Arama sonuçlarınız

1. P

Senin r25 gitmiyor?!(yardım)

1 ay önce 2015 model 25.000kmde yamaha yzf r25 aldım dün usta bir abime götürdüğümde test sürüşü yaptık ve alt devirlerin de üst devirlerin de ölü olduğunu motorun gitmediğini söyledi sorunun ne olacağını sorduğumda motor açılmamış veya bujileri sıkıntılı olabilir hatta motorun şuan tek silindir...
  2. P

R25 25bin bakımı

Kendim yapabilir miyim bakımını? 20bin bakımında bujileri filtreleri felan her şeyi değişmiş bilgili birileri 25 bin bakımı hakkında bana yardımcı olabilir mi şimdiden teşekkürler
  3. P

R25 dişlideki eğrilik

Bugün r25 almak için pazarlık yaptık arka dişlide minik bir yamukluk vardı size bir sorayım dedim https://i.hizliresim.com/Pljj75.jpg Resimde görülen dişlinin önündeki aparatın sağ ucu yamuk sıkıntı olur mu ?
  4. P

200-500cc 10-20bin tl arası supersport önerisi

Bu hafta almak istiyorum öğrenciyim güzel sesi olan(orjinal) çok kaçan yakıtı da fazla olmayan motosiklet arıyorum aklımda r25 var ama çok uçuyor piyasası hyo 250ye bakıyorum çok ağır diyorlar en mantıklısı tecrübeli abilerime sormak olur diyerek geldim ne önerirsiniz? Her türlü öneriye açığım...
  5. P

dünyanın en mantıklı sahibinden.com ilanları

Geçen 2015de 14 bin tlye alıp 30 bin kilometre ve 3 sene tepe tepe binip 9 bin tl hasar kaydı olan motosikleti 16 bin tlye satan gördüm. Gözlerim doldu afalladım kaldım ve bitcoine yaptığım yatırımlara üzüldüm. Zamanında 10 tane r25 alsaydık hiç binmeseydik tanesini 30 binden okuturduk, gerçi...
  6. P

Motosiklet fiyatları düşücek mi ?

dolar artınca 1 gün geciktirmeden fiyatlar arttı düşerken neden hondadan veya ktmden ses çıkmıyor ? ne zaman düşer fiyatlar yoksa arabaya mı yönelicez bu sene ? rc 390 25bin geçen sene 19kydı :(
  7. P

chopper cruiser önerisi

az yakan çok sesi olan böyle kocaman duran aynı zamanda hafif olan :D yerçekimsiz ortamda muz yiyim ama çilek tadı gelsin istiyorum 20-25bin tl arası şimdiden teşekkürler ^^
  8. P

Rc390 duke390 hangisi döver?

İkiside ayni motosiklet sadece görünüş ve fiyat farkı var bu ikisinden birini alacak olsaydınız hangisini secerdiniz? Özellikleriniz: 170 boy 85 kilo ankarada yaşıyorsunuz arada bir uzun yola çıkıyorsunuz
  9. P

Her sene böyle mi oluyor ?

30 bin tllik bütçe ile başlayan motosiklet sevdama ktm rc 390 ile başlamak istedim 2 bin ehliyet ruhsat plaka vb ayırıcaktım 3 bin ekipmana kalan 5 bini takozu ve bizim kömürlüğe demir kapılı bir garaj girişi yapmaya yani güvenliğine harcıycaktım tam 30 bin oluyordu o kadar iyi ayarladım ki...
  10. P

2017 de cbr 250r gelicek mi rr değil r olanı

veee abs si olucak mı acaba ? olursa çok güzel olur :( absli motor lazım ölmek istemiyorum veya r25 de olur absli o gelicek mi ? yadaa hyo 250 gtr da olur abssi varsa tabi :(
  11. P

ktm 250-390 rc ve cbr 250 2017 ne kadara gelir ?

sizce ne kadar olur sıfırları :( ktm 390 rc almayı düşünüyordum hayal oldu gibi 20 bin lira zaten çoktu şimdi bi 25-26 yı görür mü acaba bilgisi tecrübesi olanlar aydınlatabilir mi ? :(
  12. P

aliexpress vucut koruması

https://tr.aliexpress.com/item/Genuine-2016-New-SULAITE-Brand-Motorcycle-Racing-Armor-Protector-ATV-Motocross-Body-Protection-Jacket-Clothing-Protective/32721324037.html daha yeni gördüm nasıldır ? korur mu değer mi ?
  13. P

Tulum mu yoksa mont pantolon mu?

sokak-şehirler arası kullanım racing düşük cc motosiklet için hangisini önerirsiniz hangisi daha koruyucu olur ve güzel durur ? tulumların içerisinde koruması bulunuyor mu ? yoksa kendimiz mi alıyoruz
  14. P

250-500cc arası kullanıcılar kapışıyor

Benim gibi yeni motorsiklet alıcakların genellikle aradıkları az yakan çok kaçan bunlarda genellikle çift/tek silindir 250-500cc arası sizden isteğimde bu motorsikletlerin kullanıcıları olarak + veya - yönlerini yazmanız ben bi kaç tane yazayım Mt 25---> 4,5 Litre çift silindir çok kaçar çok...
  15. P

Ehliyet-sigorta-motorsiklet-plaka-ek masraflar

Şubat-Mart ayları arasında ilk motorumu alacağım almakla bitmiyor üstüme yapması ayrı para plakası ayrı para hepsi ayrı para ve benim bunlarla ilgili hiçbir fikrim yok size birkaç sorum var -Ehliyet kursu ve ehliyet alma ücreti -Plaka ile ilgili işlemler -Trafik sigortası -Aldığımda...
  16. P

18 yaşında 500r ile başlamak..

Herkese iyi forumlar başlıkta da belirttiğim gibi cbr 500r ile başlamak istiyorum çok fazla yere baktım ama bu motor ile ilgili pek bir şey bulamadım yaşım şuan 17 üniversiteye hazırlanıyorum sınavdan sonra almayı planlıyorum biliyorum çoğunuz haklı bir şekilde karşı çıkıcaksınız bana hemen...

Yeni mesajlar