temiz oyna devam

Yeni mesajlar