Arama sonuçlarınız

1. F

İzmir de motor sürmeme yardımcı olucak var mı?

Sen kimsin la sen ne zaman yazı yazıyodun. 1739966977 Keşke en azından bi google puanına falan baksaymışım diyorum ya. 1 aydır bekletmese sorun yok ta arkadaşa da tavsiye etmiştim o da 1 aydır bekliyor ikimiznki de farklı ehliyet bir de. 1739967436 Bu arada çok açgözlü ve bencil bir insan...
  2. F

Sen bilmiyorum da hasta falan olabilirsin umarım iyileşip tedavi olabilirsin.
  3. F

Bak sadece kendin tarafından yüksek tepki verebileceğin kelimeleri okuyorsun. 2 kere özel derse gittim. Birisinde 125 lik diğerinde n250 sürdüm. Alışmadığımı biraz daha öğrenmem gerektiğini söylüyorum. Alıcağım motoru düşünütorum hesaplarımı düşünüyorum motoru alınca param sıfırlanıcak bu yüzden...
  4. F

İzmir konak karabağlar tarafı 1739955809 2 Haftaya unutmadan motor alıcağım için 1739955893 Çevremde tanıdığım insan olsa zaten böyle yok özel hoca yok forumlara yazıyım yardımcı olcak diye böyle işlere girişmem. Ayrıca çoğu kişi de muhalefet etmeye gelmiş yardımcı olmaya çalışan 1 kişi
  5. F

3 kere falan yazdım zaten kursa zaten kayıt oldum. Kursu değiştirmek için paramı istedim. Vermiyorlar diye zaten şikayet bile ettim. Ayrıca zaten kullandım vitesli. Sen eğitmen numarası yazarsan ben niye istemiyeyim. 1739951349 Ben kimseye kötü yaklaşmadım. Bu arada dediğim gibi sen kendi...
  6. F

Ya keşke bende öyle yere yazılsaymışım işte adamlar paramı vermemeye çalışıyo daha ne ders başladı ne sisteme işlendi. Bu arada 1 özel ders aldım normal bir sürücü kursunda kaliteli motor dediğin 125cc lik yukinin cg tarzı bi motoruna bindim. Zangır zangır titriyordu. Hani kurstan kursa da...
  7. F

Ya bana lazım olan şey şöyle bir kaç saat 2 kere yeterli bi pratik yapmam lazım vitesli motorla. Motor kullanmayı zaten arkadaşımın 125cc scoter ıyla öğrendim. Alışmak için vitesli istiyorum sadece şuan. 1739950090 Konuştum. Dedim böyle böyle motor eğitimi önceden alsam olur mu? Kabul...
  8. F

Benim kurs dandik çıktı bu arada
  9. F

Dedim ya ilk önce araba ehliyetine yazıldım diye benim kurs 1 aydır bekletiyor direksiyon dersleri için daha sımavları falan var ben 1 2 hafta içinde almayı düşünüyorum. Kurs gider yine beni 1 2 ay bekletirse işime yaramaz ondan dolayı özel ders istedim. Zaten motor kullanmayı biliyorum. Sadece...
  10. F

Nicki kadın ismi yapmak istemiyorum😭😭😭😭 Bu arada evet özel ders veren yerler buldum da hem yakın değil yakın olanlar pahalı. O yüzden burdan birisi çıkarsa hem deposunu fullerim hem de bir şeyler ısmarlarım diye bakmıştım.
  11. F

Arkadaşlar motor sürmeyi biliyorum ehliyetten önce motor almak istiyorum. İlk önce araba ehliyeti olduğu için 1 2 ay var kurs eğitimine izmir de olup yardımcı olabilecek var mı vitesli motor sürmeme.