Arama sonuçlarınız

1. supersamo48

Scooter'da Son hız neye bağlı?

Mesela rodaja çok bağlı mı arkadaşlar? Benim mash max 70-80 yapıyor düz yolda. 120 yaptığını iddia edenler var. Sizce neye bağlı scooterda?
  2. supersamo48

pulsar 150ns vs apache rtr 150?

Merhabalar arkadaşlar. Motor alma arifesindeyim. Pulsar sorun çıkartır diyorlar, apachenin üretimi yok artık 2014 en son galiba oda düşündürücü. Siz olsanız ne yaparsınız arkadaşlar?
  3. supersamo48

Tozlu yerler scooter tavsiyesi

merhaba arkadaşlar, tarla vs çok fazla scooter kullanıyoruz. sorunsuz, taşlı yerlerde sorun çıkarmayan kaliteli 2. eli max 3000 olan tavsiyenize ihtiyacım var :mrgreen:
  4. supersamo48

0 150 ns mi 2. el cbr 125r mı?

Merhabalar. 0 150 ns almak istiyordum ama masraflarla 7.500 tl gibi bi fiyata gelicek. 2. el cbr alsam oda aynı paraya gelecek bana. sizce hangisini almalıyım? birde genelde 20-30 k da satılıyor cbr lar bunlar ölü değildir değil mi?
  5. supersamo48

pulsar 150 ns yokuş performansı nasıl?

arkadaşlar 100 kiloyum ve 150 mash scooterım var. rampalarda vs motor sağolsun hızımız 50 ye kadar düşüyor. sizce 150 ns alırsam rampa performansı nasıl olur? beygir farkı çok etkiler mi?
  6. supersamo48

sizce 1 sene daha bekleyeyim mi?

Arkadaşlar merhaba. şuan mondial mash 150 motorum var. vitesli motor almak istiyorum ve kaliteli olsun istiyorum, bu yaz alırsam(kışın motor kullanmıyorum) Pulsar 150 NS alıcam ve kredi çekmem gerekicek. Ama mashla bu yaz idare edip para biriktirirsem gelecek sene cbr 250 veya sıfır Pulsar 200...
  7. supersamo48

Sıfır mı almalı , İkinci el mi?

Bajaj pulsar almak istiyorum. ama 150ns sıfır mı yoksa 200ns ikinci el mi alayım bilemedim. önerileriniz?
  8. supersamo48

motosikletin rutin bakımları nelerdir?

Arkadaşlar merhaba. Çinli scooterım var. Bu motorun bakımları nelerdir nerde yaptırılır? Neler değişir nelere bakılmalı genel olarak mesela servise götürdüğümde?
  9. supersamo48

150cc scooter kullanıcısı 250 cc vitesliden başlamalı mı?

150 cc scooter kullanıyorum 2 yıldan beri. arabadan trafik tecrübem de var 5 6 senelik. sizce direk 250 cc mi alayım yoksa 125 cc 150 cc vitesli motorlardan mı başlayayım?
  10. supersamo48

motosiklet kullanırken müzik dinliyor musunuz?

motosiklet kullanırken müzik dinliyor musunuz kulaklıkla arkadaşlar? nasıl oluyor odaklanabiliyor musunuz yola? :mrgreen:
  11. supersamo48

Vitesli motor mu scooter mı?

Merhaba arkadaşlar. Sorum özellikle yeni başlayanlara :P En çok hangisini kullanırken zevk alıyorsunuz?

Yeni mesajlar