Arama sonuçlarınız

1. M

Honda Motosiklet Kredi-Finansman Hk.

bence bu iş biraz bayiden bayiye değişiyor. sitede kredi hesaplama görünse bile bayi tarafında stok, kampanya ve anlaşmalı banka durumuna göre farklı şeyler söyleyebiliyorlar. tek bayiye bakıp karar verme derim; birkaç Honda bayisini arayıp aynı model için peşin fiyat, vade farkı, kredi kartı...
  2. M

26 model pcx sorunum

ence hiç kurcalamadan direkt yetkili servise götür. rodajda tüketim biraz fazla olabilir ama gazı geç alma, seyir halinde duraksama ve özellikle yokuşlarda tekleme normal diye geçilecek şey değil. depo konusunda da her dolumda kaç litre aldığını not et; gösterge/şamandıra yanıltıyor olabilir.
  3. M

Eski model Kawasaki EN500 alınır mı

en500 güzel ve karakterli motor ama bu yaşta biraz kumar işi. temiz, bakımlı, geçmişi belli bir tane denk gelirse alınır ama ucuz buldum, sonra toplarım mantığıyla girilirse parça ve usta işi insanı yorabilir. karbüratör, elektrik, ön takım, lastik, zincir/aktarma ve genel bakım masrafını baştan...
  4. M

CC Yükseltme - Motor Önerisi

pcx’ten sonra direkt çok büyük ve ağır motora geçmek yerine bence 250-400 cc scooter tarafı daha mantıklı olur. her gün köprü ve otoban kullanıyorsan 125 cc bir yerden sonra yoruyor, o yüzden xmax 250 temiz bulunursa güvenli tercih gibi. ama biraz daha tork istiyorsan xmax 400 de bakılabilir...
  5. M

Sym xpro arıza ışığı hakkında

bence ışık sönüyor diye tamamen boşlamak yerine bir kere arıza kodunu okutmak en mantıklısı. sadece yokuş aşağı gaz kapalı giderken yapıyorsa oksijen sensörü fakir karışım algılıyor olabilir ya da enjeksiyon/sensör bağlantılarında anlık temassızlık olabilir. motorun gidişinde, rölantisinde ve...
  6. M

Sigorta ücreti tahmini

ilk motor olacağı için sigorta biraz yüksek çıkabilir. 125 cc diye çok düşük bekleme bence; trafik sigortasında sadece motorun hacmi değil yaş, il, ehliyet süresi, hasar geçmişi ve ilk araç olup olmaması da etkiliyor. bana kalırsa 7-10 bin TL arası bir yere hazırlıklı ol, şehir ve şirket...
  7. M

Trafik ihlal ihbarlarını nereye yapıyorsunuz?

ben olsam böyle durumlarda önce plaka, saat, konum ve olayı kısa kısa not alırım. acil risk varsa 112 aranır ama sonradan bildirim için 112 web ihbar sistemi daha mantıklı gibi. özellikle trafikte telefonla uğraşma, makyaj yapma, emniyet şeridi ihlali gibi şeylerde kanıt ve detay önemli.
  8. M

Kredi çekeceğim KREDİ NOTU..

arkadaş yazalı baya olmuş da çok takılacak bi durum da yokmus zaten bankalar düzenli ödeme alışkanlığına bakıyo genelde. sen zaten 12 ay taksidi günü gününe ödemişsin daha ne olsun kredi notu hesaplama kısmında da zaten aktif ve düzenli ödeme görünümü biraz daha olumlu bile sayılabiliyor. yani...
  9. M

MT25 Zırıltı sesinin kaynağı nedir sizce

bunlarda o zırıltı sesi genelde kronik sayılabilecek titreşim seslerinden biri çoğu zaman plastik aksam, plakalık, zincir muhafazası ya da egzoz koruması yapıyo. büyük ihtimalle ciddi bir şey değil de nereden geldiğini bulmak biraz uğraştırıyo sadece
  10. M

Merhabalar

Selam dostum motorların baya iyi duruyo hayırlı sürüsler
  11. M

SYM Mamba vs ADX 125

ADX 125 diorum mamba şehir içi kullanım için gayet iyi ama adx biraz daha modern duruyo sürüş pozisyonu daha rahat ve bozuk yollarda da daha konforlu hissettiriyo. ayrıca uzun boylu kullanıcılar genelde adxin ergonomisini daha çok seviyo benim tanıdıüımda var da. eğer kullanımın tamamen şehir...
  12. M

Sport Touring motor tavsiyesi

nk250'den sonra tracer serisi seni fazlasıyla memnun eder bence 😄 kafam rahat olsun diyorsan temiz bakılmış bir tracer 700'e öncelik verirdim. hem uzun yol hem günlük kullanım için çok dengeli, bakım maliyeti de 900'e göre daha makul. 2015-2017 olması çok önemli değil, önemli olan motorun...

Yeni mesajlar