Arama sonuçlarınız

1. M

Honda Türkiye’de Motosiklet Üretimine Başlıyor!

Buyuk motor isime girmezler bence. Pcx dio activa disinda cok zor..
  2. M

140 bine kadar hem kuryelikte (+marti tag) hem de günlük kullanım için scooter önerisi

Abi joyride300 deneme sansin oldumu konusmustuk, senin yorumunu cok merak ediyorum:)
  3. M

140 bine kadar hem kuryelikte (+marti tag) hem de günlük kullanım için scooter önerisi

3.5 nasil yaktiriyorsun ona tapagazmi gidiyorsun reis
  4. M

Motorcu Fiziği, Gücü Hakkında.

Aga ortama bak tam komedi:))
  5. M

100 KM'de kaç litre benzin tüketiyorsunuz ?

sym joyride300 yuzde 30 sehirici yuzde 70 otoban. otobanda 110-120-130 hiz 3.3 litre ortalama. Deneme amacli 90-95 gittim bi ara onda da 3.2 litre yakti. Symlerin tuketimleri harbi enteresan. Eski motorum symphony de ne yaparsam yapayim 2.6 in altina dusmez, zorladigimdada 2.8 i gecmezdi.
  6. M

270 Derece Krank Milli Paralel (Sıralı) İkiz Motorlar Neden Popüler oldu?

bu 270 derece kranktaki piston hareketi biraz atin 4 nala kosarken paralel ayaklarinin hareketine benziyor. 180 derece kranktaki piston hareketi ise 2 ayakli hayvanlarin tempolu kosarkenki bacak hareketine benziyor. Biri ondeyken digeri arkada. O yuzden mt07 at gibi iste:)
  7. M

270 Derece Krank Milli Paralel (Sıralı) İkiz Motorlar Neden Popüler oldu?

Sizlere "krank'in 3 melekleri" isimli siirimi takdim edigorum. Posta gazetesi siir kosesine de gonderecegim. 270 in performansi 180 in verimliligi 360 in da sesi guzeldir 270 ruha 180 cuzdana 360 da kulaga iyi gelir 270 ile eglenir 180 ile evlenir 360 ile dinlenirim. 270 ile se.s 180 ile...
  8. M

Motosikletimi neden satamıyorum?

Olsun kaza bela olmasin geri kalan seyler kucuk detaylar.
  9. M

Motosikletimi neden satamıyorum?

Biraz pahali almissin alirken
  10. M

Başlangıç için GSX-R250 alınırmı

gsx250r icimde ukte kalan bir motosiklettir. Adamin dibidir karakterlidir saglamdir karizmadir, degeri bilinmemis bir cicektir:)
  11. M

yamaha r3

2. el Yamaha r25, r3 ve mt07 almak riskli is. verilen paralar az buz degil. Tamam japondur saglamdir kalitedir ama surekli sinirlari zorlanmis bir icten yanmali motorun omru azalir. Ha soyle ki; kendi adima konusayim sahibine bakarim apaci degil efendi bir insan ise, motorun sagi solu...
  12. M

Bajaj Bajaj Pulsar NS 400 Z Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Merak etmiyor degilim acikcasi. Duke250 parasina fakir duke390i. Malzeme kalitesi dominar400 ayarinda olup kronik problemi yoksa bence su fakir ülkemde iyi bir alternatif olur.
  13. M

250cc maxi scooter önerisi

sym joyride300. Kendi motorum olur kendileri. Onceki attigim msjlardan inceleme yazima ulasabilirsiniz.
  14. M

Mutt motosiklet iflas mı etti?

baktim simdi benim dedigim musatti imis. Komuoyuna duyrulur
  15. M

Arkadaşlar Egzotik Mi Japon Mu

Mudur yanlis anlama da pek mantigima oturmadi tavsiye postun. Listedeki motorlarin ortak noktalari nedir? Param var pahali birsey almak istiyorum ne oldugu farketmez mi diosun? naked racing 3 silindir 4 silindir avrupa japon yakisikli cirkin mavi yesil ne ararsan var. Yeni baslayanlar genelde...
  16. M

Mutt motosiklet iflas mı etti?

Mutt deyince beni bi gulme aliyor:) Anlatayim. Gecen sene mayis gibi motosikletsizlik basima vurmustu, bi scooter alayim ayagimi yerden kessin dedim. Arastirdim ettim avcilarda bi firmanim elinde 22 model sym symphony200 kalmis. Fiyatta baya uygun. Neyse konustuk ettik sozlestik. Gittim. Meger...
  17. M

Honda motor için genel bakım ne kadar?

motor km si nedir? yetkili servis bakimli mi?
  18. M

lastik ısıtmak

Haci gugılla boyle sorulari yada youtube videosu falan izle. Bu forum ayni zamanda bi veri bankasi. Boyle basliklar buranin veri cöplügüne donusmesine sebep olur.
  19. M

Cb 250 R Yağ seçimi

zaten ben yasamadim oyle birsey o yuzden olmus yazdim. Ama 2 3 tane ustaligina guvendigim kisi yari sentetik koy dedi. cbr250 deki krank kirma muhabbrtinin debriyaj sorunlari yuzunden oldugunu soyleyen ustalar oldu. cb250r da boyle bi sorun olmadi ama eski anilar insanlari dusundurdu...
  20. M

Cb 250 R Yağ seçimi

cb250r yari sentetik kullanir agalar. Tam sentetik yag ile debriyaj siyirma sorunlari yasayanlar olmus. yani simdi honda yari sentetik koy diyor klavuzda, niye sentetik koyasiniz ki?

Yeni mesajlar