Arama sonuçlarınız

1. Sinan Aksu

Takip cihazı önerisi olan varmı ?

Merhaba arkadaşlar. Kullanan, tecrübe eden, konumda sapma problemi minimum düzeyde, takip cihazı önerisi olan varmıdır?
  2. Sinan Aksu

Yeni cezalar Hk.

Yazılan cezalar doğru ve yerinde, ancak cezanın yazılma sebebi kural ihlali olduğu için değil kasada para olmadığı için. :geek:
  3. Sinan Aksu

Türkiye'de Kıymeti Bilinmeyen Motosiklet Markaları

Öyle deme abi. Orta sınıf naked denilince akıllara CBF500 gelirdi. Bugün bile Yuvarlak kafa, klasik hatlara sahip motor neredeyse yok.
  4. Sinan Aksu

Yamaha Yamaha Tracer 9 GT PLUS GT+

Arkadaşlar bunun 2023 modeli ile pazarlık aşamasındayım ancak yaptığım araştırmalar şase problemi olduğunu gösteriyor. Şase kırma sorunu yaşayanlar olmuş. Sizde bu sorunu yaşayanlar oldu mu?
  5. Sinan Aksu

Dainese dry balaclava alınır mı

Buff çok yoruyor derken ne demek istediniz tam olarak?
  6. Sinan Aksu

Hayatıma Giren Helgalar (Motosiklet İçerir)

Kafanın dışı değil içi önemli. Çok takılmayın öyle kıla tüye.
  7. Sinan Aksu

Valla abi ben kendi adıma konuşayım ani durumlarda ABS'li motorda kilitlenme kaygısı yaşamadan freni tam performansıyla kullanıyorum. Ama ABS siz motorda kilitlenme ihtimalini düşünerek freni tam performanslı kullanamazdım. Seninde bahsettiğin gibi Abs sistem olarak fren mesafesini kisaltmiyor...
  8. Sinan Aksu

Onu biliyoruz canım. Abs fren mesafesini kisaltmaz. Ama kontrolü korur. Ancak güvenli bir duruş için hiç etkisi yok diyemeyiz.
  9. Sinan Aksu

Uzun Yol Tavsiyesi

Kendi kullandığın motorla yola çıkacaksan bunları zaten takip ediyor olman lazım.
  10. Sinan Aksu

Doğrudur. Eski DL1000 de abs yoktu çünkü.
  11. Sinan Aksu

8-10 yıl önce araya DL1000 sıkıştırmıştın o sayılmıyor mu 🤨
  12. Sinan Aksu

14 sene sonra yeniden🥰🥰

O yeleğin arkasında damalı eşek gibi sponsor firmanın logosu vardı, bir çok kişi de kendince çözüm üreterek logoyu kapatmıştı. Sonra olaylar olaylar 😃 1766501467 Bu bahsedilen konu yaklaşık 10 yıllık bir mevzu, ancak dün gibi hatırlıyorum. Sponsor firma doğal olarak reklamını yapmak ister...
  13. Sinan Aksu

Kaskı ve eldivenin zorunlu olması

Kask takmanın da zorunluluğu mu olurmuş ya ne saçma birşey.
  14. Sinan Aksu

2.Motorumun lastikleri neden kendi kendine iniyor

Lastiğe sivri bir cisim girmiş, veya Sinop arızalı olabilir. Bu bilgiyi normalde kimseyle paylaşmam.
  15. Sinan Aksu

2025 honda cb125f in inanılmaz fiyatı

Forumun üye kalitesine ciddi bi güncelleme gelmiş 😀 1758030980 Forumda troll hiç eksik olmazdı da ama bu son yıllarda iyice goygoya bağlanmış 😀
  16. Sinan Aksu

2025 honda cb125f in inanılmaz fiyatı

Nedir bu Hırbo muhabbeti? Biri aydınlatabilir mi lütfen?
  17. Sinan Aksu

20.000 ₺ F/P Ekipman önerisi

Ben marka önermeyeceğim, benim bildiğim ürünler pahalı. Ama bir tavsiye vereyim kullanıcıların önerdiği markaların çok kullanılmamış, yıpranmamış temiz 2.el elini araştırırsan daha düşük bütçe ile bu işi halledebilirsin.
  18. Sinan Aksu

Hoodie ve pantalon

Uzun zamandır aradığım pantolonu tesadüfen verdiğiniz linkte buldum, teşekkür ederim 🙏
  19. Sinan Aksu

Sizce kışın deri eldiven mi ? Tekstil Kumaş Eldiven mi?

Ben onun çözümünü buldum, yağmurda eldiven kullanmıyorum 🤣🤣