Arama sonuçlarınız

1. Sinan Aksu

Arkadaşlar merhabalar Konumuz Viraj

@tommygun Şimdi konuyu çok dağıtmak istemiyorum ama, lafı açılmışken araya sıkıştırayım mevzuyu, bu kompakt kamp ocaklarının en ideali nurgazın 450 gramlık kartuşlu olanı, 250 gramlık kartuşlu olanı da var ama 450 gramlık alırsan daha ekonomik oluyor, ayrıca 7 saat kadar yanma süresi var, 7...
  2. Sinan Aksu

Çok teşekkür ederim, nasip diyelim. 🫶 Yolunuz düşerse bende sizler Akçay'a beklerim. 🤝
  3. Sinan Aksu

Abi kolestrol felan size uğramıyor galiba:rolleyes:
  4. Sinan Aksu

Sitenin Yaş Ortalaması ve Mesleklerimiz?

Valla bizim memlekette milletin hayrına olan işler genelde seçim arifesinde çıkar, abi tamam eyt iyi güzelde saçma sapan bir yasa.. eskiden 1 gün ile 2-3 yıl kaybederdin, şimdi 17 yıl kaybediyorsun. Seçimler yaklaşsın kademeli emeklilik mevzusu siyasilerin gündeminden düşmez artık.
  5. Sinan Aksu

Sitenin Yaş Ortalaması ve Mesleklerimiz?

Şuan 45 yaşında ve EYT'i 3 günle kaçıran ben :))
  6. Sinan Aksu

"Motoru yatirmaktan" kastınız tam olarak nedir anlamadım ama, motoru yatırmadan viraja girmek diye birşey yok ama. Bir kavis içinde hareket eden herşey pozisyonuna göre yatmak zorunda. Fizik kuralı bunu gerektiriyor çünkü. Özellikle motosiklet gibi jiroskopik momentum üreten araçlar yatarak...
  7. Sinan Aksu

Sizce neden çıkışta şeritin dışına çıktınız ?
  8. Sinan Aksu

CBR 650 R Egzoz Yardım

85.000 TL egzoz için fazla olduğunu düşünüp cezayı göze almış olmanız gerçekten enteresan, çünkü yiyeceğiniz ceza egzoz fiyatından çok daha fazlası olacak. Bana sorarsanız mis gibi tok sesli bi orijinal egzozunuz var zaten, bence hiç değiştirmeyin. İlla da değiştirmek istiyorsanız 85 bin tl çok...
  9. Sinan Aksu

Eyvallahlar Olsun!!! Dyno Testinde Zincir Koptu Olanlar Oldu!!!

Ya ne olacak abi işte laf ola beri gele..
  10. Sinan Aksu

Eyvallahlar Olsun!!! Dyno Testinde Zincir Koptu Olanlar Oldu!!!

Bu kadar sık konu açmanızın özel bir sebebi varmı?
  11. Sinan Aksu

Müjde Yeni Motosikletim, Bir Hayırlı olsun Alırım.

Yaşanması gereken herşey yaşandı İsmet abi, :)
  12. Sinan Aksu

Müjde Yeni Motosikletim, Bir Hayırlı olsun Alırım.

Siz en azından zorlanarakta olsa yaparsınız, ben şahsen hiç yapamam, zamanında yaptık ama o zaman ki ekonomik şartlar ile o kadar oluyordu. Bahsettiğiniz gibi hız, güç ve konfor yoksa gezi eziyete dönüyor.
  13. Sinan Aksu

Tracer 7 vs Tracer 900

Güncel kasada olması utanç verici birşey, Tracer'in en sağlam kasası 2018-20 arası eski kasa, hiç bir sorun yok, Normalde markalar yeni bir ürün piyasaya sürerken oluşabilecek hataları bir sonraki kasalarda önüne geçer, Yamaha da durum tam tersi, İlk kasa da hiç bir sorun yoktu, bir sonraki...
  14. Sinan Aksu

Yazlık eldiven önerisi

Marka modelden ziyade biri parmaksız biri parmaklı olmak üzere iki farklı eldiven almanızı öneririm.
  15. Sinan Aksu

Tam Sopalık!!!

Yani kursiyere doğru yaklaşan sınav görevlisi mi, kurs hocasımı bunu bilemiyoruz elbet. Ancak her kimse o yaklaşım ''Sınavdan kaldın'' yaklaşımı bence.
  16. Sinan Aksu

Tracer 7 vs Tracer 900

Hayırlı olsun, en doğru kararı vermişsiniz çünkü Tracer 900 dediğiniz motor 2021-2023 kasalarında şase kırma problemi çok fazla. Bende Tracer9 alacaktım fakat bu sorun yüzünden vazgeçtim. 7'de böyle bir problem yok.
  17. Sinan Aksu

Honda Motosiklet Satışları Neden Hep Zirvede?

1,5 sene DL1000 kullandım servisler hem pahalı hem parça sorunu yaşadım.
  18. Sinan Aksu

Tam Sopalık!!!

Genel olarak bakarsak haklısınız, ancak çok küçük bi nuans var orada.. Sınav görevlisini hatasından döndüren, kursiyerin kendi tedbirini almış ve kamera kaydının olmasıdır. Eğer kursiyerin elinde bir kayıt olmasaydı Sınav görevlisi hatasında ısrarcı davranıp kursiyeri sınavdan bırakacaktı. Doğru...
  19. Sinan Aksu

2022 Forza Satılıp 2026 Forza Alınırmı

Alırsan alınır, neden alınmasın da ne gerek var? Zaten forza kullanmışsın farklı bir model deneme fırsatı doğmuş.
  20. Sinan Aksu

İzmir- İstanbul Gözlemeci&Köfteci tavsiyesi

Bursa üzerinden geliyorsanız Balıkesir/Merkez de Kanaat Lokantası, özellikle pideli paça tavsiye ederim