Arama sonuçlarınız

1. Barış Şuşut

Yabancilar Kirmizi Isikta Neden Duruyor?

YABANCILAR KIRMIZI ISIKTA NEDEN DURUYOR? Almanya'da bir dost ziyaretinden dönüyorduk. Arabayi ben sürüyordum. Yolun ilerisinde bir kaza oldugunu gördüm. Ne olmus diye bakarken, birden dört yol agzinda oldugumuzu fark ettim. Isik kirmiziya dönmüs ve ben geçmistim. Yapacak bir sey yoktu, olan...
  2. Barış Şuşut

kaldera"da burdaydı

yanılmıyosam cumartesi günü marmariste iş sebebi ile bulunan kaldera abimle bu sefer tanıştık daha öncede geldi ama saatlerimiz uymadığı için tanışma fırsatımız olmamıştı bu vesile ile bir üyemizle daha tanıştık... Kış sebebiyle abimi barlar sokağındaki dükkanda ağırladık aslında pek ağırladık...
  3. Barış Şuşut

SYM C2 MiO 50cc

hadi bakalım todaye ciddi bir rakip bu aralar çok görüyorum bu motordan yazında bir ara suziki bayisinde görevli hakkında bilgi vermişti nedense suziki bayisinde satılıyor diye ben suziki zannettim oysa motor SYM imiş ama fiat olarak baya bi tuzluydu yanılmıyosam 3000ytl civarı idi ama görünüş...
  4. Barış Şuşut

Dostluk kazansın.....

bu gün bir derby var ezeli rakibimiz ebedi dostumuz galatasaray ile bir maç yapacağız çok önemli bir maç değil yüzlerce defa karşılaştık yüzlerce defa daha karşılaşacağız....gs alır fb alır sonuçta 3 puan ama dostluklar kalıcı ne galatasaraysız fener olur ne fenersiz galatasaray bunu hiç...
  5. Barış Şuşut

Zealsun ZEALSUN ZS 200 GS Sport

Bir çok arkadaşın ortak sorusu olan cbr 125 ten başka yeni başlangıç için hangi sport model var sorusuna yanıt gün geçtikçe artmakta ama cevap hep pahalı modellerden gelmekte idi derbi gpr 125, aprilla rs 125 gibi fakat bu makineler hem iki zamanlı hemde fiyat olarak cbr ın çok üstünde 2 zamanlı...
  6. Barış Şuşut

Kısa bir İstanbul gezisi

Aslında olaya en baştan başlamak daha iyi olacak bu yaz ortalarında EMOK (Enduro Motosiklet Klübü) sitesine girdim malum bizim sitenin kardeş siteler bölümünde ilk sırada bu arada orada gördüğüm bir güvenli sürüş CD sini almak istedim web-sayfalarını karıştırırken daha öncede ismini ve çeşitli...
  7. Barış Şuşut

Üyelerin Kan Grupları

KAN grubu ,İL/İLÇE , İsim ve telefon numarasını lütfen mesajınızda yazın yoksa listeye yazmanın bir anlamı yok ... İletişim bilgisi vermeyenler listeye eklenmeyecektir. A rh + A rh - B rh + B rh - AB rh + AB rh - 0 rh + 0 rh - Telefon veya isimini listeden...
  8. Barış Şuşut

tokat gibi cevap

işte olay bu savaş durumunda sırtı sağlama alma soykırım almanların yahudilere yaptığı veya kıbrıs rum hükümetinin 1960 lı yıllarda adanın türk sakinlerine yaptığı işte o soykırım 3-5 şerefsiz çıkıp bu ülkenin geçmişini karalayamaz gerekirse bu ülkeyi terkedeceklermiş DURDUĞUNUZ HATA hemen yarın...
  9. Barış Şuşut

necati uyan

Karikoca birlikte tatile çikarlar. Gittikleri yerde kamp kurarlar. Tatillerinin ikinci gününün aksami güzel bir yemek yiyip uykuya dalarlar. Birkaç saat sonra kadin uyanir ve kocasini da uyandirir.Adam uyku sersemidir; güzel bir rüyadan uyandirildigi için de biraz kizgindir: "Ne...
  10. Barış Şuşut

Motosikleti kışın nasıl saklamak gerekir?

