Arama sonuçlarınız

1. F

Koruma demirlerini söktükten sonra titreme

Müsait olunca götürücem zaten de yaşayan biri çıkar mı naptırdı diye yazdım buraya.
  2. F

Koruma demirlerini söktükten sonra titreme

Arkadaşlar ben küçük bi kaza yapmıştım. 1 ay falan geçiyor. Koruma demirlerini çıkarmıştım dün.bir taraftaki demir bayağı yamuktu çünkü zaten zar zor çıktı. Demirleri çıkardıktan sonra titreme vardı. Ben takınca düzelir diye düşünüyordum. Taktım hala devam ediyor. Gidon tarafında daha çok. Bir...
  3. F

Neden Honda E-Clutch Zorunlu?

Onun da sebebi her markanın her modeli ülkemize gelmiyor. Şuan eclutch olmayan şekli olduğunu bilmiyordum mesela ki varsa da ileride gelir. Mesela r3 ler gibi yanlış bilmiyorsam onlarda ülkemizde yoktu sonradan geldi. Yanlış biliyor olabilirim.
  4. F

Neden Honda E-Clutch Zorunlu?

Bİr zorunluluk değil ki zaten iptal edebiliyorsun. Teknolojik yeniliktir bunun adı. Abs niye varsa ya da tcs e clutch ta bu yüzden var.
  5. F

Honda motor için genel bakım ne kadar?

Sol taraftaki grenajlar tam sağlam değil ama bir bakayım. 1743491166 Sağol
  6. F

Sana da hayırlı bayramlar.
  7. F

Motordan anlamam demedim. İlk motorum dedim. Birde zaten kendim yapıcam diye bir şey de yazmadım ki ben. Zaten honda bayi bakımı ne kadara yapar diye yazdım. Nerden çıkardın bunları lo 😁
  8. F

Motora genel bir bakım yapmak istiyorum. Daha çok yağını falan değişmek değilde motorun da bir problem var mı gibi? Hani bir problem vardır anlamam sonradan sorunu büyütmesin diye. İlk motorum benim. Yeni aldım sayılır. Şuan gördüğüm tek sıkıntısı ufak bir kazadan sonra yüksek devirde cızırtı...
  9. F

Motordan gelen ses subap sesi mi?

Arkadaşlar motor cb250r. Videodaki ses normal mi yoksa anormal mi tam emin değilim? Yeni yeni farketmeye başladım ama motoru alırken çektiğim videolarda da varmış. İnternette bakmaya çalıştım ama subap sesi gibi geldi. Sizce nedir sebebi?
  10. F

Cb250r 2022 radyatör

Bir kaç yerde buldum 5k ya falan cbr ınkini 3k ya falan gördüm. Eğer farketmiyorsa cbr ınkini almayı düşünüyorum.
  11. F

Cb250r 2022 radyatör

Aynı blok diye biliyorum ama onun farkedip farketmediğini bilmiyordum. Eminsiniz değil mi?
  12. F

Cb250r 2022 radyatör

Sorum başlıktaki gibi. Tam bilmiyorum ama cbr la da aynı radyatör kullanıyor olabilirler. kısa sürede temin edebileceğim bir yer var mı? Pazar günü tamir olup olamıyacağına bakılıcak eğer olmazsa hemen temin edebileceğim bir yer bulundurmak istiyorum.
  13. F

İzmir de cb250r radyatör çıkma veya sıfır nerden bulabilirim?

Sorum başlıktaki gibi. Tam bilmiyorum ama cbr la da aynı radyatör kullanıyor olabilirler. kısa sürede temin edebileceğim bir yer var mı? Pazar günü tamir olup olamıyacağına bakılıcak eğer olmazsa hemen temin edebileceğim bir yer bulundurmak istiyorum.
  14. F

CC Yükseltmek İçin Kaç KM Deneyim Gerekli

Ben bu hafta ilk motorumu alıcam. Yaş 19. 20 ye giricem. Direkt 250cc yle başlıcam.
  15. F

İzmir içi güvenilir ekspertiz

Belediyenin orda
  16. F

İzmir içi güvenilir ekspertiz

Arkadaşlar motor alıcam bu hafta izmir içi bildiğiniz güvenilir. Ekspertiz var mı? İzmir karabağlar konak buca tarafı.
  17. F

İzmir de motor sürmeme yardımcı olucak var mı?

sürücü kursuna zaten kayıtlıyım da çok bekletiyorlar ya. O yüzden özele gidicem.
  18. F

İStanbul a gelemem ya. Yaşım 20 bu arada. Kendi kaskımı falan aldım ben aslında. Disk kilidi falan aldım motor almadan önce. Yazmıştım ya yazdığın yerden bir ara gittiğim vardı. Ona gidicem artık tekrar profesyonel değil dediğin gibi de yapıcak bir şeyim yok. Bu arada abs yi iptal edin diyen...
  19. F

Teşekkürler karşıyaka da bir hoca ya gittim zaten özel hoca ama uzak kalıyor karabağlar buca konak tarafı baktım da bulamadım dediğiniz yer pahalı geldi. Abi dediğin tiplerden motor zaten öğrenilmez. Zaten alıcam araba gibi kullanıcam. En azından alışana kadar. Bir yazayım dedim parasıyla ya da...

Yeni mesajlar