Arama sonuçlarınız

1. F

Mondial 150 Mr Vulture

S.a arkadaşlar ben mondial 150 mr vulture alıcam 2.el birinden ama silindirini 200lük yaptırmış ondan sonra motordan ses gelmeye başlamış usta yakında düzelir parçalar birbirine alışacakmış doğrumu sizce alışacakmı silindir piston bide bu motor hakkında bildiklerinizi yazarmısınız son hızı...
  2. F

Çenesiz Kaskmı Çeneli Kaskmı

S.a arkadaşlar güvenlik ve rahatlık açısından çenesiz kaskmı daha iyi çeneli kaskmı daha iyi ?
  3. F

Dörtlü Olmayan Motosiklete Dörtlü Yapma

S.a arkadaşlar dörtlü olmayan motosiklete dörtlü yapılıyormu ?
  4. F

36 Ay Taksitle Motosiklet Almak İstiyorum

S.a arkadaşlar ben 36 ay taksitle motosiklet almak istiyorumda herhangi bir gelir belgesi istemeyen bankalar varmı 4.000 tl taşıt kredisi alcam bu şekilde motosiklet alanlar varsa beni bilgilendirirmisiniz.İYİ AKŞAMLAR
  5. F

Motosiklet Ehliyet Ve Plaka Masrafları

S.a arkadaşlar 22.12.2015 itibari ile ehliyet ve plaka mafraslarını yazarmısınız
  6. F

Motosiklet Lastiği

S.a arkadaşlar benim motora 2.75.17 ebatında jantı ile beraber lastik taktım orjinal lastiği 2.75.18 ön yükseldi arka alçaldı bu durumda motorun çekişi ve hızı düşermi
  7. F

Motosiklet Kar Zinciri

S.a arkadaşlar motosiklet için kar zinciri satan yerler varmı?
  8. F

Far Ampülü

S.a arkadaşlar ben motosikletime 12V 60/55W osram ampül takmak istiyorum aydınlatma zayıf olduğu için 55w olanını taksam herhangi bir sorun olurmu kullananlar varmı şu anki ampülü 12V 35/35W
  9. F

Motosiklet Çantası

S.a arkadaşlar resimlerdeki çantaların bağlantıları sipariş ederken geliyomu yoksa bide sisybarmı alıcam bide hangi çantayı alim sizce hangisi iyi ---------- Mesajlar birleştirildi - 05:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:36 ---------- Güncel....
  10. F

Benzin Deposu İle İlgili

S.a arkadaşlar önünü bile zor gören yaşlı bir tofaş sürücüsü park halindeki motora arkadan çarptı motor yan yatıp yanındaki direğe çarptı.depo içe gömüldü bunu nasıl düzeltebilirim hangi ustalar ?
  11. F

Marş İle İlgili

S.a arkadaşlar bu resimde kırmızı işaretle gösterdiğim parçanın adı ne ben adını bilmediğim için internette bulamıyorum o parça bozulduğu için marş basmıyor teşekkürler. ---------- Mesajlar birleştirildi - 18:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:58 ---------- Güncel o parçanın adı ne ...
  12. F

Far Aydınlatmasını Arttırma

S.a arkadaşlar motorumda standart armut ampül var gece aydınlatma zayıf bunu güçlendirmek için hangi ampülü takmamı önerirsiniz halojen ampül takmayı düşünüyorumda ısınınca ampül kesiyomuş Aküm 12v 9 amper farım resimdeki gördüğünüz far.
  13. F

En Rahat Motosklet Tipi

S.a arkadaşlar gezmek için en rahat en konforlu motosiklet tipi hangisi ? Cub Moped Commuter Scooter/Maxi Scooter Touring Sport Touring Chopper/Cruiser Enduro/Off-road Süper Sport Naked/Roadster Cross/Motocross
  14. F

Salcano SM 250-4

s.a arkadaşlar salcano sm 250-4 choper tipi motosikletin 100 km'de yakıt tuketimi yazarmısınız ?
  15. F

Ekim 2015 Motosiklet Ehliyet Fiyatı

S.a arkadaşlar ekim 2015 itibari ile ehliyet ücreti kaç TL
  16. F

Halojen Far Ampülü

S.a arkadaşlar halojen far ampülü zenon var gibi yanıyormuş başka birşeye gerek yokmuş tak kullan fiyatıda 5-10 tl arası nasıl sizce bu ampül ---------- Mesajlar birleştirildi - 21:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:21 ---------- Güncel....
  17. F

Yeni Piston Sekman

S.a arkadaşlar yeni piston sekman atılan motora alışana kadar hızlı gitmicekmişim doğrumu sizce bu alışacakmı piston sekman kaç km yavaş gitcem
  18. F

Krank Yatak Sardı

S.a arkadaşlar motorum yatak sardı yenisini sipariş edicezde 13 perno olanı var 15 perno olanı var.perno ne demek hangisi daha iyi
  19. F

Motosiklet Plaka Ve Ruhsat Masrafı

s.a arkadaşlar 125lik motorun plaka ve ruhsat masrafı ne kadardır?
  20. F

KANUNİ BRETON 125

s.a arkadaşlar bende kanuni breton 125 var çok yakıyordu sürekli egsoz patlıyordu karbüratöre pislik gitmişti söktük temizledik taktık yakıt azaldı egsozda patlamayı kesti ayar vidaları ile oynadık ama motor gazı bırakınca stop ediyor neden yapar bunu ?

Yeni mesajlar