Arama sonuçlarınız

1. alpi0120

Boya göre Motor seçimi..

1.70 boy ile en rahat cruiser sürülür, ilk motor olacağı için milyon liralık motor almak hiç mantıklı değil. Size bu aklı kim verdiyse uzaklaşın
  2. alpi0120

Motorcu Fiziği, Gücü Hakkında.

Şaka amaçlı bir gönderi mi bu
  3. alpi0120

Ceza yemeyecek güzel egzoz var mı?

Bende suzuki ls650 var, egzozu orijinal. Karbüratör ayarı ile ilgili bir konudan dolayı hava filtresini çıkarmıştım geçen gün, şans eseri çevirmeye girdim. Motorun gaz kelebeğinden gelen sesin egzozdan gelmediğine inandıramadım, dürüst olmanıza rağmen inanmıyorlar, çünkü çok fazla motosiklet...
  4. alpi0120

Plakalık sız plaka takmak

Ben plakayı direkt plakalık yerine yapıştırdım bildiğimiz silikonla, epey oldu 6 yıldır hala aynı duruyor. Plakalık takacaktım sonradan da kaç defa çevirmeye girdim sıkıntı yok dediler
  5. alpi0120

100 KM'de kaç litre benzin tüketiyorsunuz ?

suzuki ls650 savage en az 4 en çok 10 litre yakıyor
  6. alpi0120

Başlangıç Seviye Cruiserlar ve Önerileriniz

Bende suzuki ls650 savage var, öncesinde virago vardı, öncesinde çinli chopper ları denedim, valla hepsi güzeldi millet çok boş yapıyor ya, paranızın yettiği en güzelini alın sürat konusunda hepsi yavaş, parça konusunda çinliler daha iyi, örnek veriyorum regal raptorun rektefiye kiti 9bin tl...
  7. alpi0120

Chopper'dda bir sınınr olmalı...

en ideal rahat gidon t gidon bence, özellikle ls650 savage de ki yada bazı regal raptorlarda olandan
  8. alpi0120

Türkiyede Virago 125 var mı

isim vermeyeyim ankara yiba daki tamircilerden birinde var, fakat depoda duruyor epey eskimiş artık, fakat usta burada yazılanların aksine beş para etmez demişti
  9. alpi0120

Gerektiğinde uzun yolculuk yapılacak motorlar hangi tür motorlardır?

Yahu adam chopper la uzun yol olmaz yazmış ciddi ciddi :D Arkadaş chopper dediğin motorun türü cruiser dir, türkçeye çevirirsen gezinti aracı demek. Şuan dünya şartlarında zorlu araziye girmeden uzun mesafe yol yapacaksanız kesinlikle en iyi ve konforlu tür cruiser dir, araziye girecekseniz...
  10. alpi0120

YAMAHA VİRAGO 535 HAKKINDA

Ben 2 yıl kullandım hiçbir masraf açmadı ama bunlar keyif motorudur sıkıştırmaya gelmez
  11. alpi0120

Arka fren ile yanlamak zararlımı?

Kampana frenlerin ayarı var, azıcık dokunarak bile kilitlenecek hale getirebiliyorsunuz. Hala 2025 yılında üretilen otomobillerin %25 inde, motosikletlerin ise %30 unda kampana fren kullanılmakta.
  12. alpi0120

270 Derece Krank Milli Paralel (Sıralı) İkiz Motorlar Neden Popüler oldu?

Burada herkes iyi markaların motorlarını konuşmuş fakat ben Türkiye ve dünya şartlarında bu kadar yaygın olup en absürt biçimde çalışan 253FMM isimli çin malı 360 derece kranklı motoru anmak istiyorum, yani genelde 250cc chopper motorlarının(regal raptor da dahil) motoru fakat her tipte motorda...
  13. alpi0120

Megelli Sportbike 125cc Hakkında Önemli

Merhaba 17 yaşındayım yzf r125im var fakat grenajları pahalı olduğu için düşerse parama çok yazık olacak bende motoru iyice öğrenmek için Megelli sportbike(125 cc imiş) alıp 6 ay falan sürüp sonra satıp yzfmi kullanmaya devam etmek istiyorum, sizden bu konuda değil megelli hakkında bilgi...
  14. alpi0120

Yalancı motorcunun mumu yatsıya kadar yanar

Merhaba forumdaki abilerim, öncelikle ben yeni ehliyet aldım 17 yaşındayım ve Yzf-R125 modeline sahibim, Bu kısım ile ilgili bir sorun yok asıl sorun bir arkadaşımın ben ehliyet almadan önce bana Honda 1000rr fireblade ve Kawasaki Ninja 250'si olduğunu söyleyip duruyordu tamam sadece bu kadar...

Yeni mesajlar