Arama sonuçlarınız

1. okanius

Bmw F750GS vs Suzuki vstrom 650 kıyaslaması

Bu gözlemeci muhabbeti pek hoş değil bence :)
  2. okanius

0 km/ikinci el Tracer 7, alternatifler ve öneriler

Tiger 900 GT PRO daha iyi bir seçenek olabilir diye düşünüyorum. Belli bir devirden sonra elciklerde bir titreşim oluyor sadece. Ama teknoloji olarak Tracer 700 ün oldukça üzerinde... Standart gelen aksesurlarda cabası... Şehir içi oldukça dengeli ve kullanımı kolay. Tiger 850 Sport u...
  3. okanius

Kocakafalı motorsiklet kullanıcıları için kask rehberi

Hocam bende kendimi koca kafa sanırdım, maşallahın varmış :) Bütçe sorunun yoksa Schuberth denemeni tavsiye ediyorum. Kalıbı oldukça geniştir. Ben kapalı kasktan yana olduğum için S3 modelini aldım, gayet memnunum. Daha önce de Nolan kullandım, kalıp olarak fena değildi ama uzun yolda çok ses...
  4. okanius

tenere mi? v-storm mu?

Bildiğim kadarıyla ıslakta kesinlikle tavsiye edilmiyor.
  5. okanius

Yurtdışından 2 kaskı aynı anda getirmek?

Maalesef Türkiye den alış veriş yapmak enayilik gibi oldu. Shuberth S3 kaskı 14.250 TL ye aldım Fc-Moto dan. Burada 26.000+ fiyatlara satılıyor. Bu ay sonu da Fransa ya gideceğim. İnternetten Richa Tundra mont almıştım 129 € fiyata, orada dayının adresine kargolatmıştım, dönerken getireceğim...
  6. okanius

tenere mi? v-storm mu?

Hiç Tuareg baktınız mı? Benim çok hoşuma gidiyor. Sanırım güzel fiyat ve kampanyası da var. 2. elde de uygun fiyatlar var. Bir kaç video izlemiştim. Arazi kabiliyeti de çok yüksek.
  7. okanius

Biraz ortalık karışsın 😄 1000cc ile başlamak

Eğer yeterli miktarda arabayla trafik tecrübeniz varsa, bileğinize hakim olabiliyorsanız, defansif kullanımdan da keyif alabiliyorsanız yüksekk cc de problem yok diye düşünüyorum. R1200 GS kullanıyorum yaklaşık 6 aydır. Çok geç kalmışım bu geçişi yapmakta. Avatarımdaki motor ilk göz ağrım FZ6...
  8. okanius

Yurtdışından 2 kaskı aynı anda getirmek?

Tek kaskı geçen hafta Almanya dan koruma kılıfında getirdim. Bakan eden olmadı. 1 adedini valize koyabilirsen sıkıntı olacağını sanmıyorum.
  9. okanius

Motosiklet.net yeni arayüz hayırlı uğurlu olsun.

Bence fena olmamış. Resim yüklemeyi kolaylaştırsalar daha iyi olurdu.
  10. okanius

Maxi Scooter için yardım lütfen...

Merhaba arkadaşlar, Büyük cc bir Maxi Scooter satın almak istiyorum. Maalesef limitim çok yüksek değil. 9.000 TL üst limitim. Yaş 44, daha önce hiç scooter kullanmadım. 2 yıllık Fz6 ve CBF 600 tecrübem var. Günlük toplamda 20 km kadar bir kullanım olacak. Yaza eşimle hafta sonu gezintileri ve...
  11. okanius

Piaggio X9 500 hakkında düşünceler...

Selamlar. Yamaha FZ6 Fazer kullanıcısıyım. Eşimin artçı olarak daha rahat edeceği, uzun yola gidilebilecek, şehir içi kullanımı rahat ve makul fiyatlı bir maxi scooter almak istiyorum. toplam kilomuz 170 kg :) x9 500 ve x8 400ie bana mantıklı gibi geldi. 8.000 tl aklımdaki fiyat...
  12. okanius

FZ6 Fazer - Doğru kullanım şekli nasıl olmalı?

Merhaba arkadaşlar. 2 aydır 2006 model FZ6 kullanıyorum. Şimdilik sadece şehiriçi kısa mesafeler. ilk motor tecrübem. Motor güçlü olduğundan ne bileyim örnek olarak 2. viteste 40 - 50 km lerde kullandığımda devir 4.000 - 5.000 lerde oluyor. Bana bu durumlarda 3. vitese gerek olmadığını...