Arama sonuçlarınız

1. Blackeagletr

Pulsar NS200 UG2 mi, Dominar 250 D mi?

Dominar'ın 250 oldum olası bana eğreti gelmiştir. Dominarın 400'ü, Pulsar'ın 200'ü idealdir.
  2. Blackeagletr

1.000 km’de bir yağ değişimi

1000km'de bir çok erken, özellikle yerli-çinlilerin servisten de maksimum kazanmak adına yaptıkları bir hamle olduğunu düşünüyorum.
  3. Blackeagletr

Motor Uzun süre boşta çalıştı

Su soğutmalı ya da scooter ise bir şey olmamıştır, hararet de yerinedeymiş...
  4. Blackeagletr

İlk motorum için tavsiye

Ruhsatta 50 gerçekte 125 cc motorlar kağıt üstünde çok avantajlı görünüyor, ancak iyi düşünmek lazım. Sorunun net cevabına gelirsek, evet ruhsatta 49.9 cc ve altı olan her motosiklet sigorta ve vergiden muaftır. Otoyol (Zaten 50cc'ye yasak) - sıkışık trafik çok çıkılmayacaksa, kasaba köy küçük...
  5. Blackeagletr

15bin tl bandı karbonfiber kask önerisi

Şartları karşılayan tek kask bu olsa gerek. https://temizekipman.com/shiro-carbon-sv-siyah-fullface-motosiklet-kaski?K%C4%B1yafet-Bedeni=S
  6. Blackeagletr

Orta sınıf arazi-yol motosikleti

Motorların görüntülerini ne makaraya almışsınız a dostlar :) Enduro - adventure dediğinizin maymun suratlı olanı makbuldür.
  7. Blackeagletr

pulsar rs200 rodaj bakimi fiyati hk.

Şayet yapılan işlem yağ-filtre değişimi ve sağı solu sıkmaksa kesinlikle çok, gittiğiniz yeri yazın da millet gitmesin. Sırf bu yüzden 2 yaşından büyük ya da garantiden çıkarmayı göze alabileceğim motorlara alıcı gözüyle bakıyorum.
  8. Blackeagletr

Eski japon alınırmı?

Bu gümrük mevzuatı buralara henüz gelmemişken, yurtdışından yedek parça tedarik edebiliyorken olsa düşünülebilirdi, Hatta elinde imkan alet edevat ve atölyevari bir yer de varsa temizini bulursan yapıştır, hintliye, hele çinliye hiç girme derdim. Ancak şimdi parçası ayrı, işçiliği ayrı, iyi...
  9. Blackeagletr

Kayış alacağım fiyat sorunu

Mitsuboshi iyi bir kayış markasıdır, ölçüler birebir aynı ise kullanabilirsiniz...
  10. Blackeagletr

İlk Bakımda Yapılan İşlemler Nedir ?

Özellikle küçük cc, hele çin-hint ise ilk bakım gerektiği gibi yapılmıyor, yağı boşaltıp, tam süzülmesini dahi beklemeden yenisini ekleyip gönderiyorlar. İşini özenle yapan ustanın listesi asgari olarak bence şu şekilde olmalı, Motorun herhangi bir keçesinde-contasında yağ kaçağı var mı...
  11. Blackeagletr

orijinal did zincir nereden bulabilirim

Bulunabilirliği konusunda sorun yaşıyorsanız CZ ve RK markalara da yönelebilirsiniz, 2016'da enduromarket'ten almıştım did xring, yanlış hatırlamıyorsam 520 vx2 zincir, orjinaldi.
  12. Blackeagletr

Mati125 - Rks Des 125 70-75.000 Bandında öneri ve görüşlerinize ihtiyacım var.

70-75'e çıktıktan sonra Hero dash bakmak en mantıklısı, tabi hedefin motoru öldürene kadar kullanmaksa. Zira 2. eli rezalet... 60 bin'e 3-5 bin km'de full aksesuarlı bulursun.
  13. Blackeagletr

Yağlanan Disk Nasıl Temizlenir?

Diske balata spreyi yeter, sorun yok. Sorun, balata, balata yağı çekmiştir. En sağlıklısı değiştirmek.
  14. Blackeagletr

Motosiklet Alacağım Tavsiye Verin Lütfen :)

Dash'lerin 2. eli acayip ölü. Şimdiye kadar 15'e yakın motorum oldu hepsini de tek ilanda sattım, Dash şuan satılmıyor, 3 kere ilana koydum. 60-70 aralığına sıfıra yakın bol aksesuarlı çok rahat bulursunuz.
  15. Blackeagletr

Scooter Yağ Kaçağı

Hocam merhaba, tipik hint menşeili motor yağ kaçağı. Yeni bir külbütör kapak contası alın, en fazla 150-200 TL. Rahat çalışmak adına koltuğu sökün. Külbütör kapağını sökün, zeminleri güzelce temizleyin. Yeni külbütör kapak contasını güzelce yerleştirip kapağı geri takın. Çok özene bezene...
  16. Blackeagletr

Sitenin Yaş Ortalaması ve Mesleklerimiz?

Bu anketi cevapladığımda 16-20 seçmişim... 17 yaşındayken. Şuan 32 yaşındayım, hey gidi zaman.
  17. Blackeagletr

Jawa Stadion Full Restorasyonu

Keyifle izledim, emeğinize sağlık.
  18. Blackeagletr

Motosiklet hakkında özlediklerimiz.

Biraz içimi dökmek istedim, özlüyorum arkadaşlar. Aslında bu kadar şey, az önce depoya eşya almak için girdiğimde, 2010 yılında 90 liraya aldığım, hala sapasağlam duran Kappa 30lt topcasemi görünce geldi. Ybr mi Cbf mi konularını özlüyorum. Bu tartışmada titriyor diye ufaktan dışlanan TVS...
  19. Blackeagletr

Durduk yere stop etme, 5 dk sonra çalışma.

Selamlar, 3400 kmde 2017 model bir Drift aldım. yaklaşık 150km'dir kullanıyorum, şu ana kadar bu durumla iki kere karşılaştım. Motorun çalışmasında, marş almasında, rölantisinde, gaz yemesinde, çekiş ve gücünde bir sıkıntı yok. Sıkıntı şu şekilde oluyor, Motor giderken sanki elektrik kesme...

Yeni mesajlar