Arama sonuçlarınız

1. F

Korna Rölesi

Yankılı korna rölesi nasıl birşey dadadat çalıp yankımı yapıyor
  2. F

Plakasız Motosiklet Satmak

plakasız evrakları benim üzerime olan motosikleti başkasına satabilirmiyim trafik polisi veya jandarma trafik çevirdiğinde ceza banamı yazılacak nasıl olcak satış işi
  3. F

100'Lük Commuter Tipi Motosikletlerin Yakıt Tüketimi

bende lifan lion 100 motosiklet var gazlayınca sanki benzini içiyor bütün 100lük commuterler böylemi 3.vites yavaş yavaşmı gitmem lazım az yakması için ---------- Mesajlar birleştirildi - 13:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:47 ---------- güncel....
  4. F

Motosiklet Telefon Tutucu

ben motosikletimin direksiyonuna telefon tutucu taktım video çekim dedim çok titreşim var bu titreşimi nasıl engelleyebilirim ? ---------- Mesajlar birleştirildi - 21:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:58 ---------- Güncel....
  5. F

Motosiklete Kamera Takmak

motosikletime kamera takmak istiyorum 3 farklı takma yöntemi var 1.aksiyon kamerası dediğimiz kameralar 100 tlden başliyor 2.mini dv kamera 720x480 p 30m kare/saniye şarjlıymış full şarjla 1,1.5,2 saat çekim yapıyormuş hep farklı yazmışlar fiyatı 30 tl 3.telefon tutucu ile telefonu direksiyona...
  6. F

9 Taksitle Motosiklet Almak

kredi kartı ile 9 taksitle motosiklet almak için neler gerekiyor taksit yaparken kredi kartında para olması gerekiyormu mesela motosiklet 2500 tl en az kaç tl olması gerekiyor bide taksit yaptıktan 1 ay sonramı ödemeye başlicaz taksitle motosiklet alanlar açıklayabilirlermi
  7. F

100'Lük Motoru 200'Lük Yapma

100'lük motora 200'lük krank silindir piston taksam sorun olurmu yoksa 200'lük motor gücündemi olur ?
  8. F

Zenon Far İle İlgili

Mercekli ve merceksiz zenon far arasındaki farklar neler ?
  9. F

Motosiklet Uzaktan Çalıştırma

S.a ben motosikletime alarmlı uzaktan çalıştırma sistemi takıcam.yokuş yukarı ve yokuş aşağı motoru boşta bırakamayız uzaktan çalıştırmada viteste marşa basıyormu ?
  10. F

Motosiklet İçin Gizli Kamera

S.a ben motosikletime gizli kamera takmak istiyorum bildiğiniz 12 volt gizli kamera varmı ---------- Mesajlar birleştirildi - 22:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:46 ---------- bide yazmayı unuttum su geçirmemesi lazım malum su geçerse yanar
  11. F

Motosiklet Kamera

S.a motosikletime gizli kamera koycam 12 volt akü ile çalışacak bir tane buldum stok tükenmiş kameranı adı dv ekşın kameraymış internetten baktım bulamadım bana yardımcı olurmusunuz veya başka kamerada olur 12 volt akü ile çalışacak ---------- Mesajlar birleştirildi - 23:53 ---------- bir...
  12. F

3 Ledli Far Ampülü

S.a resimlerin üstünde reklam yazıyodu karaladım.3 ledli far ampülü buldum beyaz,sarı ve mavi yananları var kullanan varmı nasıl aydınlatır sizce iyimidir ? ---------- Mesajlar birleştirildi - 01:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:26 ---------- Güncel....
  13. F

Kesici Korna

kesici korna yapmak istiyorum bende bu roleden var nasıl bağlanacağını yazarmısınız
  14. F

Java 250 Laser

Java 250 Laser motosikletin teknik özelliklerini,yakıt tüketimini yazarmısınız.bide bu motorlar 2 zamanlımı 4 zamanlımı
  15. F

Farı Değiştirme

Bu motorun farını söküp yuvarlak far takabilirmiyim çünkü tipsiz duruyor
  16. F

Gelir Belgesiz Kredi Veren Bankalar

S.A ben kredi çekmek istiyorum 3.000 ile 5.000 tl arasında olabilir.çalışıyorum ama gelir belgem yok bana kredi verirlermi çok acil lazım yardımcı olurmusunuz
  17. F

Yarı Otomatikmi Tam Otomatikmi

S.a yarı otomatik cubmu daha iyi tam otomatik cubmu daha iyi ikisininde artılarını ve eksilerini yazarmısınız
  18. F

İşyeri Açmak İçin Gerekli Belgeler Ve Ücretleri

S.a ben işyeri açıcamda gerekli belgeler nelerdir hangi belgeyi nerden alıcam fiyatlarıyla beraber yazarmısınız
  19. F

Motosiklet Devir İşlemleri Ve Masrafları

S.a ben vekalet alıp devir işlemlerini kendim yapıcam 2016 itibari ile devir işlemleri ve masraflarını yazarmısınız
  20. F

Lastik İle İlgili

S.a 3.00.18 janta 3.25.18,3.50.18 ebatında lastikler olurmu ?

Yeni mesajlar