Arama sonuçlarınız

1. aIkan

Xmax 250 vs MT-25 arasında kaldım

Hali hazırda scooter varken tekrar bir scooter daha almak boyut ve cc yükseltmekten farksız, gereksiz bir yatırım olur bence. Xmax alacaksan Jüpiter'i satmak daha mantıklı olur. Sigorta, muayene ve diğer masrafları yapmamış olursun. MT25 - R25 gibi motorların kazaya karışmasının sebebi motor...
  2. aIkan

dominar 400 kararımdan pişman oldum

MT'yi almadan önce Dominar 400 mü alsam diye düşünüyordum aradaki %50 fiyat farkından dolayı. Fiyat avantajı haricinde daha önce yaşadığım kötü Bajaj tecrübesi, tek silindir olması, uzun yol için fazla çıplak olması (deflektör veya 1 metrelik tur camı takmaktan nefret ediyorum.) ve artçı ile...
  3. aIkan

İlk Motor Önerisi Bütçe 120-130K

Pulsar N250 tavsiye ederim. Kaydırmalı debriyaj, ön arka abs olması da motora alışma açısından işinizi kolaylaştıracaktır. Piyasası zayıf olduğu için ikinci el nispeten düşük km'li bakmanızı tavsiye ederim, fiyat olarak da 100 bin lira civarına rahatça bulunabilir
  4. aIkan

Medley satıp Forza’ya vs geçmek

İlla değiştirecekseniz X-Max daha mantıklı bence. Uzun yol ve şehir içi performansı, piyasası daha iyi. Tek handikapı süspansiyonları biraz sert Forza'ya göre. Bu da viraj performansı anlamında katkı sağlıyor. Forza'nın uzun yoldaki kafa sallama, çanta sallanması olayları da ayrı bir konu.
  5. aIkan

CFMoto 450SR şeytanın oyuncağı mı?

450MT sahibi olarak özellikle SR gördüğümde direkt yolumu değiştiriyorum. Fabrika çıkışı egzoz sesinin yüksek olması nedeniyle ışıkta beklerken gaz vermeye gelmiyor hemen cg'ciler gibi kafayı gömüyorlar kadrana :LOL: Görünüşü ve fiyatı dolayısıyla R25 alamayan herkes bunu alıyor. Sosyal medyada...
  6. aIkan

Bajaj Pulsar N250 Garanti Sorunu: 6.700 km'de Motor Bloğu Açılması ve Servis Hukuksuzluğu

Geçmiş olsun. Bu motoru ilk çıktığı zamanlarda sıfır olarak satın almıştım. Güzelce rodajını yaptım ve rodaj bakımı için servise gittiğimde gördüğüm manzara beni motordan direkt olarak soğutmuştu. Daha sıfır olan makinenin üst kapağındaki montaj hatası nedeniyle yağ sızdırıyordu ve rodaj bakımı...
  7. aIkan

Merhabalar

Herkese selam, Uzun süredir sadece yorum okumakla yetindiğim foruma sonunda üşenmeyip kayıt oldum 😁 Aslında bu forumun pek hoşnut olmadığı bir grup olsa da fiyat avantajı ve beklentimi karşılamasından dolayı CF Moto 450MT ile uzun yol seyahatlerimizi barış ve huzur içinde gerçekleştiriyoruz...
  8. aIkan

Scorpion EXO 391 Kapalı Motosiklet Kaskı Alınır mı?

Ortalama 1 yıldır aktif olarak kullanıyorum. Uzun yolda 100-110'dan sonra rüzgar sesi alıyorsunuz. Harici olarak yalıtımı ve hissiyatı güzel. Normal bedeninizden 1 beden büyük almanızı öneririm. Bu fiyat bandına görüntü ve koruma olarak alınacak kaskların başında geliyor bence.

Yeni mesajlar