Arama sonuçlarınız

1. M

800 TL ceza yedim aklıma başıma geldi

Bugün eminönünde polisler çevirdi benimde ehliyetim daha çıkmadı bu cuma alacaktım sertifikam hazır çat 800 tl cezayı yazdılar ehliyetten.Aklım başıma geldi ehliyeti alana kadar sokakta bile gezmem bundan sonra :D
  2. M

Motor sürmekten soğuyor insan.

Bugün otoyolda en sağ şeritte 60 la giderken bi honda civic göz göre göre bariyerlere sıkıştırdı 125cclik scooterlada ordan kaçamadım mecburen hızımı düşürüp sağda durdum kamera vardı kaskta ama hafizayi bosaltmadigim için görüntüleri elde edemedim.Resmen soğuk soğuk terledim adami motor...
  3. M

Az tecrübeyle eğitimlerle nereye kadar motor alınabilir ?

Arkadaşlar hayalimde hep supersport motor kullanmak var simdi bir takim insanlar hayatında motora binmemiş adamsın cahilsin istersin yorumları yapabilir doğrudur.Ben motor hevesine kapildigimda hayalimde cbr125 vardı sonra cbr250 oldu sonra r25 oldu falan gis akademi motosiklet temel eğitimini...
  4. M

Bir kardeşimizi daha kaybettik...

İki gün önce berberde beraber saç trașı olduğum , motorunu her dışarı çıktığımda köşede gördüğümde içimden ''güzel alet inşallah bize de nasip olur ilerde , neyse allah kazasız belasız kullandirtsin'' dediğim , daha 18 yaşında kamyonun altında kalarak vefat etmiş bi kardeşimiz aramızdan ayrıldı...
  5. M

Sonunda nmaxime kavuştum

Merhaba arkadaşlar sonunda nmaximi aldım ve 25 km yol yaptım sokak arası falan ilk motosikletim ve bi o kadar da heyecanliyim.Umarım kazasız belasız kullanırız :)
  6. M

Motor iade işlemleri yardımcı olun lütfen

Arkadaşlar merhaba geçen cuma yamaha nmax 0 model 8600 tlye aldım.Tekirdagda bir tane bayiden.Motor hala bayide uyumluluk belgesi falan bekliyorduk ruhsat plaka çıkaracaktık ama bazı ailevi sebeplerden dolayı motoru iade etmem lazım onun parasıyla yurda çıkıcam.Motoru iade etmede sıkıntı...
  7. M

Sj4000 cam wifi kutu açımı ve inceleme

Merhaba arkadaşlar forumda sj4000 hakkında bazı başlıklar görüyorum elime bugün ulaştı ürün ve ilk kez video ile birlikte açtım.Ürünü nerden aldığım kaç güne aldığım ve kutu içeriği var.Videoyu şuan yüklüyorum internetim yavaş olduğu için yuklenmesi 1-1.5 saat sürebilir.Bazı soruları...
  8. M

Yazlık ve kışlık mont arasındaki fark

Merhaba arkadaşlar mont alicam alpinestars jaws deri mont düşünüyorum bu montu kışın giyeriz üşütmez herhalde ama bu istanbulun sicak havalarında nasil olur terletir mi yazlık mont almam gerekir mi revit gt air falan gözüme çarptı yani iki tane mont almam fazla lükse mi kaçar yoksa gerçekten...
  9. M

Icon airframe ghost carbon kask ağırlık ?

Merhaba arkadaşlar kaska 2000 lira bir ve ayirdim ve icon airframe almaya karar verdim değişik renkte vizorlerle kullanirim artık ama bu kaskın ağırlığını hic bir yerde bulamadım bilen var mi acaba ?
  10. M

İlana bakıp yardım eder misiniz

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-2015-model-x-max-250-ssybarli...mat-gri..garantili-224997461/detay Merhaba arkadaslar ilandaki ürün hakkında yorumlarınızı alabilir miyim
  11. M

4 marka arasinda kararsız kaldım(Arai-Icon-Scorpion-Nexx)

İyi günler yeni ekipman alicam gözüme çarpan 4 tane kask modeli var 1.ci carbon kask Nexx XR2 Carbon Pure fiyatı 1300 lira görüntü itibariyle de çok güzel , diğer bir model de Scorpion Exo 2000 air poleman -1300 tl, icon airframe serisi 1900 tl, diğer bi düşündüğüm kask ise arainin rx 7 serisi...
  12. M

3 marka arasinda kararsız kaldım(Arai-Scorpion-Nexx)

İyi günler yeni ekipman alicam gözüme çarpan 3 tane kask modeli var 1.ci carbon kask Nexx XR2 Carbon Pure fiyatı 1300 lira görüntü itibariyle de çok güzel , diğer bir model de Scorpion Exo 2000 air poleman -1300 tl diğer bi düşündüğüm kask ise arainin rx 7 serisi veya arai rebel Onlar İn...
  13. M

Başlangıç motoru için yardım istiyorum.

Merhaba arkadaşlar, ilk öncelikle forumun yeni üyesiyim gerçekten kaliteli ve samimi bir ortam mevcut bu beni mutlu etti açıkçası.Motora başlamak istiyorum ehliyetimi aldım sayılır yaşım 18, toplu taşımadan yorulduğum için ve küçüklükten beri hevesim olduğu için bir motor almaya karar...