Arama sonuçlarınız

1. victorhugo

200 cc cros Önerisi ?

Arkadaşlar benim bitane arkadaşın Çin malı Lifan 200 gy 6 sı var ama Çin malı olmasına rağmen neredeyse 13 bin kmeye kaadar sorunsuz kullanıyor. Ama ben bu modelin temizini bulamıyorm bu tarzda ikinci el temiz veya sıfır en fazla 3 bin 4 bin lira motor varmı ? ---------- Mesajlar birleştirildi...
  2. victorhugo

İstanbulda Citygrip Lastik ?

Arkadaşlar İstanbul Avrupa yakasında Michelin City Grip lastiğini gidip alabilecğim bir yer varmı. Sipariş vermeden gidip alacağım ? Adres telefon veya site paylaşablrmsnz.
  3. victorhugo

Darbeli matkapla arka varyatör sokulurmu ?

Selam beyler dun konu actimda acil yardim lazim gerektiği için kafama takilan bir detay. icin yeniden konu acyorm.Scooter yolda kaldı kayış kopmuş . Yakınlarda usta yok kendim degscmde kafama takilan şey su arka varyatoru nasil acicam. Dunki arkadaş darbeli matkapla olur dedi ama bauhastaki...
  4. victorhugo

kayıs degistirme ?

Arkadaşlar dun gece e5 te giderken kayis koptu . Scoter markam Asya 150t 19a . Kayışı alıp kendim değiştirmek istiyorum ustaya uzak biyerde braktm .İnternette degstrme videosu var zor bisey değil ama su kapak sökme olayını çozemedim bu varyator kapagini sökmek için hangi alet lazim ve kaclik...
  5. victorhugo

Giderken istop etme ve duman atma sorunu (yardım)

Selam arkadaşlar scooteri (Asya 150t 19a) satacaktım motorunda biraz sıkıntı vardı ustaya gittim motorun üst kıstımı piston,segman, silindir vs değiştirdik. Bayada bir masrafı oldu tabi bunun usta dedi motor rodajda sayılır fazla zorlama. Dedim okey aldım motoru 35 km mesafe felan ortalama 70 km...
  6. victorhugo

Scooter Büyük lastik takmak ?

Arkadaşlar merhaba yeni motor alacağım için eski scooterim üzerinde bazı çalışmalar yapıcam. 3 Boyutlu olarak çizim tasarımlarına başladım. İlk iş olarak lastikleri normal motosiklet lastiği ebatlarına getirmek istiyorum. Yani lastik tarzı olarak beverly 250 tarzı bişey yapıcam. Biliyorum...
  7. victorhugo

Proje için sağlam scooter önerisi

(Öneri yapmadan önce lütfen sonuna kadar okuyun) Arkadaşlar bana ikinci eli maksimum 1500 tl olmak kaydıyla yürürü sağlam 150cc veya üstü çin veya japon farketmez scooter markaları önerirmisiniz. Kafamda yapmak istediğim şey büyük lastikli ve sport görünümlü bir scooter. Lastiklerini büyüceğim...
  8. victorhugo

Motor satış işlemi hakkında ?

Merhaba ben motorumu alalı bir ayı geçti noterde plakalı olarak satışını aldım geçici olarak bir kağıt verdiler ama ben ruhsatın eve geleceğini sanıyordum sanırım biraz daha karışıkmış bu işlemlemler. Ruhsatı almam için ne yapmam gerekir ? Önce sigortamı yapılması gerekiyor ruhsatı tamamen...
  9. victorhugo

Akü hakkında yardım ve tavsiye ?

Arkadaşlar aküden hiç anlamam bir kaç sorum olacak sizlere. *Aküde scooter veya motosiklet olarak fark varmıdır ? *Akünün iyi olması sabah ve soğuk zamanlarda çalıştırmada daha hızlı çalıştırmada etkili olurmu ? *Akü alırken dikkat etmem gereken bişey varmıdır derece boyut wolt gibi felan...
  10. victorhugo

Motor kilitlenmesi yardım ?