Motosiklette “Kış Uykusu”: Dikkat Edilmesi Gereken Hatalar Soğuk havaların ve yollardaki tuzun artmasıyla birlikte, birçok motosiklet sürücüsü için motosikleti kış aylarında kenara çekip mart ayını beklemeye” başlar. Ancak anahtarı çevirmek, garajın kepengini kapatmak ve “gelecek bahara...
  11. Barış Şuşut

GARANTİDEKİ MOTORLARDA ÇIKABİLECEK SORUNLAR VE ÇÖZÜMLERİ

Garantideki Motorlarda çikabilecek Sorunlar Ve çözümleri BU BAŞLIK BELLİ BİR MARKA VEYA MODEL İÇİN DEĞİLDİR!!!!!!!! Arkadaşlar bu başlık altında garanti kapsamındaki motorlarda oluşan sorunlar neler garantiye neler dahil ithalatçı firmaların mallarına yaklaşımı neler. burda sadece garantideki...
  12. Barış Şuşut

dünyanın en büyük donanması

arkadaşlar bu gün elime eski bir gaste kupürü geçti hangi gazeteye ve hangi tarihe ait olduğunu bilmiorum ama sizlerle paylaşmak istedim 1997 tarihinde ABD donanması ile ispanyolların Gaçilya Costa de Fisterra kıyısındaki deniz kuvvetlerine bağlı bir birim arasındaki yüzde yüz gerçek bir telsiz...
  13. Barış Şuşut

uçan motorcu (video)

arkadaşlar adamın hızı çok fazla deil ama yuvarlanırken motora değiyor ve motor adamı havaya atıyor seyredin http://rapidshare.de/files/4000968/kaza15.mpeg.html
  14. Barış Şuşut

salağın biri grup sürüş yaparsa ne olur (video)

http://www.bikepics.com/movies/000002/ bu gibi salakları gruba almak pek akıl karı deil herkesin gününü mahfedebilirler :pl:
  15. Barış Şuşut

KONU DIŞI ACİL YARDIM (HALLEDİLDİ)

roma harfleriyle 1986 nasıl yazılıyo acil cevap :silent: + Mesajlarınızın daha çok dikkate alınıp, sonuca daha çabuk ulaşabilmeniz için, lütfen KONU satırını anlamlı olarak kullanınız. Konu başlığı "ACİL ACİL ACİL" yada "LÜTFEN YARDIM" olan mesajlar, sanılandan daha az ilgi görmektedir...
  16. Barış Şuşut

ELVEDA DEV ADAM (ARMSTRONG)

Armstrong’dan tarihi veda ABD’li sporcu Lance Armstrong, dünyanın en zorlu spor mücadelelerinden biri olarak bilinen Fransa Bisiklet Turu’nu üst üste 7. kez kazanmayı başardı. arkasında tüm dünyada ve türkiyede milyonlarca kanser hastasının duaları ile finishi göhüsledi ve bisiklet sporuna...
  17. Barış Şuşut

motorda arkadaki ile iletişim

daha önce çok arkadaş motorda iletişim sağlayan kask varmı diye sormuştu alın size cevabı :bounce: http://www.gittigidiyor.com/php/urun.php?id=891747 son 20 saat ona göre
  18. Barış Şuşut

Turgay AVCI' dan müthiş bir motor hikayesi

hani bazen bazı arkadaşlar neden motorsiklet diyoya işte cevabını çok güzel vermiş Turgay hoca Turgay Avcı'dan Motosiklet Hikayeleri - 1 İKİTEKER HİKÂYELERİ Ürgüp’ten Yeşilhisar’a gidiyoruz…Bol virajlı asfalt bir yoldayız, Kapadokya vadileri tatlı tatlı yükseliyor önümüzde...
  19. Barış Şuşut

ZEALSUN 125GY / 200GY-A / 200GY-2 (resimli)

POLEN İTH.İHR LTD ŞTİ tarafından ithal edilen yeni çin malları http://www.polen-tr.com/index.htm adresinden kontrol edilebilir web sayfası çok kötü motorlar hakkında tam bir teknik bilgiye ulaşmak mümkün değil kendi tercihim olan crossların resimlerini koyuyorum özellikle siyah olanı beğendim bu...
  20. Barış Şuşut

BABALAR GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN

bütün babaların ve baba adaylarının babalar gününü kutlarım :rendeer:

Yeni mesajlar