Arama sonuçlarınız

1. vlad1462

Kendiadıma olan Motosikletimi ehliyet yetersizliği nedeni yediemine çekildi hukuki midir?

polisin insiyatifine göre ehliyeti olan kişi teslim alabilirdi ama çektirme yönüne karar vermiş. trafikçi olsa daha olumlu yaklaşabilirdi bence ama asayiş polisleri ters oluyor. geçmiş olsun, can sıkıcı durumlar ama sende adamların eline koz vermişsin. bari kask takaysın belki çevirmekle...
  2. vlad1462

Sente nedir

sıkıştırma zamanı sonu , ateşleme zamanı başın da emme ve egzoz subaplarının tam kapalı konumda olması durumuna sente denir. egzoz zamanı sonu, emme zamanı başlangıcı her iki subapın aynı anda açık kalmasına subap bindirmesi denir teker yapmanla alakası olmayan bir terim.
  3. vlad1462

Kalıplı motorsiklet arıyorum

115 kg ağırlıkla 250 cc bir motor tercih etme bence,. dominar 400 bütçene ve kilona uygun, torku seni taşımaya yeterli. ayrıca tur camı, arka çanta vs takınca olduğundan kalıplı görünen bir motor ve altında çok sırıtmayacaktır. parça bol ve fiyatları uygun olduğu için işletme masrafları...
  4. vlad1462

Türkiye’de Yerli Motosiklet Üretimi Hızlandı: Dakikada Bir Üretim

Türkiye’de Yerli Motosiklet Üretimi Hızlandı çok hızlanıp gözden kaybolmazlar umarım
  5. vlad1462

Ktm Duke 390 Tamiri

ver bajaj servisine yapsın. dominar 400 parçaları uyacaktır.
  6. vlad1462

Motordan Düştüm Kolumu Sakatladım Hastanede Teşhis Koyamadılar Başına Gelen Var Mı ?

geçmiş olsun geçen sene motorla düşük süratte yan yatıp kısa mesafe sürüklendim. sol kolum dirsek içi tarafından yere temas ettim. yani vücudumun ağırlığı sol omuzuma bindi. ilk sıcaklıkla birşey hissetmedim ama sonra sabaha kadar ağrıdan uyuyamadım. sabah ilk iş acile gittim. röntgen bile...
  7. vlad1462

Bugün Neden Herşey Beni Buldu?

ChatGPT ye sor
  8. vlad1462

6. sınıf HGS rezilliği

ptt ana şubelerden bulunuyor, ufak şubelerde bulunmuyor. merkezi bir yerdeki büyük ptt lerden bulursun. hgs geçişleri ayrı şenlik zaten. çamlıca gişelerden girip körfezden çıktım. ankara dan girip çamlıca dan çıkmışım gibi para çekti. itiraz ediyorsun, plaka okunmamış diye bahane buluyorlar...
  9. vlad1462

300.000 TL bütçe için motor önerisi

ehliyet sorun değilse nc 750. uzun ömürlü, az yakan, yakıt deposu olması gereken yerde doğal bagajı olan ama arka koltuğa eşya bağlarsan her benzin almanda sıkıntı çıkarır. depo arka koltuğun altında malesef her çakıl taşını gidonda hissettirir, ön amortisör değil dümdüz profil demir. bence...
  10. vlad1462

Bütçeye göre alınacak motor ne olabilir?

dominar 400 al. mümkün mertebe düşük km temiz bişeyler alabilirsin. 250 dominar yada pulsara girme. almışken 400 cc al geç. lastik çanta falan ekstralar ile doldurulmuş hazır motorlar mevcut. sıfır almak bajaj da çok değer kaybettiriyor. sıfıra yakın garantisi devam eden birşeyler bulabilirsin.
  11. vlad1462

CBF 125 gelecekmiş! Çinli markalara teşekkür etmemiz lazım

cbf 125 değil cb 125 f. cbf 150 cbf ailesinin en küçüğü ve minyatür hali idi. bence commuter bir motor değildir cbf 150. 2 defa sıfır km sahibi oldum. cb 125 serisi ise tam olarak commuter sınıf temsilcisidir ve commuter bir motorun asgari donanım ile en ucuza mal edilip satılması hedeflenir...
  12. vlad1462

Ankara da gitmemeniz gereken tamirhane

Arora diyosun, bisikletçi salih diyosun. zaten böyle bir kombinasyondan başka nasıl bir sonuç beklemek gerekir?
  13. vlad1462

Cfmoto'dan büyük hamle!

büyük hamle deyince piyasadan çekildiler sandım
  14. vlad1462

Ktm duke 390 mı svartpilen 401 mi

dominar 400
  15. vlad1462

serviste yapılan işlem sonuç vermedi param boşa mı gidecek?

hangi serviste yapıldı işlem. yetkili servis te yapıldıysa ve iş emri ''motordan ses geliyor'' şeklinde açıldıysa o sorunu çözmek üzere senden para alınmış ve sorun çözülememiş. yanlışlarını düzeltmek zorundalar. sana önce bu parçaları değişip kontrol edicez, ses devam ederse başka...
  16. vlad1462

Bajaj ns200 vs Tvs Apache Rtr 200

Distribitör firma yüzünden TVS yi kafadan eliyorum. Honda ya distribitör olsa onuda elerdim.
  17. vlad1462

100 KM'de kaç litre benzin tüketiyorsunuz ?

işe git gel şehir içi kullanımda 2024 honda cb 125 f : 100 km / 1.7 lt ortalama yakıyorum. 2017 dominar 400 ile 3.5 yakıyordum. 2023 dominar 250 ile 3.7 gibi yakıyor.
  18. vlad1462

Dominar 250 düşük top speed

2017 dominar 400 ile 145 anca görüyordum. 2023 dominar 250 ile 130 larda kalıyorum bende. motoru zorlamayı sevmiyorum. üst devirde yanan ikaz ışığını doğru düzgün görmüşlüğüm yok, hemen deviri zorlamayı bırakırım. kıyafet ile 100 kg falan ağırlığım var, boy 1.82. motorda sağolsun ağır çektiği...
  19. vlad1462

Satılık Bajaj NS200, Garantisi devam ediyor.

Severek kullandığım motorumu satıyorum. Motorun 1 sene garantisi devam ediyor. Ekstraları vardır. Dominar almayı düşünüyorum. İlgilenen olursa ilan linki: https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-bajaj-bir-sene-garantili-pulsar-ns200-686549748/detay [/IMG]
  20. vlad1462

masrafsız cbf 150

motor 2011 model cbf 150. şu an 13700 km civarında. temmuz 2013 e kadar garantisi devam ediyor. motorun bir kere yan yatması sonucu bir iki ufak çiziği hariç kazası veya problemi bulunmuyor. koruma demirleri ve kappa çantası mevcut. motor evde ve işte kapalı garajda muhafaza edildi, hor...

Yeni mesajlar