Arama sonuçlarınız

1. vlad1462

Artık japon commuter efsanesi bitti mi?

güncel cb 125 f hindistanda üretiliyor. ama bir önceki çin de üretilen kasa kadar sağlam değil bence
  2. vlad1462

ns 200 ug 2 yağ ışığı yanma sorunu

aldığından beri yanıyor derken, rodaj bakımında söyledin mi servise. servis çok uzağında değilse git baktır arızaya. sonra ışık yana yana niye bindin diyip kullanıcı kaynaklı garanti dışı bırakmasınlar.
  3. vlad1462

İzmir'de eski chopper dan anlayan usta önerisi

video olarak aradınızmı, motorunuzun modeline göre karbüratör ile ilgili video vardır belki. sağolsun kendimde mekaniker olduğum halde piyasada iş yaptırmaktan korkuyorum. bir tane sorunla adama başvuruyorsunuz, kanser olup dükkandan çıkıyorzunuz.
  4. vlad1462

Türkiye'nin En Ünlü Motovlogcu Videolarını Sildi !!!

son hız denemeleri merak duyulan bir açığı gideriyordu. program konseptinin bel kemiği son sürat kısmıydı. silinmesi, okadar emeğin kaybolması üzücü. videoların gerekli kırpıla revizyonu ile tekrar yayınlanabileceğini düşünüyorum. komple bırakmaz umarım bu işi.
  5. vlad1462

Artık japon commuter efsanesi bitti mi?

cb 125 f sahibiyim ve az yakması harici bir numarası yok. tip olarakta anca benim gibi 40 yaş civarı cbf, ybr, titan görmüş kişilere hitap ediyor, genç nesile demode kalan tasarımlar. japon motor diyoruz ama hindistan üretimi ve kalite olarak cbf ybr gibi eski toprakların yanına yaklaşamaz...
  6. vlad1462

Alemin kralı Yamaha

arkadaşın 2015 x max 250 si vardı. 70.000 km de sattı. son 3-4 senesi yatarak geçti motorun. otomobil aldığı için kullanmıyordu. 2 ay da bir marş yapıyordu bazen. satarken alıcıya ayıp olmasın diye değişti aküyü. o seride bir keramet var. bitmeyen akü yapmış herifler.
  7. vlad1462

MT25 Eksantrik Zinciri Değişimi

elinize sağlık. lazım olunca yabancı kaynaklarda karşımıza çıkıyor bu tür içerikler. bizde de çoğalması sevindirici.
  8. vlad1462

Ruhsatta 50cc gerçekte 125cc Vitesli Motor Önerisi

model öneremem ama alacaksanız sağlam bir avukat bulmanızı öneririm. 50 cc dönüşümü yapanlara organ mafyasına yapılamayan yaptırımlar uygulanıyor şu ara.
  9. vlad1462

Yağa benzin karışıyor

zamanında kawasaki er-5 te başıma gelmişti. karbüratör şamandırası arıza yapmış ve yakıtı kesmemişti. benzin emme manifolduna, manifolt dan motor havalandırma borusu yoluyla motora bir iki saat içinde 3 lt kadar benzin karışmıştı. motordan 6 lt benzin yağ karışımı boşalttım. ama senin motor...
  10. vlad1462

En Sevdiğiniz Vites Hangisi?

2. vitesi seviyorum oda beni seviyor ama 5 e de kur yapıyorum, az kaldı o da düşecek elbet.
  11. vlad1462

Honda parça fiyatları

hocam km kaç acaba. benimki daha yeni 9000 km olacak. bu kadar yüksek fiyat beklemiyordum zincir dişli için kalyoncu motordan birkaç parça fiyatı ekliyorum. işine yarayabilir https://www.kalyoncumotor.com/urun/honda-cb-125-f-orjinal-arka-fren-balatasi...
  12. vlad1462

50 CC motosikletleri 135 CC’ye çıkaran çete çökertildi

50 cc baronlarına hapis şoku
  13. vlad1462

Trafikte %10 Hız Toleransı Kalktı mı? Gerçek Ne!

her cebe, her keseye göre çeşit çeşit ceza ücretlendirmesi yapmışlar. bütçenize göre hız yapın demişler.
  14. vlad1462

Bursa’da Kadın Sürücü Motosikletliyi Darp Etti. 180.000 TL Ceza Yedi

90.000 / 90.000 cezayı bölüşürler.
  15. vlad1462

A2 sınıfına uygun motor önerisi

ilk motor olarak ne alırsan al şimdiden hayırlı olsun, kazasız belasız güzel günlerde kullan. motordan önce ekipman olarak paranı değerlendirmeni öneriyorum. mümkün olan en kapsamlı şekilde eksiksiz olarak ekipmanını tamamla. eğer o kısmı tamamladıktan sonra motora o bütçeyi ayırıyorsan ilk...
  16. vlad1462

Dominar 400 ug için yağ

dominar 400 için baya bir süre motul 7100 kullandım ama sonra castrole geçtim. 250 dominar da da castrol kullandım. daha pahalı bir yağ bajaj için değmez bence. yağa yazık.
  17. vlad1462

Cg 4 subalı 62mm silindir 82boy Yapmak istiyorum mümkünmü sorun cıkarmı

ne yazsam bilemedim, çünki okuyamadım.
  18. vlad1462

Bakım ile alak

servise git garanti devam ediyormu diye sor. 2000 km de yapılan bakım sistemde görünüyorsa 600 km geçtiği için garantiden çıkarmı diye sor. yada bakım yaptıracak olursan 4000 km de gibi sisteme giriş yapabilirlermi öğren. kitabına uydurabiliyorlarsa garantini şimdilik bozdurma. yok zaten iş...
  19. vlad1462

Motosikletle dünya turu yapan çift İran’da 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı

çok dolaşanın ayağına bok bulaşırmış