Arama sonuçlarınız

1. victorhugo

Benzin gösterge paneli sorunu ?

Merhaba arkadaşlar Asya 150 T 19A scootermda benzin gösterge paneli çalışmıyor. Ustaya gösterdiğimde şamandırada bir sorun olmadığını gösterge paneli ile düzeleceğini söyledi. Bende zaten gösterge panelini full değiştircektim gittim yenisini aldım ve taktım . Fakat sorun hala devam ediyor...
  2. victorhugo

Yalama yapan yuvaya vidayı nasıl takarım ?

Scooterimin grenajlarını değiştiriyorum fakat çıkartığım bir çok yuva yalama yapmış. Yeni grenajları taktığımda vidalar boşa dönüyor. Somun felan deniyorum olmuyor araya bir bez parçası sıkıştıryorum yine olmuyor. Bu vidaları sağlam bir şekilde nasıl tutturum. Forumda araştırdım biraz vidayı tel...
  3. victorhugo

Gaz ve Marş sorunu ?

Herkese benim çin işi bir scooterim var. Bunda titreşim vardı bi kaç ustaya sorduğumda debriyaj kavramasından olduğunu söyledi. Gittim biryerde değiştirdim sorun düzeldi. Fakat buna istinaden farklı bir sorun ortaya çıktı. Fazlada anlamıyorum nasıl anlatabilirim bilmiyorum ama debriyaj...
  4. victorhugo

Scooter motoru değiştirilirmi ?

Arkadaşlar 150 cc bir scooterim var bunu 250 cc olarak motorunu değiştirebilirmiyiz bir ustada bildiğiniz bu işi yapan birileri varmı ? Veya internette motor satışı yapan yerler varmı ? Cahilliğim varsa affedin . :pale:
  5. victorhugo

Usta önerisi ?

Merhaba arkadaşlar Esenyurt haramiderede oturuyorum. Bu civarlarda bildiğiniz güvenebilecğeimiz sağlam ustalar varmı ? Esenyurt, Beylikdüzü ve üçüncü ihtimal Avcılarda olabilir. Numarası ve makan ismiyle birlikte paylaşırsanız sevinirim. Teşekkürler. :silent:
  6. victorhugo

Çekme Belgesi nasıl alınır, satışı nasıl yapılır ?

Selam arkadaşlar motora çekme belgesi almak için ne yapmak gerekir hangi evraklar gerekir nereye gidilir bu konuda bilgi verirmisiniz. ? Birde çekme belgeli olarak noterde satışı nasıl yapılır.. Bu konuda hiç bir yerde güncel bilgi yok varsa link atın yoksa bilgi veriniz lütfen. Şimdiden...
  7. victorhugo

Scooter Arıyorum ?

Arkadaşlar kız arkadaşımla haftanın 5 günü 70 km işe gidip geleceğiz. Bir çok motor buldum fakat burdanda yazmakta fayda var. Ciddi manada sağlam dayanıklı kazasız belasız borçsuz bir scooteri olan varsa 2000 tl üst limitim vardır görüp almak isterim. Fakat sorunlu motor lütfen önermeyin allah...
  8. victorhugo

Günde 70 Km için scooter tavsiyesi ?

Arkadaşlar çok az kaldı kısa bir zamanda scooter alıyorum. Fakat markada tam olarak karar veremedim. Her gün kız arkadaşımla beraber avcılardan zincirlikuyuya gidip geleceğiz. Toplamda 60-70 km felan yapıyor. Bütçem 2000 Tl'dir. Fakat point motorda yarısı senetle güzel motorlar var. Piaggio...
  9. victorhugo

Eğitim verebilecek varmı ?

Arkadaşlar herkese selamlar motosiklet kervanına yeni katılardanım. Önümüzdeki ay güzel bir scooter alacağım işe ve okula rahat gidip gelebilmek için metrobüs çok yordu bizi :)) Gelelim konuya scooterla ilgili bütün eğitim videolarını izledim trafik kurallarının bir çoğunu biliyorum fakat...

Yeni mesajlar