Arama sonuçlarınız

1. T

İzmir - Atina | Motosiklet Gezisi

yazım hatası olmuş. Motosiklet ve yolu kısaltmak :) Yapmayın o yolun keyfini çıkartın. İzmir Aliağa üstünden Ayvalık-Edremit-Ayvacık hattında Çanakkale. Buradan Lapseki yada Merkezden Eceabat feribotu ile karşıya geçin. İpsala dan giriş yaptıktan sonra Otobandan nonstop Selanik ( Not otobanda...
  2. T

Motosikler ve yolu kısaltmak :) yapmayın, çanakkale ipsala dedeağaç kavala selanik yapın keyifli yol
  3. T

İzmir çıkışlı feribot ile daha zor olur. Sakız a git, atina ya geç atinadan selanik e sür vs daha uzun. Çanakkale Gelibolu İpsala yap. Dedeağaç ta 1 gece konakla ( ben konaklamadan tek nefeste selanik yapardım. ) Selanik dönüşü geze geze gelirdim. Balıkesir den gece 00:00 da çıkıp sabah...
  4. T

VFR 800 X crossrunner kontaktan elektrik

Sis farı vs aksesuar bağlı mı ? Konjektör - sargı problemi olabilir mi ?
  5. T

İzmir için güzel motosiklet rotaları

çeşme karaburun ılıca mordoğan urla rotam budur çok severim.
  6. T

xmax değer kaybım ne kadar olur?

ben bu onarım yapılmışı yapılmamışa göre tercih ederim. Arkadaşlar araçların garantisi bu yüzden var. Araç S350 de olsa, 50 lik küba da olsa sistem aynı işler.
  7. T

450.000 Türk lirasına alınabilecek motorlae

Vfr içiyormunun cevabı inan yakıt hesabı yapmıyorum. Ama ortalamalara bakarsak vtec aça aça kullandınmı 7 litre civarı. Sakin kullandığında 5 litre civarı
  8. T

Fazer8 i beğeniyorum, VFR800XCrossrunner ı beğenerek kullanıyorum. 2 motorda asfalt harici yol için değil. Fazer8 baya güzel güçlü, Vfr ise 4 silindir vtec. Vtec açtığında güzel güç geliyor. Sürüşü güzel
  9. T

fazer8 zamansız bir motor hep alınır satılır, tavsiye ederim Vfr800xcrossrunner kullanıyorum, oda bende zamansın motorlardan fiyat performans olarak da iyi.
  10. T

Topcase önerisi 🚨

GP al iş görür, yeni motor alınca ona da geçirirsin.
  11. T

Rider denim pantalon boya kalitesi

3 yıldır RiderDenim Hayta modelini kullanıyorum. 3 yılda 50.000 km yi biraz geçkin yol yapmışımdır. Bunun yarısında RiderDenim i giymişimdir. Bir sorunla karşılaşmadım.
  12. T

xmax değer kaybım ne kadar olur?

Değer kaybı bu işlemde olmaz. Motorun garantisi varsa ve garanti dan yapılıyorsa sorun yok.
  13. T

fazer8 yada vfr800xcross
  14. T

Bursa Ekspertiz arıyorum.

expertiz kime gittiniz, hayırlı olsun
  15. T

Bursa Ekspertiz arıyorum.

İbrahim Usta derim Balıkesirden motorumu ona yaptırdım
  16. T

57 Litre çanta mı 75 Litre çanta mı ?

Bu konudaki gezimde fotoğrafları mevcut https://www.motosiklet.net/forum/konu/mini-avrupa-turu.217783/
  17. T

Gezi Rotasi ve Gorusleriniz

Rota çok güzel. Uçmakdere harika, orada kahvaltı yap. Eriklice-Uçmakdere arasında denize sıfır 1-2 kamp işletmesi var. Tekirdağ Şarköy istikameti değil de ben Şarköy Tekirdağ istikameti gitmeyi daha çok seviyorum tırmanış var çünkü :) Çanakale Şehitlik bölgesi Abide yi görmeni tavsiye...
  18. T

57 Litre çanta mı 75 Litre çanta mı ?

57 lt topcase i konu açıldığından bu yana kullanıyorum. Gayet memnunun. F800S den sonra Vfr800xcrossrunner a taktım. Polis edasında geziyorum :) Şaka bir yana çok memnunum, günlük kullanıyorum motosikleti. Pazar,market alışverişini dahi çantaya güvenerek yapıyorum. Yüksek süratlere çıkılmaması...
  19. T

Arka fren balatalarının sıkması ? Sebebi ne olabilir ?

Farklı bir ustaya gittim bıraktım, tahmini, Fren kaliplerlerini iten pistonları söküp, zımpara ile temizleyip gresledikten sonra yerine takmak oldu. PAzartesi bakacaklar.
  20. T

Arka fren balatalarının sıkması ? Sebebi ne olabilir ?

Merhaba 2014 Honda Vfr800xCrossrunner kullanıyorum. Geçtiğimiz günlerde arka balatalar değişti. Değiştiği günden bu yana sıkıyor, diske temas ediyor. Balata yı da biraz yedi ve disk inanılmaz ısınıyor. Zaten boşta hareket ettirmek zorlaştı. Götürdüğüm ustam kaliper pimleri yamulmuş...

Yeni mesajlar