Arama sonuçlarınız

1. A

Motosiklet vites boşta kaldı yardım lütfen

Arkadaşlar ön tekerim kayıp motoru sola yatırdım çok yavaş bi şekilde oldu çizik çarık yok fakat vitesim boşta kaldı en fazla bire atabiliyorum oda nadiren oluyor yolda kaldım ne yapabilirim
  2. A

MT-125 aldık İlk deneyimim olacak

Bu gün gidip mt-125 aldık 2. el yani daha devir işlemleri yapılmadı ama ilk motorum olacak vitesli motorda çok az bir tecrübem var fakat scooterda baya bi tecrübem var. İlçeden şehir merkezine getireceğim motoru önde babam arkada ben olacağım motor ile onu takip edeceğim . Fakat çok heyecanlıyım...
  3. A

Kuşa kafa atan motogp pilotu

4. A

Bu apaçilik midir ?

5. A

Lens kullanıyorum tatilde ne yapmalıyım

Lens kullanıyorum ve tatile gidicez okulla birlikte gözlük kullanmak istemiyorum denize falan girerken tak çıkar sıkıntı olacak lens ile denize girsem kör olur muyum ?
  6. A

İkinci El Piyasası

İlk motorumu alacağım inşallah ama beklemeli miyim yoksa şu an piyasa güzel mi yada daha da güzel olur mu 2014 r125 düşünüyorum nerdeyse sıfırıyla aynı fiyatta hepsi.. Hep böyle mi olur mu yoksa düşer fiyatlar yeni motosikletler eklenir mi ilanları? yoksa farklı alternatiflere mi yönelmeliyim
  7. A

Tasarımını en çok beğendiğiniz kaskları görelim

Bu kask çok hoşuma gidiyor nedense 4 yıldız almış ama şekli falan on numara ya... Sizin tasarımını beğendiğiniz kasklar nedir
  8. A

ICON Stryker Vest kullananlar bakabilir mi ?

http://www.motosikletim.com.tr/ICON-VEST-STRYKER-DRIVER-KORUMA-KIRMIZI-BEYAZ,PR-301232.html http://www.motosikletim.com.tr/ICON-VEST-STRYKER-KORUMA-SIYAH-YESIL,PR-301233.html Bu iki ürün arasında niye böyle bir fiyat farkı var ürünler tamamen aynı görünüyor
  9. A

Sıfır Tecrübeyle Aldığım Dandik Eğitim

Bu gün gittiğim sürücü kursunun ön eğitimi vardı 1-2 saat kadar eğitim vereceklerini söylediler. Eğitim alanına gittim sadece motosiklet kullanmayı bilen bir eğitmen vardı . Motosikletler vasat. Mondialin 125lik bir motoru vardı sağı solu döküntü en iyi oydu sanırım. Benim eğitim aldığım motor...
  10. A

Ehliyet sınavındaki bir soru

Bu soruya otomobil cevabını verdim fakat cevap kamyonetmiş neden kamyonet açıklar mısınız sınavda benzer bir soru çıkınca afallamıyım
  11. A

13 şubatta ehliyet sınavım var napmalıyım

Napmalıyım nasıl çalışmalıyım nelere dikkat etmeliyim yardımcı olur musunuuz çok heyecanlıyım
  12. A

İkinci elde kaç km olmalıdır

Arkadaşlar R125 almak istiyorum ikinci el bir tane buldum 16.000 KM'deymiş motosiklet iyi midir kilometresi . Ben denizlide oturuyorum motor istanbulda nasıl alınacak o motor ordan hiç bir fikrim yok yardımcı olursanız çok makbule geçer . Şimdiden teşekkürler
  13. A

Ortalama A1 Masrafı

A1 ehliyet için sürücü kursuna başlamayı düşünüyorum bi yerle konuştum 1000-1100 tl masraf çıkar dediler bu rakam çok değil mi ? Olması gereken miktar ne kadardır fikirlerinizi alabilir miyim
  14. A

Motosikletinin yanında , arkasında ve kendi sırtında kılıç taşıyan var mı ?

Birden aklıma geldi googleda biraz araştırdıktan sonra yabancı forumlarda okudum bazı insanlar komando tarzı bacağında bir yerde bıçak , bazıları sırtında samuray kılıcı bazıları motosikletinin yanında anten şeklinde taşıyormuş. Peki siz taşıyor musunuz ? Herhangi bir savunma silahı falanda olur...
  15. A

Motosiklet Tektabanca RAP Klibi izleminiz şiddetle tavsiye olur

Arkadaş çok başarılı yapmış dinlemenizi , izlemenizi tavsiye ederim
  16. A

R125 mi - MT-125 mi ?

Tam 17 yaşıma girdiğimde yeni yasa yürürlüğe girecek bu nedenle 125cc de kısıtlı kaldım aklımda r125 vardı zaten fakat yorumları okudukça R125 in abartı fiyatı ve kullanım zorluğu iyice beynime girdi. MT125 i gördükten sonra bu motor hoşuma gitti. Sizce MT-125 alınır mı başlangıç motoru olarak...
  17. A

Motosiklet ekipmanları tavsiyesi ve önerileriniz

Yeni ehliyet yasası çıkınca a1 ehliyet alıcam ve yamaha yzf r125 almayı planlıyorum tabiki yanında korumasını da alıyorum. Motorla birlikte bana hepsi 10.000 tl civarı olacak sanırım ekipmanlar hakkında bunları düşündüm tavsiyelerinize ve önerilerinize açığım KASK : MT REVENGE LIMITED 250TL...
  18. A

Yamaha YZF R125 Almak istiyorum

Yaşım 17 boyum 1.80 ocakta ehliyetimi alıp bu motoru almak istiyorum sıfırının fiyatını bulamadım yamahanın kendi sitesinde de yazmıyor. Amacım hız yapmak değil en azından şimdilik güzel görünüşlü stabil ve kaliteli bir şey olması benim için yeterli artçı falan bindirmeyi de düşünmüyorum ...