Arama sonuçlarınız

1. ayqzleader

Hangi Honda Scooterını almalıyım?

Şu an bayii'de 2. el 1300 kmde 2024 std pcx var ve fiyatı 175.000 tl sadece nakit ödeme olduğu için zor öderim gibi duruyor fakat diğer bir seçenek 0 2025 sh125i onda ise 87500 tl nakit kalan 125000 tl 12 ay vadesiz taksit seçeneği yapılıyor daha rahat ödeme seçeneği olduğu için sh almayı...
  2. ayqzleader

125 cc ve üstü scooter tavsiye eder misiniz?

Sym markalarına bakabilirsin onun haricinde ben de araştırmaktayım yakınımdaki bir bayiide 2024 model pcx (1300 km'de) 175000 tlye satılıyor 2 hafta içinde satılmazsa almaya gideceğim limitin yenilenmesini bekliyorum
  3. ayqzleader

Hangi motorsikleti almaliyim

Yani başlangıç motoru olarak düşünüyorum sym vs. gibi markalara güvenemiyorum ayrıca 17'sine kadar satılmaz ise alacağım pcx'i onun haricinde satılırsa dio alacağım sıfıra nakit 110 bin tl
  4. ayqzleader

Hocam 260 bin değil 2024 kasa rödajı yeni yapılmış 1300 kmde 175.000 tl ye alacağım.
  5. ayqzleader

Hocam niye öyle dedin ya 2 hafta sonra sıfır pcx alacağım :D
  6. ayqzleader

2025 honda cb125f in inanılmaz fiyatı

16 yaşında vitesli ile başlamak isteyen birisi için alınır mı?
  7. ayqzleader

Honda Cl250

Ben de 16 yaşıma 4 gün sonra gireceğim sence 125 cc motosiklet olarak ne alabilirim aklımda TVS Raider, Benelli 125s, RKS Srk125s, Cb125f var fakat cb125f en pahalısı ve en yavaşı
  8. ayqzleader

Yeni başlayanlar için öneri

Ben şahsen ns125 abs 2025 modelini almayı düşünüyorum onun dışında param yetişmezse tvs raider 125 alacağım fakat titremesi fazla
  9. ayqzleader

Debriyajın motosikletle teker arasında olan bağlantısını kesmekte, vites değiştirmekte ve motora gaz verirken, fren yaparken kullanılıyor diye biliyorum.
  10. ayqzleader

evet durabiliyorum babamın vitessiz motosikletini de sürebiliyorum
  11. ayqzleader

Ben de 15 yaşındayım 11 gün sonra 16 yaşıma gireceğim de motosiklet kullanabilir miyim bilmiyorum vitesli motosiklet almayı düşünüyorum bir sürü eğitim videosu izledim ehliyetin yazılı sınavına vs. çalıştım ve çalışmaya devam ediyorum fakat hiçbir arkadaşım bana motosikletini denetmedi sürücü...

Yeni mesajlar