Arama sonuçlarınız

1. vlad1462

kist hidatik nedir???

NEDİR ? Hayvanlardan bulaşan parazitik bir hastalıktır ÖNEMİ NEDİR ? Türkiye’de İç Anadolu ve Doğu Anadolu’da daha sık olmak üzere hemen her bölgemizde görülmektedir. Ülkemiz kist hidatik hastalığı görülme sıklığı bakımından dünya genelinde ilk sıralarda bulunmaktadır. Hastalık tam olarak...
  2. vlad1462

Yamaha YS 250 Fazer

Yz 250 Fazer Make Model Yamaha Yz250 Fazer Year 2005 Engine Air cooled, four stroke, single cylinder, SOHC, 2valves per cylinder Capacity 250 Bore x Stroke 74 x 58 mm Compression Ratio 9.8;1 Induction Ignition / Starting - / electric Max Power 21 CV @ 7500 rpm Max...
  3. vlad1462

eski istanbul fotoğrafları

bugünlerde istanbu'lun eski fotoğrafları ilgimi çekiyo.birkaçını paylaşmak istedim buda şimdiki kadıköy boğa heykelinin olduğu yer,altıyolun eski hali daha fazla resim ve bilgi için http://www.azizistanbul.com/ adresine bakabilirsiniz.fotoğrafların...
  4. vlad1462

askerlik üzerine

geyik bi konu olucak biliyorum,belkide öncedende böyle bi başlık açılmıştır:silent: askerlik hakkında bişey bilmeyen biri için ne önerilerde bulunur,neler tavsiye edersiniz.ilk gün nasıl geçer,neler yapmak gerekir,yanında neler götürülür.varsada kıssadan hisse çıkarılabilecek asker anılarınız...
  5. vlad1462

üsttekine iftira

başka sitelerde görmüş olabilirsiniz.bende gördüm ve dedimki bizde niye olmasın.ve bu eksiğimizi kapatmak için kolları sıvadım.:queen: yapacağınız şey gayet basit.Bİ ÜSTTEKİ KULLANICIYA TERBİYE sınırları içerisinde gönül rahatlığınca iftira atmak.eminimki pek zorlanmıyacaksınız:queen: ve ilk...
  6. vlad1462

Abi, Kız Kardeş Diyalogları(alıntı)

aabiii, burda cips vardı nooldu..? - yedim. - e burda kurabiyeler vardı..? - onlarıda yedim. - yaa kolayı nereye koyduun? - içtim. - boşanda semerini yebe yuh! burda yarım bi çukulata var yiyorum ona göre - yiyemezsinkiii yaladım ben onu...
  7. vlad1462

mz modelleri

mz firmasını niye türkiyeye getirmiyolar anlamıyorum:silent: .adamların çok hoş modelleri var:thumleft: http://www.muz.de/ sitesinden görebilirsiniz yokmu bu markaya distribitör olcak babayiğit girişimci::alkiis::
  8. vlad1462

kitlenebilir

:queen: :queen: :queen: Bu başlık üyenin isteği doğrultusunda kilitlenmiştir......BBRR......
  9. vlad1462

50cc racing motor

http://www.genclermotor.com/pocket_bike.asp arkadaşlar şuna bi bakın.racing tip 50cc motor :queen: fiyatlar çok ucuz.racing dediğime bakmayın en fazla 40 falan yapıyo.çocuklar için falan heralde.bi göz atın
  10. vlad1462

motosikleti olmayanlar buraya

başka hangi motosiklet sitesinin bukadar çok motosikletsiz üyesi vardır.bakalım kaç kişiyiz
  11. vlad1462

honda cmx250 rebel

arkadaşlar şu sıralar gözüme kestirdiğim motor honda rebel.bilgisi olan varsa motor hakkında yorumlarını bekliyorum.iyi kötü yanları,hangi model yılları tercih edilir,piyasası nedir.ve bu motor ayarı diğer japon ve avrupa markalardan önerebileceğiniz motorlar varmıdır. sanırım regal raptor bu...