Arama sonuçlarınız

1. Gürkan Anbarlı

Eurospeed 200

Yeni Eurospeed 200 modeli henüz tamamlanmadı, Çin 'de bulunan merkezde ay sonuna tamamlanması bekleniyor, Aprilia ile benzerlikler göstermekte, fabrikanın üretim müdürü ile bir süredir görüşmekteyiz, daha çok EEC standartlarında Scooter modelleri üzerinde uzmanlaşmış firma yeni çıkaracakları...
  2. Gürkan Anbarlı

Hyosung - Your way to experience

2006 Hyosung Modelleri Tanıtım Fragmanı, 5 dk 12 sn. :cat: motosiklet.net farkıyla :cat: http://rapidshare.de/files/14244756/2006HYOSUNG_www.motosiklet.net.zip.html Şifre: www.motosiklet.net
  3. Gürkan Anbarlı

Hiç bir scooter modelinin olamayacağı kadar moda, italyan karizması Vespa

1946 senesinde Piaggio başkanı Enrico Piaggio ‘nun üretilen motora bakar bakmaz "Sembra una vespa!" (Eşekarısı gibi görünüyor) demesi motorun ismi nin yıllardan bu yana Vespa olarak anılmasını sağladı. 2. dünya savaşında Piaggio’nun savaş uçağı ürettiği fabrikası İtalya’da vurulan pek çok...
  4. Gürkan Anbarlı

kimsin sen diyenlere

Site açıldığından bu yana bu konu hakkında o kadar özel mesaj aldım ki kendimi amerikan filmlerinde camın arkasında duran ve hiç görünmeyen ama bütün ipleri elinde bulunduran adam gibi hissetmeye başladım. Evvela şunu belirtmekte fayda var ki admin veya moderator değilim, sitede hiç bir...