Arama sonuçlarınız

1. vlad1462

Yetkili servis, özel usta, tornacı derken bir haftada motordan soğudum

ön zincir kapağının civata deliğinden yağ gelmesi benim dominarda da vardı. normali bu sanırım. civata dişlerine az br sıvı conta sürüp öyle takıyordum, sorun olmuyordu.
  2. vlad1462

İstanbul'da Honda ve yamaha yedek parça satan yer nerede var?

motospartan hasanpaşa yedekparça şubesine bakabilirsin.
  3. vlad1462

Xj6 Gösterge

galericilere bir sor. malum km düşürme işlemine aşinalar ;)
  4. vlad1462

Db killer (susturucu) ile ceza yer miyiz

valla hocam bu ara polislerle en haşır neşir olan sensin, bi çıtlatsaydın kendilerine. daimi müşterimizsin deyip olur verebilirlerdi :) zaten insaflarına kalmış durumdayız.
  5. vlad1462

Asfaltın Aykırı Çocukları: Chopper Kültürel Tarihi / 1

asfaltın asi çocukları motorun üstüne yatıp yarışan yapılı basık cg ciler ve mobilet çiler dir. kesme biçme desen var. illega hayatlar desen var ölümüne dayanışma desen var yarınlar yokmuşcasına sürüyolar
  6. vlad1462

CBR 500R Sigorta

bildiğim bir yer yok ama tekrarlayan sigorta atığına sıfır akü taktığınız halde akü değişecek diyer bir servis pek güven vermiyor. kurcalayıp daha beter edebilir işleri. sigorta atıyorsa kısa devre vardır. bir yerde kablo sıkışmış, sıyrılmış olma ihtimali yüksek.
  7. vlad1462

CBR 500R Sigorta

başka servis ile iletişime geçin. bulunduğunuz il neresi, alternatif servis durumunuz nedir bilmiyorum ama her halükarda başka bir servis deneyin.
  8. vlad1462

mt25 aldım ama

hangi ilde yaşıyorsun. belki buradan yardımı olabilecek biri çıkar. bu arada hayırlı uğurlu olsun. kazasız belasız kullan(y)
  9. vlad1462

R125'den geçiş motoru arıyorum A2

en son cb 125 f aldığımda bayi ruhsat kabı verdi, Allah razı olsun onlardan. :)
  10. vlad1462

100 KM'de kaç litre benzin tüketiyorsunuz ?

2024 cb 125 : 1.6 lt 2020 nc 750x DCT : 2.8 - 3.5 arası uzun yol. şehir için Allah kerim
  11. vlad1462

Önerilerinizi Bekliyorum.

alırsan ikinci el ns 200 al diyorum. motosikletin tofaş ı derken parça sı ucuz ve kolay bulunması kast ediliyor. bir süre benim de sahibi olduğum bir motor . sonra 2017 dominar 400 e geçtim ve 4.5 sene 40 küsür bin km kullandım. en son çaldılar😭 hala gözüm 2017-2018 eski kasa dominarda...
  12. vlad1462

Önerilerinizi Bekliyorum.

ufak hacimli hint malı motoru sıfır almak paranın direk çöp olması demektir. ikinci el, düşük km, lastik ve aksesuar masrafları yapılmış, garantisi devam eden çok dah uygun fiyatlı seçenekler var.
  13. vlad1462

Egzozu boyamak

bi öncülük et, kırmızıya boya bizde görelim;)
  14. vlad1462

Uzun bot kullanım/sürüş önerileriniz

ilerleyen süreçte bota alışacaksın. bot ta ilk günlerdeki sertliğini yitirecektir. tam boy motor botu almak la doğru seçim yapmışsın. alışana kadar sık dişini (y)
  15. vlad1462

Zafer AK çay firkete dönüşü

kaç gündür her defasında konu başlığını '' Zafer AKçay çirkefe dönüştü'' diye okuyorum. o nasıl başlık :)
  16. vlad1462

İstanbul’da Trafiğe Giren Yabancı Motorcular Aralardan Gitmedi

gitselerdi bu sefer de geldiğin ülkede böyle yapabilirmiydin diye maganda damgası yerlerdi. asıl haber değeri taşıyacak olay pakistan, hindistan, bangladeş ten gelecek bir sürücünün araya girmeme si olur du.
  17. vlad1462

Tamirciler in elinde niye parça yok

hero nun gezici servisleri yokmu. nasıl çalışıyor bu yerinde tamir işi. sadece yağ ve filtre değişimi mi acaba. sana yakın bir hizmet ekibi varmıdır?
  18. vlad1462

Pcx Yakıt tüketimimi %20 düşürdüm

espriyi anlamadım 😔 adam litre bazında yakıt seviyesini düşürmekten bahsetmiş. bunu kaça malettiğinden bahsetmiyor. ucuza geldi demiyor. kendince deneysel bir tecrübesini paylaşmış sadece.
  19. vlad1462

Pcx Yakıt tüketimimi %20 düşürdüm

adam ucuza getirdim demiyor, tüketimi düşürdüm diyor. kendine bir hedef belirlemiş ve bu yönde denemeler yapıp olumlu sonuç aldığını yazmış. en büyük hatası bunu buraya yazması oldu
  20. vlad1462

ruh eşimle tanıştım

hayırlı olsun. kazasız belasız güzel günlerde kullan (y)