Arama sonuçlarınız

1. Matasah

Cep telefonu alıcam yardımcı olabilirmisiniz ?

Telefon alıcam ama tam fikir sahibi değilim ve yeteri kadar bilgim yok,Galaxy s3, Galaxy s4 yada samsung note 2.. Sizce hangisni almalıyım :silent:
  2. Matasah

Cbr'de kararsızlık

Hala daha yeni motor alamadım,süreci hızlandırıp baskı kurmam için kesin bi karar vermem lazım. uzatmadan konuya giriyim;2011 cbr250r buldum http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-cok-temiz-cbr-250r-2011-model-139394305/detay bunumu önerirsiniz ? yoksa 0 cbr125r mi ?
  3. Matasah

Şikayetci olursa ? :D :/

Telefonda daha önceden tartıştıdığım kişi ile kavga ettim,karşıdaki kişi darp raporu alıp şikayetci olursa sonuç ne olur ? ::sos::
  4. Matasah

Kask

Tamamen meraktan soruyorum şu tip kaskların adı ne olarak geçiyor :mrgreen:
  5. Matasah

Heroes Of Newerth

Heroes Of Newerth oynayan varmı abilerim,arkadaşlarım ? :mrgreen:
  6. Matasah

Cbr250 vs Hyosung gt 250 r ?

Cbr ve hyosung arasında kaldım yardımcı olurmusunuz :silent:
  7. Matasah

Motorun performansı düştü..

Merhabalar.. Motorumda performans düsüklüğü var, örnek veriyorum önceden 2.viteste 60 ile gidiyosa,şimdi 2. viteste anca 50 kmh yapıyor bunun sebebi ne olabilir ? :silent:
  8. Matasah

EHLİYET :D

Lise 2de ehliyet alınırmı ? ben alıcam :D aslında nie paylaştım bilmiyorum ama içimden geldi :D vermiş olduğum rahatsızlık için kusura bakmayın :rendeer:
  9. Matasah

250cc motosiklet alıcam yardımcı olurmusunuz ?

Merhabalar.. 250cc motosiklet alıcam aklımda honda cbr250-hyosung250 var hangisini önerirsiniz max bütce8-9bin tl
  10. Matasah

cbr125 performans egzoz

Cbr125 e performans egzoz takılırmı ?
  11. Matasah

Cbr125 ile uzun yol ?

Merhabalar abilerim ve arkadaşlarım.. Honda cbr125 ile Balıkesir-İstanbul yapılırmı 389 Km falan,artçıda olucak..yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
  12. Matasah

Motosiklet yaş sınırı 16 ile ilgili bilgi...

Öncelikle merhaba abilerim ve arkadaşlarım.. Haberi görünce sürücü kursuna gittim sınır 16 yaşa indimi die,Daha kesin bişey yokmuş yürürlüğe girmemiş karar bekleniyomuş daha,ama girerse bile A1 ehliyeti 50cc motosiklet için değil sadece elektrikli bisikletler için.
  13. Matasah

Yardımcı olurmusunuz ?

Debriyajlı motor kullanmadığımı söylemiştim cbr125 düşünüyodum,gelen yorumlar üzerine debriyajlı motoru biraz öğrenip sonra cbr125 geçmek olduğuna karar verdim,pahalı bişey olmasın die düşünüyorum sonuçta en fazla 2-3 ay kullanıcam. örneğin...
  14. Matasah

İlk debriyajlı deneyimlik için motor ?

Debriyajlı motor kullanmadım, daha önceki konudada belirtmiştim,cbr125 vardı aklımda ama daha deneyimim olmadığından fazla olucağı aklıma yattı ve herhangi çinli yada ucuz bi model bilenler yada tavsiye vermek isteyenler yardımcı olabilirmi ?
  15. Matasah

Merhabalar...

Aranıza yeni katıldım herkeze selamlar..:)
  16. Matasah

Kolay olurmu ?

Daha önce hiç debriyajlı motor kullanmadım,başlangıç olarakta cbr125 düşünüyorum yoksa daha başka modelleremi bakıyım ?
  17. Matasah

Siz nedersiniz ? :)

Honda cbr 125 2009 modeli iş yaparmı sizce,tatmin edermi ? yada tvs apachemi daha iyi ?
  18. Matasah

Motor Seçiminde Yardıma İhtiyacım Var

maksimum bütçe 4000 tl . benim aklımda; Tvs apache Mondial 125 mh drift Asya swift 150 var yardımcı olursanız yada başka modeller önerirseniz sevinirim
  19. Matasah

Arkadaşlar motor alıcamda yardımcı olabilirmisiniz ?

Arkadaşlar mondial 125 mh drift'i mi önerirsiniz yoksa Honda cbr125 mi ? yada tercih ediceğiniz başka motorlar varmı yardımcı olurmusunuz ?

Yeni mesajlar