Arama sonuçlarınız

1. Sinan Aksu

Scooter için ekipman önerisi

Mevsimlik mont seçerken iç astarı çıkıyorsa ve yeteri kadar hava kanallarına sahipse ekstra bir yazlık mont almanıza gerek yok bence. Ben yaklaşık 12 yıldır 4riders deri mont kullanıyorum, yazın iç astarını çıkartıp hava kanallarını açınca yazlık monttan hallice bir hale geliyor ve şikayete konu...
  2. Sinan Aksu

Sizce kışın deri eldiven mi ? Tekstil Kumaş Eldiven mi?

Bakımını yapabilirsen kesinlikle deri.
  3. Sinan Aksu

Uğur AK

😢😢😢
  4. Sinan Aksu

Bobber Motora Elcik Koruma Sırıtır Mı ?

Elcik koruma rüzgara karşı hiç bir işe yaramıyor, o daha çok sıkışık trafikte aniden açılan kapılara karşı etkili.
  5. Sinan Aksu

Tekerim Neden Yere Yan Basıyor?

Balans ayarini yaptırırsaniz sorun çözülür.
  6. Sinan Aksu

Vezirköprü Motofest'e gitmek için bir cup motorsikletle uzun yola çıktım

15 yıldır hiç bir festivalden zevk almıyorum, festivallerin de yapısı değişti artık.
  7. Sinan Aksu

İstanbul içi bmw ustası aranıyor tavsiye lütfen

Güngören GS motor İbrahim Usta.
  8. Sinan Aksu

İstanbul - Burhaniye - İzmir xmax 250 ile yolculuk

Akçay da yaşıyorum. O yeşil dalga hiç bir işe yaramıyor.
  9. Sinan Aksu

genelde ön fren mi kullanılır arka fren mi?

Yavaşlamak için arka fren, durmak için ön fren.
  10. Sinan Aksu

Deri mont yazın giyilir mi? mont seçimi

Yaz kış deri giyerim. Havalandırmalı deri mont kullanırsan rahat edersin.
  11. Sinan Aksu

Ehliyet Harç bedeli, Sınıf ekleme, Değerli kart ücreti, Banka mı vergi dairesi mi ?

Merhaba arkadaşlar. 2 yıllık emeklerimiz sonucu Otobüs karavan projemizi nihayet bitirdik. Bu proje için de ehliyetime sınıf eklemesi yaptırdım, ancak bu harç meselesi biraz kafamı karıştırıyor. MTSK Harç ücretini Ziraat'e yatırmamı söyledi ancak Ziraat 6583 TL olan harç ücretini 7813 TL talep...
  12. Sinan Aksu

Yağmurluk Bakımı Hakkında.

Arkadaşlar kış mevsimi sonrasında kirlenen yağmurluklarınızın temizliğini nasıl yapıyorsunuz? Malum yağmurluklar makinada yıkanmaya pek elverişli değil.
  13. Sinan Aksu

1100GS Vites geçişlerinde problem..

Son 1 aydır vites geçişlerinde, özellikle 4.vites'e atarken çatır çutur bir ses geliyor. İstanbulda gösterdiğim ustalar 7000 - 10.000 TL arası masraf çıkacabileceğinden bahsediyor. Sizin tanıdığınız, önerebileceğiniz bir usta varmıdır?
  14. Sinan Aksu

Ehliyet yenileme ile ilgili, kişisel sağlık bilgi formu.

Merhaba arkadaşlar. Ehliyet yenileme işlemlerine başladım, Gerekli evrakları topluyorum, Fakat sağlık raporu için başvuruda bulunmadan önce, E-devletten ''Kişisel sağlık bilgi formu'' adı altında bir form doldurmam istendi. Formu doldurdum, yazıcıdan çıktısını aldım, Formun içeriğinde görme...
  15. Sinan Aksu

Cezanın düzenlendiği yer hakkında.

Sevgili dostlar. 21,04,2019 tarihinde 51/2-A Maddesinden dolayı devlet baba 235 TL kitlemiş. Yalnız cezanın düzenlendiği yer olarak ''50020'' diye bir kod var. Bu kod'un hangi güzergah olduğunu nasıl öğrenebilirim? Şimdiden teşekkürler.
  16. Sinan Aksu

34 SYK 24 ?

Arkadaşlar bu plaka sahibinin telefon numarasına ulaşabileceğim bi yol varmıdır? E-devletten sadece ruhsat bilgileri çıkıyor. Bi yardımcı olursanız sevinirim.
  17. Sinan Aksu

Bildirim alamıyorum ?

Arkadaşlar, Yaptigim yorumlara yapılan alıntılar bildirim olarak bana gelirdi, Artık bildirim alamıyorum, Forumun veri tabaninda bi düzenlememi var? Yoksa ben yanlışlıkla bi haltmı yedim :silent: Moderatör arkadaşlar bi yardimci olabilirmi? Birde bildirim ayarlarını nereden yapiyorduk? :sunny:
  18. Sinan Aksu

Motor temizleme sıvısı?

Selamlar. Yağ değişimi esnasında eski yağı boşalttıktan sonra, yeni yağı eklemeden önce motorun içine boşaltılan temizleyici bir sıvının oldugunu duydum. İçinizde söz konusu ürünü kullanan varsa, olumlu veya olumsuz yorumlarını alabilir miyim?
  19. Sinan Aksu

Deri Mont Bakımı ?

Merhaba arkadaşlar. Deri montlarınızın bakımında hangi ürünleri kullaniyorsunuz? Uygulaması kolay olan, tavsiye edebileceğiniz bi deri temizleme losyonu varmıdır?

Yeni mesajlar