Arama sonuçlarınız

1. DamienRice

Kırmızı ışıkta dururken arkadan bilerek araba vurdu... [Video'lu]

Evet arkadaşlar normalde bu kadar anlayışlı olmazdım ama elimin çatlak olması ve oruçlu olduğum için sanırım gayet anlayışla karşıladım, ha bide kamerayı takan artistlik, laf peşinde diyen arkadaşlar aklıma geldi diyebilirim :mrgreen: Eve gelip aynaları kontrol ettiğimde sanki araba arkamda...
  2. DamienRice

Oturduğum yerde ben sinir küpü oldum.

Zihniyete bak motorsun sen diyor. Dayanamıyorum ne düşünerek bunu söylüyor bu memleketin insanları anlamıyorum !!
  3. DamienRice

GoPro Hero mu yoksa Xiaomi yi aksiyon kamerası mı ?

Xiaomi yi 300 lira suan GoPro Hero 500 lira civarı özellik bakımından Xiaomi yi daha üstün siz hangisini tavsiye edersiniz
  4. DamienRice

Kız arkadaşım için Kask önerisi ?

max 300 TL'lik bayan kaskı önerebilir misiniz:cat:
  5. DamienRice

Seni Deviririm Bak! diyen GORİL [Videolu]

Sürekli başıma gelen bir olay, bir yere kadar sessiz kalabiliyor insan... Bu kadar anlayışsız ve cahil insanların içinde motosiklet sürmeye çalışıyoruz Yazık. Aramızda duyarlı arkadaşlar varsa şikayet edebilirsiniz. Plakası 38 UZ 860 EYMEN İNŞAAT YER: Talas Yenidoğan SAAT: 13:30 - 14:00 arası...
  6. DamienRice

Günlük hayatta kullanabileceğim pantalon

Merhaba şuan bende 200 250 TL ye satılan siyah armode markalı 4 mevsim pantalon var Uzun yolculuklarda güzel oluyor ama günlük hayatta tam bir işkence Korumalı kot pantalon almayı düşünüyorum yazın içerinde pişik olmayacagım normal kot kadar rahat motosiklet pantalonu istiyorum Motosiklet...
  7. DamienRice

Lastik Basıncı hakkında ?

Merhaba arkadaşlar Yamaha Virago 250 Borelli Ledow Monero cmxa 250 Keeway SüperShadow Bu motorların hepsi aynı zaten size sormak istediğim şey bu motorun lastik basıncı kaç olmalı Ön Arka
  8. DamienRice

Köpek Sahibi Olan Motosiklet Sürücüleri

Merak ediyorum örneğin bahçeli bir eviniz var motosikletiniz ile giriyorsunuz köpeğiniz aynı hırçınlığı sergiliyor mu? Yoksa sizi tanıyor mu
  9. DamienRice

SJ 4000 WiFi Batarya Performansı

SJ 4000 WiFi kameram var alalı yaklaşık 1 ay oldu 1 saate yakın çekim yapıyordu aldığımda artık 15 dakika kadar çekim yapıyor Batarya performansı neden bu kadar kötü yedek batarya almam lazım sanırım Benim durumumda olan var mı not: Aldığım ürün orjinaldir...
  10. DamienRice

Karbüratörümde sorun mu var ?

Motosikleti yan ayakta çalıştırınca rolanti yükseliyor.pozisyonunu düzeltince stop ediyor. Gaz ayarını açınca Boşta bağırıyor kısınca ışıklarda bekleyince stop ediyor... Karbüratör hava alıyor gibi geldi bana siz ne düşünüyorsunuz Edit: Bazen rolanti cok güzel Çalışıyor ama durduk yere gaz...
  11. DamienRice

Kendi çapımda video hazırladım :)

1080 P izleyin lütfen kalite düşüyor ne yapsam aslında bilgisayar da daha net :mrgreen: Olumlu olumsuz yorumlarınızı bekliyorum ::blusssh: