Arama sonuçlarınız

1. R

2. El SS motor alımında dikkat edilecekler.

Arkadaşlar selamlar 2. El SS almayı düşünüyorum 600RR veya R6 aklımdakiler daha doğrusu bütçeme uygun olanlar. Malesef bütçem en fazla 18.000 TL. Onuda 2 senelik krediyle çekicem. Mesela 2006 Honda Movistar 36.000 KM'de 16.000 TL'ye buldum 2008 model R6 buldum 29.000 KM'De 17.000 TL'ye...
  2. R

Yamaha Dragstar XVS 1100 Enjeksiyonlu mu yoksa Karbüratörlü mü?

2006 model 2 tane Dragstar 1100 buldum. Yalnız bu modeller enjeksiyonlu mu yoksa karbüratörlü mü? Karbüratörlü ise sanırım bulaşmamak gerek.
  3. R

Honda VTX 1300 S hakkında ne dersiniz?

Evet dostlar bu motor hakkında düşünceleriniz neler? 2007 model henüz 7.000 KM'de bir tane buldum 28.000 TL fiyat istiyor sahibi. Benim çok hoşuma gitti görünüş ve tarz itibariyle. Sizce değer mi? 25.000 TL'ye indirilebilirse alınır mı? buyrun motorda bu...
  4. R

Avrupa Yakasında Custom Motosiklet egzozu yapan, montajlayan yer

Evet arkadaşlar Yamaha Dragstar 1100 için orjinal egzozları söktürüp daha performanslı ses veren bir egzoz taktırmak istiyorum. Tavsiyeleriniz nelerdir? İstanbul Avrupa Yakasında temiz iş yapan nereleri var? Çok teşekkürler.
  5. R

Bakırköy ve Çevresinde İyi bir motorcu ustası arıyorum.

Arkadaşlar Merhaba Beğendiğim bir yamaha cruiser motor var fiyatıda uygun gibi, motor bakırköy'de. Ama motordan anlayan hiç bir usta veya tanıdığım yok motoru gösterebileceğim. Acaba bakırköy ve çevresinde bildiğiniz güvenilir motor ustası var mı? Veya forumdanda birileri olabilir tabi neden...
  6. R

Göbek ve Racing Motor sorunsalı

Sağlam kallavi bir göbeğim var ve racing kullanmak istiyorum. Geçen Haftasonu biraz denedim olmadı eğilemiyorum depoya doğru fenalık geliyo kasıyo :) Bu yüzden Chopper'a yönelicem gibi geliyor.
  7. R

2. El Harley Davidson almak

Arkadaşlar Selamlar 2. el Harley Davidson almak 2. el SuperSport makine almaktan daha mı kolaydır acaba? 2. el Harley almayı düşünüyorum 2006-2009 model civarlarında maksimum 30.000.000 TL bütçem var. Supersport'larda adam motoru yormuştur, ciddi kazalar yapmıştır, çok riskli gibi şeyler var...
  8. R

Motosiklet Kredisi (0 KM)

Arkadaşlar Merhaba Lafı fazla uzatmadan sıfır km Honda CBR 600 RR (Repsol) almak istiyorum. Motorun fiyatı 31.500 TL. kenarda 9.000 TL birikmişim var ama onu harcamak istemiyorum kenarda dursun diyorum. 3 yıldır aynı şirkette bordrolu olarak çalışıyorum maaşım 2000 TL net. Sigortam ödeniyor...

Yeni mesajlar