Arama sonuçlarınız

1. Nomad_41

Motor freni

Arkadaşlar motor freniydi sanırım ısmı yanlıs mı soyluyorum yoksa vitesi düşürüp motoru öne yığma . Aklıma takılan bu sımdı 180(misal ) km ıle gıderken vıtesı dusurup debrıajı yavaş yavaş gevşetiriyoruz ve motor hızının altındakı viteslere dustugu ıcın one dogru yıgılıyo gıtmıyo böylece ani...
  2. Nomad_41

Kafam karıştı

Başlık'da olduğu gibi aklım karıştı. Niyetim cbr250'den yanaydı hep. İnce zarif şık bir duruşu olan motosiklet . Fakat şu son 4 gündür ninja250 kanıma girdi bi arkadaşın yüzünden gidip dovecem valla :) . Şimdi fiyat olarak bakıldıgında plan ve projelerıme göre cbr250 yi mart gibi alıcam fakat...
  3. Nomad_41

Pirelli Vs Michelin

Arkadaşlar başlıkda'da olduğu gibi motosiklet için lastik seçimi önemlı gelıyo bana ve araştırmalarımız duyumlarımız sonucunda cbr-250'nin lastiklerinin kötü oldugunu alan kısının degıstırme ımkanı varsa kesın degıstırsın sonuclarını karsılasıyoruz lastik ebatları hakkında'ki araştırmalarımı...
  4. Nomad_41

Kask korkusu

Merhaba arkadaşlar :) Başlıkta olduğu gibi ekipman denemeye gittim . Şimdiden marka model vs aklımda olan şeyleri araştırıyorum bi tanıdığımızın yanına denemeye gittim kask'ı taktım kask Nolan markaydı L bedendi bana S beden olur muhtemelen kask çok büyük geldiği için rahatsız hissettim ve ilk...
  5. Nomad_41

Motosiklet alırken

Merhaba arkadaşlar bu sorum daha çok forumda olan yaşlı kurtlara olacak :) yeni ve hevesliyim motor sürmeyi az çok biliyorum ehlıyet kursuma gidiyorum sınav günümü beklıyorum ve ehliyetimi aldıkdan sonra ekipmanlarımla motorumu aynı gün alıcam fakat motor alırken etrafımda bir çok ss tipi motor...
  6. Nomad_41

Allah sabır versin..

Haber sitelerinde gezinirken böyle bir haber gördüm keşke görmeseydim . Allah sevenlerine sabır versin ... Bazen ne kadar iyi bilsek ve ne kadar iyi sürsek ne kadar dikkatli olsak'da böyle kazalar insanın içini çok ama çok üzüyor :(((...