Herkese yeni bir sorunla merhaba çoğunuz aşina olmuştur artık benim scootera. :P Bu sefer yapıp satmanın peşindeyim vitesliye geçiyorum arkadaşalar yardımlarını bekliyorum. Arkadaşlar önümde iki seçenek var motoru kendim yapıcam yada bozup parçalarını satıcam neden derseniz iki ustaya sordum...
  11. victorhugo

150 cc'den 250cc ye geciş - kafayı yicem

Arkadaşlar merhaba motora bu sene 150'lik scooterle başladım. Güzeldi fena değildi beni tatminde etti sayılır. Ama şimdi vitesliye geçmek istiyorum ilk aşamada bir sürü motor araştırdım veya 150 cc ile biraz daha devam edim dedim ortaya şu motorları çıkardım; CBF 150 , TVS RTR 150, HAOJUE 150...
  12. victorhugo

Scooteer marş düğmesine basınca hic ses yok

Ayak marşı ile güzel çalışıyor ama marş düğmesine bastığında scooterin icinden çıt diye bi ses geliyor ateşlemeye geçmiyor bu neden olabilir marş motoru felanmıydı ?
  13. victorhugo

Çok acil yardım :(

Arkadaşlar ben scooter kullanıcısıyım vitesli motor hiç kullanmadım ama mantığını biliyorum en azından. Fakat şuan çok büyük bir muallaktayım pazar günü direksiyon sınavım var ve vitesli motor kullandıracaklarmış. Bu bana büyük bir süpriz oldu. :pale: Yarın (Cumartesi) öğlen 1'e kadar vaktim var...
  14. victorhugo

Ustaya gitmeye tövbe. Şu soruna bi el atalım ?

Selamlar . Arkadaşlar benim scooterimde marş sorunu vardı. Marşa basınca motordan gayet güzel ses geliyor ama bir türlü çalışmıyor. Ateşlemeye basarken kıy kıy kıy ediyor ama bir türlü çalışmıyor. Anca zor bela ayak marşıyla çalıışıyor. Motor ısındıktan sonrada el marşı ile gayet güzel çalışmaya...
  15. victorhugo

20 Metre ötedeki yayanın yola çıkması nasıl engellenir ?

Gürültü kirliliği açısından pek tasvif edilecek bişey değil ama videoyu izleyince demek istediğimi çok daha iyi anlayacaksınız. Neden derseniz özelliklle şehir içi yollarda arabalardan çok yayaylar bizi önemsemiyor önümüze aniden atlıyorlar.. Ve hızlı gittiğimiz zamanlarda ani manevralar...
  16. victorhugo

Ayak marşı acil yardım ?

Ya arkadaslar bu ayak marşının ayrı bir teknigimi var 30 40 defa denemeden çalstramyorm. Boşluğunu alıyorm frene basıp hafif gazla hızlıca vuruyorum bastryorm hic bi şekilde olmuyor. Gelen gorinki başka bir arkadaş veya usta en fazla ikincide aldırıyor. Su anda scooterin basndsyim ve çalstrp...
  17. victorhugo

Aynanın ucundaki kablolar nereye takılır ?

Merhabalar bunun aynısından aldım ucunda bitane geçmeli bitanede boşta kablo ucu var bu uçlar nereye takılır bilen arkadaşlar yazabilirmi lütfen. ?
  18. victorhugo

150 cc motoru 200 veya 250 cc yapmak ?

Merhaba arkadaşlar internete baya bir araştırdım yapanlar var yapamayanlarda var . 150 cc'lik bir scootara 200 veya 250 cc motor taktırmak istiyorum. Diğer parçalar tabi buna göre mutlaka değiştirilir. Bu şekilde yapmak istememin sebebi motorumu seviyorum ve bunu kullanmak istiyorum. Sadece...
  19. victorhugo

Scooter lastik konusunda yardıma ihtiyaç var ?

Cahilliğime verin bu lastikler konusunda pek bilgim yok araştırdım fakat net şeylere ulaşamadım tecrübeli arkadaşların yardımlarını bekliyorum. Lastik önemli olduğu için Michelin alacağım fakat scooter tarzında bir çok çeşit lastik var. Bunların hangi amaçla nasıl kullanıldığını nasıl...
  20. victorhugo

Scooter gazı bırakınca istop ediyor ?

Merhaba scooterim gazı bırakınca istop etmeye başladı. Gaz verirken sıkıntı yok fakat ışıklarda gazı bırakınca ses yavaş yavaş gidiyor ve kapanıyor. Rolanteden olabileceği düşüncesiyle biraz artırdım ama sorun hala devam ediyor. Sizde neden olabilir :silent:

Yeni mesajlar