Arama sonuçlarınız

1. vlad1462

250cc günlük uzun yol için motor tavsiyesi

polis amcalar önce katalizör - dpf - adblue iptal eden, soba borusu gibi duman atan dizel ticarilere, yazılımlı corsa lara bişey desin. o derece ki adamın attığı dumandan benim motorun çekişi düşüyo:) sıra 250 lik dominara gelene kadar ohoo. bu arada arkadaş ilk mesajda 70 km gidiş geliş...
  2. vlad1462

Honda Servis Geri Çağırma

bende az önce baktım ve 2 de sıfır çektim. iki motora da bir çağırma yok bende.
  3. vlad1462

egzoz sistemi boşaltılmış mı öğrenilmesi gerekli. egzoz tıkanıklığından ötürü motor yiyenler oldu. garantiden motor yaptıranlar oldu. rölanti ve stop etme sorunları için garantiden parça değişenler oldu. motorun geçmişi sorgulanmalı. eksper e veya servise gösterilmeli. ikinci eli pek hızlı...
  4. vlad1462

ikinci el ucuz yollu dominar 250. egzoz sökülüp katalizör boşaltılmış olsun. uzun yolda sakin kullanımda yakıt sarfiyatı düşüktür. 3 lt diye hatırlıyorum. şehir içi ağır kalsa da orta uzun mesafede iş görür bir motordur. işletme maliyetleride uygundur. bazısında motor hasarı gibi kötü bir...
  5. vlad1462

HGS şart mı ?

6. sınıf hgs bulma yarışması bile düzenlenir aslında. on numara etkinlik. salıcaksın katılımcıları şehrin göbeğine. puan toplar gibi hgs buldurucaksın.
  6. vlad1462

Honda Türkiye’de Motosiklet Üretimine Resmen Başladı

hayırlı uğurlu olsun. aynı fiyattan satışa devam. tüketiciye bir indirim beklemiyorum açıkçası.
  7. vlad1462

Motosikletin yakıtını en çok hangi parça etkiler?

zamanında geyik muhabbeti için bi başlık vardı, bizimde orada baya vakit geçirmişliğimiz var ama diğer başlıklarda bilgimiz kadar yardımcı olmaya çalışır, bilmiyorsak yorum yapmazdık. şimdi biraz değişmiş. her dakika her başlık karşılıklı söz dalaşına, kavgaya veya geyiğe sarmaya müsait olmuş...
  8. vlad1462

Motosikletin yakıtını en çok hangi parça etkiler?

adam tüketimim yüksek, nasıl düşürürüm demiyor. mevcut tüketimi nasıl daha iyi yaparım diyor. bilgisi olana soru soruyor. forumda kaç defadır denk geliyorum, yakıt tüketimi konusu olunca sürekli ''yakarsa yaksın, feda olsun , niye hesaplıyosunuz'' gibi muhabbetler dönüyor. soru sorana faydası...
  9. vlad1462

HGS şart mı ?

2018 den beri 6 sınıf kartımı motordan motora aktara aktara elimde tutuyorum. mübarek değerli maden sanki.
  10. vlad1462

HGS şart mı ?

6. sınıf kart bulamayanlara sorayım. geçiş ücretleri motosiklet olarakmı yoksa 1. sınıfa tabi araçlar için olan tarifeden mi kesiliyor. zamanında 6. sınıf kart bulmak için baya uğraşmıştım, merkezi postahanelerde bulunuyordu, sanırım durum hala aynı. 1. sınıf etiket alınırsa ücrette o şekilde mi...
  11. vlad1462

Nk450 Alınırmı?

bi dene bakalım.
  12. vlad1462

Yamaha r25 Oksijen Sensörü HK

birisi arızayı günelleme yaparak çözmeye veya kronik arıza muhabbetine getiriyorsa ordan uzaklaşırım. bu arada yakıt deponu iyice bitirip başka yerden yeni yakıt alıp dene. parça değişimi en son iş. orjinal parça gayet uzun ömürlü olur ve japon malı bir motorda kolay kolay değişimi gerekmez...
  13. vlad1462

Yamaha r25 Oksijen Sensörü HK

önce ustanı değiş.
  14. vlad1462

İlk motor rs200 ug alınır mı

zamanında ns 200 almıştım, sonra dominar 400 ile değiştirip 4.5 sene kullandım. bende istanbulda yaşıyorum ve hem günlük kullanım hem orta menzil çevre illere gezilerde çok severek kullandım. en başta dominar almadığıma pişman oldum. dominar 400 ağırlık merkezi güzel ayarlanmış, yolda ağırlığını...
  15. vlad1462

İlk motor rs200 ug alınır mı

ikinci el dominar 400 al. uzun süre değişmen gerekmez.
  16. vlad1462

2026 Model Yamaha Tracer 7 için Motor koruma, Topcase, Sehpa hk.

çözümüm yok ama hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız güzel günlerde kullan.
  17. vlad1462

Tamir hastası oldum galiba

müsait yerin varsa kara düzen trafikten çekili bir motor alıp ufak ufak topla. kendine proje işler çıkar. insanın kendine meşgale bulması önemli.
  18. vlad1462

mt25 alsam mı çok kararsızım

alırsan satamayıp elinde kalacak bir motor değil mt 25. al kullan, hevesini al. muhtemelen aldığın fiyatın üstüne satacaksın. kaza yapman durumu hariç, yakıt paran dahil tüm masraflarını çıkaracak bir meblaya satabileceğin bir model. şahsen ben mt serilerini sevemesemde ülkede altın...
  19. vlad1462

Önemli Olan Boyuymuş.

hayırlı olsun. şimdi kaç cm den yukarısı makbül yani?
  20. vlad1462

Mondial mh 125 drifte 200 lük silindir piston attirtsam nelere dikkat etmem lazim verim alabilir miyim ?

polise dikkat etmen lazım. https://www.motosiklet.net/1037-50-cc-motosikletleri-135-ccye-cikaran-cete-cokertildi/