Arama sonuçlarınız

1. H

Ehliyet

A1 ehliyetim var a2 ve b alacam tekrar yazılı sınava girmem gerekirmi
  2. H

Karbiratöre yağ basmak

Karbiratöre yağ basmanın bi yararı varmı veya zararı nedir hangi yağla yapılıyor
  3. H

Silindir hava tuttucu işe yarıyor mu

Sizce silindir hava tutucular hava soutmalı motorlarda bi işe yarıyormu:P
  4. H

Honda cbf 150 hangi yağ motul mü castrol mu

Honda cbf 150 için castrol power 1 4t 10w-40 mı yoksa motul 5000 mi motul 5000 kullandım sanki fazla yağ eksiltiyor hangi yağı önerirsiziz honda örjinal yağı sizce nasıl
  5. H

Cbf 150 soğukta çalişmıyor

Cbf 150 soğukta çok zor çalışıyor jikkeyi açıyorum devir 4 e yükseliyor kapatıyorumstop ediyor rolanti yüksek amada çözüm bulamadım ronaltini 4 e yükselmesi normalmi
  6. H

Sis farı

Merhaba arkadaşlar motoruma sıs farı taktırdım sis farından normal günde açsam ceza yermiyim çakrı da var ama çakar kulanmıyorum genede sıkıntı çıkarırmı
  7. H

Honda cbf 150 ampul tipi

Merhaba arkadaşlar motorum için hangi tip ampul almalıyım internette adam alkılı bilen yok h4 tipi uygunmu h4 led zenon almayı düşünüyorum
  8. H

Motordan gelen çat sesi

Merhaba arkadaşlar motordan çat diyr ses geldi söndü sonra geri çalıştı ama neden böyle bişey yaptı
  9. H

Honda cbf 150 xenon led far

Merhaba arkadaşlar honda cbf 150 için hangi far uygun apeksi buz mavisi h4 xenon led far alsam güzel olurmu başka marka önerimiz varmı sordu ğum ustalar bunlara yuvarlak ampül olması gerektiyini soyledi far tasına o uygunmuş

Yeni mesajlar