Arama sonuçlarınız

1. AzÇok

İzmir- İstanbul Gözlemeci&Köfteci tavsiyesi

Güzergahınız uyacak mı bilmiyorum. Beğeni sırama göre yazıyorum; 1- Minteks Cafe & Restaurant 2- Tellioğlu Değirmen Cafe & Restaurant 3- Yörsan FastFood 4- Festiva Outlet Festiva Outlet'te yemek dışında alışveriş imkanı da var. Biraz dolaşırsanız çok uyguna kıyafet bulabiliyorsunuz.
  2. AzÇok

Müjde Yeni Motosikletim, Bir Hayırlı olsun Alırım.

Hayırlı olsun. Kazasız belasız ve keyifli sürüşler dilerim.
  3. AzÇok

Gebertirim Seni Bak!

Apartman yöneticisi kaskını çıkarmadan apartmana giren moto kuryeye bu şekilde hitap ediyor; "gebertirim seni bak". Güvenlik nedeniyle kuryelerin apartmanlara kask takılı alınmaması güzel. Fakat apartman yöneticisinin davranışları pek normal değil. Kuryenin canına minnet. Alıcıya telefon eder...
  4. AzÇok

Neden oldu?

25 km/h ye kadar yavaşlayabilmiş. Gazı kapatmayı becerememiş. Sonunda panik ve gaz açış.
  5. AzÇok

Neden oldu?

Kazanın başka açıdan görüntüsü de varmış.
  6. AzÇok

Neden oldu?

Taksi sola kırarak kamyonla arayı azaltmış. Aralara illa ki giriyoruz. Fakat, aranın azlığı ve kamyonun mevcudiyeti nedeniyle daha uygun yer ve zamanı beklerdim. 1775245660 Bence de kaza yapılacak bir durum yok. Düşük bir hızda ön fren sıkayım derken gaz açması ve sola kırıp kamyona vurması...
  7. AzÇok

Neden oldu?

Taksi şoförü "benle alakası yok" diyor. İkitekerci senin yüzünden kaza yaptım diyor. Kazaya neden olan hatalar sizce nelerdir?
  8. AzÇok

Motorcuya Saldırı Anı ve 180k Ceza

Önceki test sorusu motosiklet sürücüsü içindi. Bu da otomobil sürücüsü için; ‎ ‎Arkanızdaki araç korna çalarsa ne yaparsınız? ‎ ‎a) Hatalı da olsam kimse ikaz edemez. Delilenirim. ‎b) İnip eşek sudan gelene kadar döverim. ‎c) Yanımda oturan arkadaşıma "Çık lan şunu patakla" derim. ‎d)...
  9. AzÇok

Bu tabelaya göre motosikletin hız sınırı kaçtır? (70 mi, 50 mi?)

Motosiklet için bir hız sınırı belirtilmediği durumlarda genel geçerli hız kurallarına uyulur. Bu tabela sanırım şehirlerarası bölünmüş yolun yerleşim yeri yaklaşımında. Bu nedenle hız sınırlandırılmış. Bu nedenle motosikletlerin normalde bölünmüş yolda 90km/h olan hız sınırı geçerli değil...
  10. AzÇok

Motorcuya Saldırı Anı ve 180k Ceza

25 km/h hızla giderken, arada fazlasıyla mesafe varken sinyalsiz dönüş yapan öndeki araca neden korna çalınır? a) Cehalet b) Ukalalık c) Kaşıntı d) Action kamerayı yeni almış amcası. e) Hepsi
  11. AzÇok

KOVE 800 X

Güzel paylaşım. Tebrik ederim. Kazasız belasız kullanın. Çin markaları servis ağı sorununa biraz önem verseler çok daha fazla pazar payı alacaklar. Güzel motorlar yapabildiklerini yorumunuzdan da anlıyoruz. Fakat, satış sonrası desteği olmazsa olmaz.
  12. AzÇok

En Nefret Ettiğiniz Kişiye Motosiklet Önerisi

https://hizliresim.com/apk8tbf Bu motor iyidir. Hiç üstünden inmesin.
  13. AzÇok

Ortalık Karışacak Vaziyet Alın!!! En Yakala Motovlogcuyu Seçiyoruz

Bu nasıl anket? Nuri Uyanıkoğlu, 100 Oktan, Adventure İstanbul bu listede yer alırken Motopixel listede yok. Bu anket sahtekar kamuoyu araştırma şirketlerinin anketine benzemiş. On tane oyum olsa motorhino'ya verirdim.
  14. AzÇok

Yazıklar Olsun!!! Böyle Sınav Mı Olur?

Sınav aracı sınav öncesi ve sınavda arıza yapabilir. Zamanında temin edilirse herhangi bir sürücü kursuna kayıtlı olmak şartıyla aynı kategoride araç temin edilir. Kurs araç değişiklik formu doldurarak durumu bildirir. Kurum aracı dışında veya başka sınıf araç kabul edilmez. Araç temin...
  15. AzÇok

Kar yağışı bir yana şiddetli yağmur varsa sürücü kursu çalışmayı iptal eder. Durumu adaylara bildirir. Farklı hareket eden bir sürücü kursu henüz görmedim. Çünkü çalışma esnasında (özelikle akan trafik) görüş ve yol tutuş şartlarından veya acemi sürücünün hatasından doğan bir kaza nedeniyle usta...
  16. AzÇok

Ruhsatta 50cc gerçekte 125cc Vitesli Motor Önerisi

Gereksiz tartışmaların kaynağı çoğunlukla konuların kişiselleştirilmesi oluyor. Bu konuda daha çok genç forum üyelerinin hata yaptığını söyleyebilirim. Zamane gençleri kendi ebeveynlerine de çok saygılı davranmıyor. Forumda görüş belirten insanlar bu işten para kazanmıyor. Faydalı olabilmek...
  17. AzÇok

Hep de scooterleri gömmeyelim...

Scooter evlenip mutlu yuva kurulacak kızdır. Vitesli mahallenin en güzel kızıdır.
  18. AzÇok

Hep de scooterleri gömmeyelim...

scooterleri nasıl bilirdiniz? İyi bilirdik. Hakkınızı helal ediyormusunuz? Ediyoruz. O zaman gömün ....
  19. AzÇok

Arka dişli tamburunun saplama alerjisi (cup)

Saplama somunlarının yalama olduğunu çok gördüm. İki tane somun takarak çare bulmaya çalıştım. Bu parçanın kalitelisi satılmıyor sanırım. Tornacıda yaptırma imkanı varsa çözüm olabilir.
  20. AzÇok

Birinci video trafiğe kapalı alan, ikinci video akan trafik bölümü sanırım. Sınav komisyonu başkanının sınavı iptal etme yetkisi yoktur. Ancak sınav için minimum güvenlik şartları yoktur, durum ilçe sınav komisyonuna bildirilmiştir diye tutanak düzenleyip kendisini sorumluluktan kurtarır. Burada...

Yeni mesajlar