Arama sonuçlarınız

1. F

KASK ÖNERİRMİSİNİZ

s.a arkadaşlar bana ucuzundan japon malı kask önerirmisiniz ?
  2. F

KARBÜRATÖR AYARI

s.a arkadaşlar motorumun karbüratörünü temizledik ayarı bozuldu nasıl ayarlicaz
  3. F

Motosiklet Mp3 Tamiri

S.a arkadaşlar resimdede gördüğünüz gibi mp3 çalarım çalışıyor ama sesi vermiyor bunun tamiri varmı yapılırmı ---------- Mesajlar birleştirildi - 23:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:02 ---------- çalışıyor ama ses vermiyorsa neyi bozulmuştur sizce
  4. F

Sizce Hangisi ?

Sizce hangi ayna daha güzel aralarında 3 tl fark var 1.si 10 tl 2.si 13 tl
  5. F

Kargosu Bedava Olan Siteler

S.a arkadaşlar kargosu bedava kapıda ödemeli motosiklet parçaları satan siteler varmı varsa yazarmısınız
  6. F

Motosiklet Aynası

S.a arkadaşlar sol ayna düşme sonucu yerinden çıktı resimdede gördüğünüz gibi kırmızı yerle işaretlediğim yerden çıktı yerine takmak içinde aynanın çıkması lazım ama silikonla yapıştırıldığı için çıkmıyor bende kırarım diye uğraşmıyorum nasıl çıkartabilirim bu aynayı
  7. F

AKÜ ŞARJ SÜRESİ

S.A arkadaşlar ben yeni akü aldım motor şarj etmediği akü bitmiş ama tamamen bitmemiş farlar yanıyor sadece marş basmıyor roleden tık tık ses geliyor bu akünün kaç saat şarjda kalması lazım
  8. F

KUBA 100 CUP DEBRİYAJ SORUNU

s.a arkadaşlar kuba 100lük cup'da vites sorunu var durunca motor stop ediyor debriyajlı değilki stop etsin bide çekiş yok motorda
  9. F

Vites Konusu

S.a arkadaşlar şimdik 2.vites son gaz gidince yakıtı etkilermi çok yakarmı normalmi yakar?
  10. F

AKÜ HAKKINDA

s.a arkadaşlar motoru çalıştırmadan farı açıp sürünce aküye zararı varmı
  11. F

Bu Akü Motosiklete Olurmu

S.a arkadaşlar bu akü cuplara olurmu 12V 7Ah fiyatı 28 tl ucuz olduğu için soruyorum
  12. F

Mondial 110 Ft Cup

S.a arkaşlar ben 2.el mondial 110 ft cup aldım çok yakıyor sebebi nedir? ---------- Mesajlar birleştirildi - 22:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:02 ---------- Güncel....
  13. F

ATV ÖNERİRMİSİNİZ

S.A arkadaşlar ben atv almayı düşünüyorum en az 80 km hız yapan atv önerirmisiniz vitesli olsun otomatik olmaz fren patlayınca nasıl vitese atıpta durucan 100 kmde kaç litre yaktığınıda yazarsanız iyi olur teşekkürler
  14. F

Kanuni Breton 125

S.a arkadaşlar ben 2.el kanuni breton aldım motorun 650 tl vergi borcu ve 9 tane haciz dosyası çıktı 8 yıllık motormuş buna ne yapabiliriz şehir içinde süremiyoruz polisler motoru bağlar diye başka bir konu çok yakıyor ben siboplardan şüpheleniyorum başka neden çok yakar ?
  15. F

Kanuni Cg 125 İbre Çubuğu

S.a arkadaşlar motorumun kaza sonucu devir saatinin ibre çubuğu kırıldı buna ne yapabiliriz
  16. F

Kanuni Breton 125

S.a arkadaşlar bende 2.el aldığım kanuni breton 125 var 2007 model yakıtı çok yakıyor ve çekiş yok hızda yok sizce bu debriyaj balatasındanmı oluyor başka sebep varmı
  17. F

En Az Yakan Motosiklet Cupmu

S.a arkadaşlar bizim köyün yolları hep rampa bana en uygun az yakan motosiklet hangisidir cupmudur?
  18. F

Kanuni Breton 125

S.a arkaşlar bende kanuni breton 125 var benzini çok yakıyor 9 litre benzin koydum 130 km gitti sizce normalmi çokmu 100 kmde 2.5 3 litre yakması gerekmiyormu
  19. F

En İyi Cup Markası

S.a en iyi cup markası modeli hangisi sizce
  20. F

Motoran Torro Cub

s.a arkadaşlar ben cub alcam motoran torro sizce nasıl bir motordur

Yeni mesajlar