Arama sonuçlarınız

1. Sinan Aksu

Polis tabletten plakayı sorguladığında hangi bilgileri görür?

Görür tabii. Boşuna masraf yapıp revizyon işlerine girmeyin.
  2. Sinan Aksu

Müjde Yeni Motosikletim, Bir Hayırlı olsun Alırım.

Hayırlı olsun İsmet abi. Bu markayı ilk defa duydum.
  3. Sinan Aksu

MotoKamp Alanları

Pompacilar ve diğer personeller sürekli ayakta olduğu için güvenlik probleminde olmuyor haliyle 👍
  4. Sinan Aksu

MotoKamp Alanları

Abi sahiden sen rahat uyuyabiliyor musun oralarda?
  5. Sinan Aksu

Neden oldu?

Motorcunun acemiliği.
  6. Sinan Aksu

lastik tamiri için fitil seti

O tüpün tamamını mı kullanmak gerek abi ?
  7. Sinan Aksu

MotoKamp Alanları

Yaklaşık 15 yıldır hiç kampa gitmedim, bekarlık döneminde meraklıydık, şimdi iş güç, çoluk çocuk derken zaman bulamıyoruz artık. Ama o tarihlerden aklımda kalan Kabatepe orman kampı ve erdek ant camping, Kabatepe kapanmış diye duydum, ant camping de sadece yaz sezonunda hizmet veriyor, özellikle...
  8. Sinan Aksu

1000tlye mont varmıı

O paraya eldiven bile yok.
  9. Sinan Aksu

Takip cihazı önerisi olan varmı ?

Harika ve yeterli bir anlatım olmuş çok teşekkür ederim, açıkçası ben daha önce hiç takip cihazı kullanmadım ve gerekte duymadım, bu kadar ince eleyip sık dokumamda ki sebepte bu, Turuncu firması ile görüştüm ve sizin de bahsettiğiniz gibi motora direkt olarak bağlanmayan, taşınabilir takip...
  10. Sinan Aksu

Dünya turu

Aaaa evet bak o muhteşem bir hikaye idi, sanırım 10 yıl önce belgeselini izlemiştim onun, O gezi de McGregor'ın başına gelenleri hayretle izlemiştim, adam sivrisinek ısırığı sebebi ile çok ciddi sağlık sorunu atlatmıştı ama buna rağmen geri dönmeyi redetti.
  11. Sinan Aksu

Dünya turu

Dünya en iyi yürüyerek, daha sonra bisikletle gezilir. İlle de motosiklet ile gezmek isteseydim GS,AT,TA serilerini tercih ederdim.
  12. Sinan Aksu

Bunu bi araştırayım sait abi 1774860802 Kullandığınız bir model varsa tecrübelerinizi aktarmanızı rica ediyorum.
  13. Sinan Aksu

Güzel detay.. Mümkünse alarm takip, hatta daha da mümkünse akü bağlantısı olmadan uzun ömürlü pil/batarya kapasitesine sahip bir cihaz. Bu birinci öncelik, İkinci öncelik ise alarm seçeneği olmadan sadece takip, ama yine uzun pil ömrüne sahip akü bağlantısı olmayan bir cihaz. Bu anlattığım...
  14. Sinan Aksu

Motoru satmalı mı Binmeye devam mı etmeli

Anladığım kadarı ile keyfi bir değişim yapmak istiyorsunuz. CC yükseltmeden bi süre daha kullanabilirsiniz bence, kullandığınız motor kötü değil, kilometresi de yüksek değil. Geçiş için ekonomik olarak hazır değilseniz bence kullanmaya devam edin.
  15. Sinan Aksu

Merhabalar

Hoş geldiniz. Üzerine az daha koyup V-Strom alsaydınız keşke..
  16. Sinan Aksu

Xmax ile uzun yola çıkmadan önce neleri değiştirmem gerekiyor?

İlk defa bir motorun ön lastiğine fitil atıldığını duyuyorum şuan.
  17. Sinan Aksu

Airtag dediğiniz cihaz takip cihazı değil ama, o sistem sadece size son konumu söyler, mantığı da çok basit, etrafındaki android, apple, veya ios cihazlardan aldığı sinyallerle bildirim yapar ve paylaşıma açıktır. Allah korusun motorunuz çalındı diyelim, hırsız aynı uygulamadan motorda takip...
  18. Sinan Aksu

Turuncu Go modelini mi kullanıyorsunuz?