Arama sonuçlarınız

1. AzÇok

Fransa Askeri Lideri Ve İmparatoru Napolyon Bonapart İle Birlikteyim

Napolyon beyefendi "Ankara beni bulsun" deseydi hikaye dört dörtlük olacakmış.
  2. AzÇok

TVS Rtx 300

Garantideki araca müdahil olmak istemedik.
  3. AzÇok

TVS Rtx 300

Kurs aracı. Debriyaj tasında sorun var. İndirdikten sonra montaj için conta lazımmış. Siparişi verildi mübarek contanın.
  4. AzÇok

TVS Rtx 300

UMA nın sattığı TVS rtr 200'ü herkese tavsiye ediyordum. 3 haftadır uyduruk bir contayı temin edemediler. RTX300 ü getirmesinler. Önce sattıkları motorların arkasında dursunlar. En hayırlısı TVS distribütörlüğünü bırakmalarıdır.
  5. AzÇok

"Tek Egzoz" /Ankara

İnsanlar her zaman iyi diyalog kuramaz. Düzeltmenin yollarını aramak önemlidir. Ustaya sormanız gerekiyordu. Neden sizi kabul etmediğini. Herkese meydan okumak keyifli olabilir. Fakat pek sağlıklı değil. Beni de müşteri olarak kabul etmeyen 2 usta var. Çünkü gerçekten çok titiz bir müşteriyim...
  6. AzÇok

Forza 250 Direksiyon Takoz Gibi Oldu

Eğer lastik havasını normal seviyeye getirdikten sonra düzelmediyse motoru orta ayağa al. Seleye bastır ön teker havaya kalksın. Gidonu sonuna kadar sağa ve sola yavaşça çevir. Herhangi bir noktada direnç varsa servisin yolunu tut.
  7. AzÇok

Motosiklette Eldiven Takma Zorunluluğu Getirildi

Yetmez. Teşvik etmek de gerekir. Koruma ekipmanlarında KDV oranı düşük tutulursa ekonomimiz batmaz herhalde.
  8. AzÇok

Beklemeli miyim?

Önümüzdeki yaz zamlı fiyattan alırsın. Aralık ayına mahsus düşük fiyat kampanyaları olabiliyor. Takipte kal derim.
  9. AzÇok

Trafik Polislerin Saçmalaması

Geçmiş olsun. Yerinizde olsam hemen ehliyeti gösterirdim. Motorunuza zarar vermeye kalkması ise kişilik sorunları olan bir memur olduğunu gösterir. Umarım motorunuzda bir sorun olmaz.
  10. AzÇok

Motosiklet Eğitmenleri Platformu

Cesaretiniz için tebrik ederim. Motosiklet eğitiminde ve bu sektörde yaşanan sorunların çözümünde yol gösterici olmanızı temenni ederim.
  11. AzÇok

Polise Selam Verdi, Telefona Ceza Yedi!

Motosiklet kullanırken iki el gidonda olmalı. Tek elde telefon değil kamera da tutulmaz. Bilgisizlik cezaya neden olmuş. Geçenlerde motoru park ettiğim yere bir kaç km. mesafedeki büroda kaskımı unuttuğumu fark ettim. Yorgundum. Kaskı almak için yürümeye üşendim. Arka sokaklardan büroya doğru...
  12. AzÇok

Yetersiz Ehliyet ile sorun yaşanır mı?

Biz açık etmeyiz be ya :)
  13. AzÇok

Yetersiz Ehliyet ile sorun yaşanır mı?

Allahtan bebeklere forum üyeliği almıyorlar. Bebeklerin "altım bezliyken selede nasıl rahat ederim?" diye konu açtığı günleri göreceğiz galiba.
  14. AzÇok

Motoru stop edince garip ses geliyor

Belki değildir. Ama yine de bir dene. Benzin depo kapağını aç-kapa. Sonra tekrar çalıştır. Tekrar yapıyormu bak. Benzin deposunda genleşme nedeniyle olabilir. Eğer öyleyse deponun ağzına kadar benzin doldurtma.
  15. AzÇok

A1 başlangıç motosiklet önerisi

Voge güzel motorlar yapıyor. Fakat kaza-hasar durumlarında parça temini yapılmadığı, distribütörün hiç bir şekilde ilgilenmediği şeklinde şikayetler var. Böyle bir durumda motor elinizde çöp olur. TVS iyi bir marka fakat, onun da parça temini yavaş. Bu durumda Japonlar dışında en iyi seçenek...
  16. AzÇok

Tracer 700'ü A2'yle sürebiliyor muyum?

İstediğin versys olsun :) https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-binek-oto-takasli-1268282369/detay
  17. AzÇok

Tracer 700'ü A2'yle sürebiliyor muyum?

En sorunsuz, en ucuz çözüm A ehliyet almak. 24 yaş veya 2 yıl A2 sahibi olan herkes alabilir.
  18. AzÇok

Yamaha MT-07 Olgun ergen

Pek meraklı değilim bu konulara. Meraklı olsaydım, yeteneğim varmı bakardım.(Bu arkadaşta yok)Ondan sonra uygun ortamda yeterli beceriyi kazanmaya çalışırdım(Çalıştığı ortam uygun değil). En sonunda uygun ortamda görüntüleme aşamasına geçerdim. Bazıları karanlıkta adım atar gibi yaşarlar. Çarpa...
  19. AzÇok

Kaza yaptıkları motosikletliye yardım etmeyen Sözde insanlar !

Vuran sürücü önünde olan biteni okuyamamış. Biraz uyanık olsa vurmazdı. Haketmiş bile olsalar kimseye hakaret etmemek lazım. Çünkü zaman kötü. Bir kaç hafta önce hayatımda ilk defa çarpışmalı kaza yaptım. Ana yola kontrolsüz giren ticari taksiye yandan vurdum. Adam hiç kaza olmamış gibi devam...
  20. AzÇok

Scooterda ruh yokmuş(ya da ben öyle sanıyorum)

İnsanların düşünceleri , tercihleri farklılık gösterir. Bu nedenle motosiklet türleri var. Önemli olan kendinize uygun olanı kullanıp keyfini çıkarmak.

Yeni mesajlar