Arama sonuçlarınız

1. Gürkan Anbarlı

Kanuni'den dizel motosiklet / Menderes Özel

Kanuni, Türkiye'de düzenlenen ilk motosiklet tasarım yarışmasının sonuçlarını açıkladı; dizel motosiklette prototip aşamasına gelindiğini ilan etti Kanuni'nin 2007 Tasarım Yarışması geçtiğimiz hafta sonuçlandı, İstanbul Kozyatağı Byotell'de düzenlenen galada ödüller sahiplerine dağıtıldı...
  2. Gürkan Anbarlı

Milano motosiklet defilesi / Menderes Özel

2008'in merakla beklenen modelleri dünyanın stil başkentlerinden Milano'da podyuma çıktı. Avrupa'nın en önemli motosiklet pazarlarından Milano'da düzenlenen Uluslararası Bisiklet ve Motosiklet Fuarı'nın bu yıl düzenlenen 65'incisinde, 2008'in merakla beklenen motosikletleri üzerindeki sır...
  3. Gürkan Anbarlı

Bir Kişi Daha Eksildik / Menderes Özel

Asfalt teröristlerine karşı hiçbir somut adım atılmadığı için biz yine birer birer eksilmeye devam edeceğiz Sarp Erem'i geçenlerde iki caninin İstanbul'da bir alt geçitte ona art arda çarpması sonucu kaybettik. Bu ülke bir değer kaybetti ama o iki taksici yarın yine yollarda olacak. Yine...
  4. Gürkan Anbarlı

Yatılacak ve öpülecek asfalt / Menderes Özel

Virajlarında özgürce yatılabilen temiz asfalt bazı yol düşkünlerini baştan çıkarıyor, yağ tabakası gibi gizli tehlikelerse insana ancak asfaltı öptürüyor. Kenan Sofuoğlu'nun Supersport'a veda ettiği yarışı izlemek üzere Fransa'daydım. Bu ülkede geçirdiğim üç günün ardından Türkiye'ye dönünce...
  5. Gürkan Anbarlı

Atlantis'ten gelen adam! / Menderes Özel

Güneşli bir eylül sabahında Kilyos Gümüşdere'de Kymco ATV'leri test ettim. Bence bu araçlar Atlantis'te taksi olarak bile kullanılabilir! All Terrain Vehicle (ATV) yani her araziye uygun araçlar, tüm dünyada doğa tutkunlarının ve maceraperestlerin ilgisini çekiyor. Başka hiçbir aracın...
  6. Gürkan Anbarlı

[TEST] Hyosung MS3 250

Moto Test bölümümüzde yeni test konuğumuz segmentinde teknik özellikleri ve fiyatı ile tüm dikkatleri üzerine çeken Hyosung MS3 250. Türkiye yollarına nihayet çıkan Hyosung MS3 250 test motorunu 1.000 km de aldık ve 500 km boyunca kar hariç her türlü yol ve hava şartında test etme fırsatı...
  7. Gürkan Anbarlı

Firavunlar Rallisi'nde ilk Türk / Menderes Özel

AMS sponsorluğunda Mısır çöllerinde yarışacak olan Ümit Salkım, uluslararası bir ralliye katılabilmek için gerekenleri anlattı. İlk kez 16 yaşında yarışan, yarıştığı tüm yarışlardan kupayla dönen BMW Rider Academy eğitmenlerinden Ümit Salkım, bu yıl onuncusu düzenlenen Firavunlar Rallisi'nde...
  8. Gürkan Anbarlı

Öldüren gazete / Menderes ÖZEL

Bana göre Sabah gazetesi bir süredir motosiklet konusunda bir dizi yanlış yapıyor. "Kask takmadı, öldü" haberlerinin arasında, bir gün şampiyon Kenan Sofuoğlu ile muhabir Nurdeniz Kutsel'in kasksız, kötü örnek fotoğrafını birinci sayfadan koskoca basıp "Motosikletle böyle hava atılır" mesajı...
  9. Gürkan Anbarlı

2008 Yamaha'lar görücüye çıktı. YZF-R1 / YZF-R6 / YZF-R125

2008 Yamaha'lar görücüye çıktı. YZF-R1 / YZF-R6 / YZF-R125 Yamaha 2008 modellerini tanıtmaya başladı. Yeni motosikletleri ve yenilenen farklı renk seçenekleri ile motosiklet tutkunlarına sunulan modeller 2008 sezonunda çok dikkat çekeceğe benziyor. 2008 Yamaha R6 Amerika ve Avrupa'da farklı...
  10. Gürkan Anbarlı

