Arama sonuçlarınız

1. Ergin

yazılarım hürriyette yayınlanmış.

Bu sitedesizinle paylaşmış olduğum üç yazıyıda Hürriyetin oto yaşam ekinde yazan Rüzgarın Kızı na mail atmıştım sağolsun üçünede bu hafta köşesinde yer vermiş ama bana baya bi sitemde bulunmuş imla kurallarını katlettiğim için:P buradan kedisine yazılarımla ilgilendiği için sizede destekleriniz...
  2. Ergin

Her Yaşta Motosiklet Sevdası

HER YAŞTA MOTOSİKLET SEVDASI Aslında ailelerimizin çoğunun farkında olmadan bize motosiklet sevdasını aşıladığını biliyormusunuz şimdi diyeceksinizki nasıl? Hemen söyleyim o zaman ,daha çocukken üç tekerlekli plastikten yapılma yanlarında ‘police’ yazan beyaz çıkartmalı motosikleti andıran...
  3. Ergin

Nedir bu motosikletin dayanılmaz cazibesi?

Nedir bu motosikletin dayanılmaz cazibesi görünüşümü,çıkarttığı sesmi yoksa kendinizi emanet ettiğiniz iki tekerleğin hızından aldığınız o inanılmaz adrenalin duygusumu? tabi bunu ifade etmenin bir çok yolu var ama ben size neden motosikleti seçtiğimizi ve biz motor severlere neden bu kadar...
  4. Ergin

Motosiklet üzerine!!

Kimi insanlar için motosiklet serseri işi kimi insanlar için ölüm makinesi kimine göreyse sadece hayal edipte hayalden bir adım öteye gidemeyen motor sevdası yüreğinde yumruk gibi yer eden ulaşılması imkansız bir sevgili gibidir. Motosiklet sevdası çok farklıdır neden mi? Çünkü tıpkı insanı...
  5. Ergin

ekranlardaki komik gaflar..

Seda SAYAN: - AAloooğğğ kiminle görüşüyoruz? - Ben Mustafa - Naber lan Mustafa? - Nerden arıyorsun bizi Mustafa? - Şişli’den. - Ne iş yapıyon lan Mustafa? - Belediye başkanıyım.." Bakın daha neler var neler ! Ankara B.Şehir B.Başkanı Gökçek’in konuk olduğu bir televizyon programında canlı...
  6. Ergin

işte kurtlar vadisinin finali!!

Milyonları ekrana bağlayan Kurtlar Vadisi sona yaklaşırken heyecan da tırmanıyor! İşte Kurtlar Vadisi'nin finali! Diyalogları okudukça gülmekten öleceksiniz ! Sanıyoruz 'Vadi'yle uzaktan yakından ilgisi olmayanlar bile Sharon'lı Andy'li son iki bölüme dikkat kesilecektir. Gazetelerde...
  7. Ergin

atv ve motosiklet kaza testleri..

en kötüsü race ile denenmiş olan test bence allah gerçeklerinden korusun.. edit: video MT Video Player içersine alınmıştır
  8. Ergin

kask kafalı atalarımız...

iste gerçek motorcu atalarımız:P :queen: http://www.komikler.com/komikresim/resim.php?catid=13&imgid=10953
  9. Ergin

gülümseten argolar..

Deyim ve atasözleri ünlü markalara uyarlanarak değiştirilirken ortaya ‘Gucci’den babam çıksa giyerim’, ‘Puma balçıkla sıvanmaz’ gibi yeni ifadeler çıkıyor. Gülümseten argolardan bazıları şöyle: * Ortama akacak tikky caddede durmaz. * Geçti Mango indirimi sür Porsche’yi Converse’e. * Hacı hacıyı...
  10. Ergin

işte TV'lerden unutulmaz anlar ve anılar..

Bir Kral Tv vj'inin canlı telefon bağlantısı yaptığı izleyiciye "Nasılız? Bomba gibiyiz değil mi?" seklinde bir soru sorması, ardından izleyici sahsın "Bomba kıçında patlasın!" lafını yapıştırması, vj'in 5 saniye dilinin tutulması... Türkiye televizyon tarihinde bugüne kadar neler yaşadı...
  11. Ergin

race ile rampada uçmaya çalışınca? (video)izleyin!

http://www.komikaze.net/gomikfilmler.asp?gun=20051002 adam aşmış artık değişik bişey deniyim demiş ama yazık olmuş adamcağıza :P :bestmt:
  12. Ergin

ünlülerin saçmaladığı anlar ve klasikleşen potlar VOL:2

Muhabir: Hangi dalda ödül vereceksiniz? Mustafa Topaloğlu: Hangi dal bilmiyorum, dallar iyidir,ağacın dalları yere eğilir... VJ Bülent: Evet şu an yanımızda Alparslan Bey var, biraz kendinizi tanıtır mısınız Alparslan Bey? Alparslan Bey(!): Ben Özhan Canaydın, GS Başkanıyım... Ntv spikeri...
  13. Ergin

Dünya böyle olsaydı acaba ne olurdu (video)

insanoğlunun aştığı an motorcu elemana dikkat :bestmt: http://www.komikaze.net/gomikfilmler.asp?gun=20050731
  14. Ergin

polis vatandaş diyalokları

bunu nerden aldığımı tam hatırlamıyorum ama çok hoşuma gitmişti bende kopyalamıştım ve sizlerle paylaşmak istedim eğer burda daha önceden bu topic açıldıysa kusura bakmayın :king: -------------------------------------------------------------------------------- kiziltoprak kirmizi isiklarda...
  15. Ergin

Tabu Diyalogları..

Kelime: demeç - ben şimdi masada oturdum veriyorum - nassılyani yaaa ?? - ya işte masada oturdum fotoğraf çekip yazı yazan tiplere veriyorum. - neee??? - ya alla alla masada oturdum böyle herkese veriyorum! - pas be pas! of.. demeçti... Kelime: baraj - Hani futbolcular kalenin önüne kurar...
  16. Ergin

Ünlülerin saçmaladığı anlar ve klasikleşen potlar..

Televizyon, gazete ve dergilerde hemen hergun takip ettigimiz ünlüler popçusuyla, topçusuyla, politika ve mankeniyle hatta oyuncusuyla hemen her gün pot üzerine pot kırıyorlar… İşte artık “klasik” haline gelen ve internette elden ele dolaşan “pot”lardan “hit”ler… KADIN SARKICI DALINDA 1...
  17. Ergin

yorumsuz!!

MOTOKURYELERDEN EYLEM... - DÜN KAMYON ALTINDA KALARAK HAYATINI KAYBEDEN MOTOKURYE AHMET TAHİR CERİT'İN ARKADAŞLARI EYLEM YAPTI... - EYLEMCİ MOTOKURYELER - "TEK İSTEĞİMİZ SÜRÜCÜLERİN BİZİ GÖRMESİ. BİZDE İNSANIZ" - ÖTE YANDAN, BEŞİKTAŞ'TA, KENDİSİNİ SIKIŞTIRAN KAMYONDAN KAÇMAK İSTEYEN...
  18. Ergin

Kıyamet kopsa medyamız bunu nasıl duyururdu ?İşte size cevar

...Kıyamet kopsa medyamız bunu nasıl duyururdu ? İşte size cevaplar Sabah : Biz Öldük! Anadolu ajansı : Kıyamet koptu (A.A) Zaman : Biz demiştik, böyle olacagı belliydi! Dünya Gazetesi : IMKB' de endeks bir daha yükselmeyecek. Hafta Sonu : Ayhan Işık ile Hülya Avşar gizlice buluştular...

Yeni mesajlar