Arama sonuçlarınız

1. okanius

İkinci el satış saçmalıkları

GS geçtiğimiz haftalarda ilandaydı. 125 favoriyi gördüm. Sadece 1 kişi gelip baktı, o da arkadaşı adına. İlandan kaldıralı 3 hafta oldu, hala 83 favori var :)
  2. okanius

Goldwing ile goldwing dct arasında kaldım acil yardım

İzlemiştim o videoyu. Şehir içi kullanım zorluğu dışında K1600 çok mantıklı görünüyor. 2016-17 modeller GL1800 den çok daha makul fiyatlara var. GS ile K1600 gidon genişliği arasında sanırım 5 cm fark var. Makul bir fark gibi geldi bana. Tabii şehir içi trafikte K1600 çok daha fazla sıcaklık...
  3. okanius

İnmek binmek zor geliyor, hem biraz kilo var hem de boy problemi. Birde benzincide tam binerken ayağım kaydı ve motoru yatırdım. Düşmedi tam ama o korkuyla bir daha binmedi.
  4. okanius

Eşim GS e binmediği için bende konforlu motosiklet alma derdindeyim. K1600 ve GL1800 arasında gidip geliyorum. Ama her ikisinden de korkmuyor değilim. Sonuçta ağırlıklı olarak İstanbul şehir içi kullanıyorum. GS i de çok seviyorum anasını satayım. Ama karımla da yol yapmak istiyorum. Bok gibi...
  5. okanius

bmw r1200gs için min. kullanıcı kilosu ve boyu?

Ben 1.78 boyumla tabanlarım tam basarak İstanbul trafiğinde hergün kullanıyorum. Motor kağıt üzerinde ağır gözüksede ağırlık dengesinin aşağıda olmasından çok rahat kullanılıyor. Araç aralarından geçmekte de çok büyük bir sıkıntı yok. Ama 1.65 boyla, alçak seleyle ancak parmak uçlarınız...
  6. okanius

30.Ağustos.2025 köfte etkinliğine gelecek olanlar el kaldırsın.

Bende gelmeye çalışacağım.
  7. okanius

Ülkemizde Kıdemli Motorcular Neden Hep Adventure Makinaya Biniyor ?

52 yaşımdayım, emekliyim, zengin ve kıdemli motorcu değilim. 10 yılı aşkın süredir motosiklet kullanıyorum ama toplasan 50k ancak tecrübem vardır. İstanbul da yoğun bir bölgede yaşıyorum ve iyi ki GS kullanıyorum. Tüm yorumları okudum, ama GS kullanmadan yorum yapmak bana pek doğru gelmiyor...
  8. okanius

Unutulmuş Motor CBF600'ler ile 1.424 Km'lik Isparta > Manisa > Çanakkale > Erdek Motofest Turu

Güzel gezmişsiniz. Biri karbüratörlü biri enjeksiyonlu 2 adet CBF600 kullandım zamanında. 2009 enjeksiyonlu olan şahane bir aletti. 3 yıl kadar severek kullandım. Sorunsuz, dengeli, keyifli motorlar...
  9. okanius

İstanbul Anadolu Yakasında İşin Ehli Ustalar

Kozyatağı Marmara Caddesinde Motopark Kağan Usta var. Tavsiye ederim. Asıl işi BMW ama işinin ehlidir. Değişik bir adamdır, ya çok seversin ya nefret edersin :) Ben seven taraftayım.
  10. okanius

Artçı problemi

10 yılı aşkın süredir motosiklet kullanıyorum. R1200 GS kullanmama rağmen artçıyla bilhassa şehir içi İstanbul trafiğinde zorlanıyorum.
  11. okanius

2025 Honda NT 1100 DCT hakkında...

Hadi hayırlı olsun, tekerine taş değmesin. Sanırım güncellenmiş 2025 yeni versiyon. Deneyimlerini paylaşırsa sevinirim.
  12. okanius

Maxi scooter önerisi

1 hafta XMAX 400 tecrübem oldu. Sevmedim ve hemen sattım. Alt komşumda Forza var, bana daha hoş geliyor.
  13. okanius

EN İYİ SPOR TOURİNG (2025): Honda NT1100 vs Kawasaki Ninja 1100 vs Suzuki GSX-S1000GT

Merak ettiklerimden biri de DCT zaten. Belki de çok keyiflidir. O yüzden test etmek istiyorum. Genelde gün içinde İstanbul trafiğinde motor kullanıyorum. GS le çokta şikayetim yok aslında ama DCT de gerçekten kullanışlı görünüyor. 3 yıl Honda Silverwing kullanmıştım. Çok zevkli motordu. Eminim...
  14. okanius

EN İYİ SPOR TOURİNG (2025): Honda NT1100 vs Kawasaki Ninja 1100 vs Suzuki GSX-S1000GT

Aksine, tipini çok beğeniyorum. AT den daha yakışıklı. GS kullanıyorum, kesinlikle daha şık. Bana göre tam bir Sport Touring.
  15. okanius

Africa Twin bu kadar tutuluyorken aynı bloğa sahip NT1100 e neden sıcak bakılmaz ki?
  16. okanius

Sanırım NT1100 ü bir tek ben beğeniyorum. Herhangi bir yerde test motoru var mı acaba?
  17. okanius

Motobike 2025 Motosiklet Fuarı

Dün öğleden sonra fuara gittim bende. Hep aynı şeyler yani, ne diyeyim. 8. holde bulunan giyim ve ıvır zıvır mağazaları fena değildi. Oldukça kalabalıktı. 1 adet arka çakar aldım sadece. Şu İXS yazlık montları merak ediyordum ama satış yok, sadece numuneleri koymuşlar. 7-8.000 adım civarında...
  18. okanius

Yeni r1300 gs hakkında düşünceleriniz nedir ?

Yaklaşık 10 aydır 2016 model R1200 GS kullanıyorum. 10 yıllık motor geçmişim var. Bu motoru almakta çok geç kalmışım. Görselini beğenmeyenler olabilir elbette, zevk meselesidir. Ama yok hissiz, yok ağır, yok gitmiyor vs... yorumlarını anlamıyorum gerçekten. R1300 GS bence Japon motoru gibi...
  19. okanius

Yokuş aşağı boşta inen aracın vitesle inen araca göre daha fazla yakması

1998 yılında 1993 model bir Renault Fairway almıştım. İstanbul dan Saros a yazlığa giderdik eşimle. Tek gidiş-geliş yol, Abs yok, teknoloji yok, gece aydınlatma yok, asfalt yok, korku yok! Hız 170-180km. Ne büyük salaklıkmış, şimdi aynı yere çift şerit yolda teknolojik ve güvenli bir araçla...
  20. okanius

Motosikleti bırakmak kararı

52 yaşımdayım. 30 yılı aşkın süredir İstanbul trafiğinde araba kullandım/kullanıyorum. Artık mümkün olduğu kadar arabadan uzak duruyorum, mecburiyet dışında sadece motor kullanıyorum. Motoru şimdilik bırakacağımı sanmıyorum ama önünde sonunda Scooter a geçeceğim gibi geliyor.