Arama sonuçlarınız

1. gt170

Vites geçişi

Herkese iyi günler..170 lik kanuni bir motorum var.Motor 3000 km de ve bazen viteslere geçiyoken takılıyor vites pedalına bastırıyorum yine geçmiyor.Duruyorum debriyajı hafif kavrama noktasına getiriyorum tekrar deniyorum vites geçiyor ara sıra oluyor. Trafikte çok rahatsız edici bir...
  2. gt170

Bakım..

Arkadaşlar herkses iyi günler..Benim Kanuni GT170 bir motorum var.Motor 2500km deyken bakıma götürdüm ama 3000 de gitmesi gerekiyordu.Ben erken götürdüm.Şimdide motorum 3000 Km ye geldi ve napacağımı bilmiyorum.3000 bakımı daha önceki yapılan bakımlara göre daha çok kapsamlı(Subap ayarı,vs vs)...
  3. gt170

eksoz çeşitleri

Tüp eksoz,full eksoz,komple eksoz,power comander,titanium eksoz,carbon eksoz daha birçok çeşidi var galiba arkadaşlar ben bunların arasındaki farkı nedir öğrenmek istiyorum mesela internette gördüğümde Two Brothers full titanium eksoz diyor başka bir yerde gördüğümde,Two brothers tüp eksoz...
  4. gt170

A2 ehliyeti

HERKSES İYİ AKŞAMLAR..Arkadaşlar ben yaşımı doldurdum şimdi A2 ye yazılmak istiyorum.Yazıldığımda kurs bittiğinde A2 ehliyetini direk vericekler mi yoksa yeni yönetmelik A,A1,A2 diye sırayla mı gidicek yeni yönetmeliğe geçildi mi inşallah geçilmemiştir.Bilen arkadaşlar yardımcı olabilirler...
  5. gt170

herhangi bir ayar yapmalımıyım

Arkadaşlar herksese iyi günler ben motorun hava filtresini söktüm ve 10 15 km bindim şimdi hava filtresini geri taktım motorda herhangi bir ayar yapmam gerekli mi (karbüratör vs..)