Trafikte terör! / Menderes Özel

Kuralsız motorculardan mustarip olduğunu yazan Yurtsan Atakan'a bir okuru, motosikletçileri nasıl taciz ettiğini ve onları zor duruma düşürmek için nasıl sıkıştırdığını anlatmış Yurtsan Atakan, Kelebek'teki köşesinde trafikte terör estiren motorcuları konu alan bir yazı tuşladı. Sabah...
  11. Gürkan Anbarlı

Endurocu gibiyiz değil gibiyiz / Menderes Özel

Faruken Bayraktare ve Memo Tembelçizer, internetteki motosiklet günlüklerinde heyecanlı maceralarını anlatıyor. Karikatürist Faruken Bayraktare ve Memo Tembelçizer aynı zamanda iki motorcu. Yanlarına dostlarını da alarak eğlenceli geziler düzenleyen Bayraktare ve Tembelçizer, bunları internette...
  12. Gürkan Anbarlı

İstanbul Park'ın suyunu keserim

GSGM Vekili, dünya şampiyonu motosikletçimize tam destek vererek "Ülkemde Kenan Sofuoğlu’nu, o pistte antrenman yaptıramayacak ve yarıştıramayacaksam, o zaman o tesisin suyunu da, elektriğini de diğer ihtiyaçlarını da vermem" dedi. DÜNYA Supersport Motosiklet Şampiyonu olarak uluslararası...
  13. Gürkan Anbarlı

Motosiklet tasarlayabilir misin? / Menderes Özel

Motosiklet tasarım yarışması başlatan Kanuni, eylüle kadar çizimlerinizi bekliyor Buraya yazıyorum; her ne kadar birçoğumuz Honda, Suzuki, Yamaha, BMW, Vespa’yı tercih etsek de Kanuni en önemli Türkiyeli motosiklet markasıdır. Sevsek de sevmesek de markanın son yıllardaki hamleleri bunu...
  14. Gürkan Anbarlı

Motosiklet kokteyli / Menderes Özel

Manyak otolar, polis operasyonu, İDO'dan motosiklete engelleme ve park yeri sorunu! Sezon tüm hızıyla sürüyor... İhbar ediyorum; geçenlerde işe gelirken 34 EN 6789 plakalı ticari bir oto slalomunu tam önümde noktaladı. Ben hafif kornaya basınca aynadan bakıp kol hareketi çekti. Dünyanın en...
  15. Gürkan Anbarlı

[Oyun] Start Drive

http://img503.imageshack.us/img503/7311/startdriveud9.swf Açamazsanız: http://img503.imageshack.us/my.php?image=startdriveud9.swf
  16. Gürkan Anbarlı

14-15 Temmuz 2007 - İstanbul 'da Kapalı Yollar

Şişli Çağlayan Meydanı'nda, bugün ve Pazar günü düzenlenecek mitingler dolayısıyla bazı yollar trafiğe kapatılacak. İstanbul Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, bugün saat 12.00'den itibaren ihtiyaç duyulduğunda Darülaceze, Piyalepaşa, Çağlayan Vatan, Kağıthane, Dr. Cemil Bengü...
  17. Gürkan Anbarlı

[Oyun] İki Tekerle Trafikte / Two Wheeler Trauma

http://img294.imageshack.us/img294/1095/twowheelertraumadm0.swf Açamazsanız: http://img294.imageshack.us/my.php?image=twowheelertraumadm0.swf
  18. Gürkan Anbarlı

Canımızı yollarda bulmadık! / Menderes Özel

Motosiklet kavramı bazılarımız yüzünden saygısızlık klişeleriyle yüklenirken, otomobil, otobüs ve diğer çok tekerli araçların dikkatsizlikleri nedeniyle iki tekerli yolculuk hayat mücadalesine dönüyor Millet sağa sola 3-5 günlük gezilere giderken çivilendim ofis koltuğuma yerimden...
  19. Gürkan Anbarlı

Sevgilim 1000'i devirdi / Menderes Özel

Kawasaki ER-6n ile 1000 km'dir birlikteyiz. Kolay hükmedilebilen bu hırçın tipli motosiklet, kullanıcı hatasını affediyor. ER-6 kadınların da gözde motosikletleri arasında Klasik bir test yazısı yazmayacağım, yeri olsa da yazsak. Kawasaki Er-6n'imle 1000 km'yi çoktan aştık. Aslında almadan önce...
  20. Gürkan Anbarlı

Beymen'de iki özel Vespa modeli / Menderes Özel

Adı scooter ile özdeşleşen Vespa'nın iki modeli Türkiye'de sadece Beymen mağazalarında satılacak. GTV ve LXV, Vespa'nın 1950'li yıllardan kalan klasik çizgisine sahip iki motosiklet Aslında bu hafta yazmaya değer birçok konu daha vardı. Benim açımdan gerçekleşemeyen İğneada gezisinin perde...