Arama sonuçlarınız

1. T

Motosiklet Hız Sınırlarının Güncellenmesi Talebi

Arkadaşlar artık konunun meclise girmesi şart. Çevrenizde ne kadar motosiklet sürücüsü varsa aşağıdaki yazı ve benzeri bir yazıyı Cimer den İSTEK bölümünden İÇİŞLERİ BAKANLIĞI na gönderecek şekilde düzenlemesini rica ederim. Toplu bir talep yaparsak belki artık sesimizi duyurabiliriz. (...
  2. T

Honda Türkiye’de Motosiklet Üretimine Resmen Başladı

rhino yu ben çok samimiyetsiz ve yapmacık buluyorum, emeğine sağlık ayrı konu
  3. T

Assos Kamp Yeri Onerisi - VAMOS KAMP

ücretsiz de var :) ama şezlong-güneşlik vs için geçen sene sadece 100 TL ödeme alındı :)
  4. T

Assos Kamp Yeri Onerisi - VAMOS KAMP

Kamp yeri faal, sezona daha yeni başlayacak, ama gideni arayını üzmez şartlar dahilinde yardımcı olur.
  5. T

Sol Amortisör Keçe Değişimi (Yine kaçırıyor?)

Vfr800x in sol ön keçesini özel serviste 1 yılda 2 kere değiştirdim. Teker-kaldırımdan inme atlama, çukur kullanımı yok. Hızlı kullanım ve yüksek hızda ön fren kullanımı var. Farklı bir servise başvurdum geçen hafta. Orjinal keçe takımı sipariş ettik. Haftaya değiştireceğiz.
  6. T

Rosso III Karşılaştırması

S23 kullanıyorum 1 aydır. Asfalt daha iyi ısıya gelmedi ama virajından memnunum Şehir içi zaten çok birşey anlaşılmıyor.
  7. T

Knmaster Lp200 lastik şişiricinin rezalet bir ürün olması

KN den memnunuz, pok gibi de değil.
  8. T

Yeni alacağım motorda şasi ve plaka uyuşmazlığı

motorun üzerindeki şase no yu ok. ruhsatla uyuşuyorsa sorun yok. sen noter devrini alırken doğru isim yazdır, sigortayı doğru kestir.
  9. T

Bikerjeans Pantolon Paça tadilatı

Kevlar kumaş almıştım kendimiz dikelim vs diye çoğu makine dikemedi. Kızıma pantolan diktirdim %100 kevlar özellikli olduğu için pantolanda sıfır esneklik, giyemedik
  10. T

Bikerjeans Pantolon Paça tadilatı

Benimde bel daraltma ihtiyacım var ama o imkansız gibi kevlar denim de. Düğmeyi 1-2m kaydıracağım.
  11. T

BMW nin en sevilmeyen efsanesi K1 "Uçan Tuğla"

Benim eski motosiklet 2008 F800S benziyor buna :) atası buymuş demekki :) Bu arada K1300R çok hoşuma giden bir makine ama kroniklerinin çok olduğunu söylemişlerdi. 1771568912 https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-bmw-35.000-km-de-mt-07-parasina-efsane-k-1300-r-1297574972/detay
  12. T

motosikletle bir günde kaç km yapılabilir

1 günde 1000 km ye ulaştım. Yorulmadan.
  13. T

Tracer 900 vs vfr800x crossrunner

Beni yormuyor. Herkesin direnç noktası farklı. Motor bana ağır gelmiyor ama hafif değil.
  14. T

Bridgestone battax motosiklet lastiği

s23 aldım bugün vfr800x için. Tutuşu güzel hissettim şehir içi. Performanslı kullanımda da dönüş yaparım tecrübeyi.
  15. T

Yüksek Hızdaki Trafik Kazam (RAHATSIZ EDİCİ İÇERİK)

Geçmiş olsun. Ekipmanın önemini bir daha görmüş olduk.
  16. T

Tracer 900 vs vfr800x crossrunner

Vfr kullanıcısı olarak tracer ın plastik yapısını sevmiyorum. Oyuncak gibi geliyor. Honda daha motosiklet hissinde. tr9 un da gücü yerinde ama vfr nin v4 vtec motoru gerçekten güzel. 2015 makyajlı alırsan topspeed i biraz daha güzel. Bende 2014 makyajsız var onun topspeed limitörü daha erken...
  17. T

tek parça tulum çok mu bezdirir

Bot, cordura pantalon, korumalı mont, eldiven. Tulum fantezi olur.
  18. T

Uzun Yol Tavsiyesi

NK250 , titreşim o kadar fazla olacak ki uzun yolda. Dönüşte iyi bir fizyoterapi ararsın.
  19. T

2026 eski 600 lükler hala alınır mı

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-bmw-bmw-f800s-bakimli-ve-temiz-1281612055/detay 220-230 a pazarlık yap. Al bin dua edeceksin.
  20. T

İzmir - Atina | Motosiklet Gezisi

Amaç sadece alışveriş ise gidiş dönüş selanik uçak bileti 10.000 TL Max. Atina 5000 e falan bulunuyor.

Yeni mesajlar